Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро е, сега откако постигнавме гол, полесно ќе се дише во второто полувреме... Кушчак како ја одбрани таа, алал му вера, јас помислив гол у пм :wink:... одбраната стабилна сега за сега, Флечер и Валенсија ме бендисуваат сега за сега, додека Керик и Гигс како да се отсечени... Бербатов мисли дека фудбалот се игра стоејќи, додека Руни и Рафаел најборбени денеска... Реализација катастрофа, но и на моменти имавме среќа при шутевите на Олофинџана и на Хант (и после Ферги крив кога го навредувал Алан Вајли... чист фаул имаше над Керик кога го изиграа дуплиот пас со Руни, но шкембето Вајли не беше поставен како што треба и не го виде фаулот и за малку да примиме гол од истата акција)...

Ајде со среќа во второто полувреме... сега Хал ако сака да постигне гол, ќе треба да се отвори, а кога сакаш да играш отворено против Манчестер Јунајтед, се знае што те следува - решетање на мрежата... конечен резултат 0:4 :helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Добро е шо Руни знае да погоди празен гол. Време беше. Нападов ни е тиња, по не знам кој пат сезонава. :nenene:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Некако многу лоша реализација имаме...сакам да го пушти Обертан сега во игра да видиме како ќе ги буши од левата страна. Ајде барем уште два гола да им дадеме :vozbud:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Аман бе....
Ај среќен и честит Велигден !

Голлллллллллл :) :)

Во тимов уште на местото на рајан гигс да игра габриел “марсовецот“ обертан , и парче ќе преме ....

Фала богу шо го скршивме мразот и ја прекинавме серијата од лошо ефектуирани опасни напади вечерва...
Иначе олку “сакати“ напаѓачи мислам дека во последниве 12-13 години сме немале...

Ајде Јунајтед газииииии.....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
И после Фергусон е крив што Вајли не знае да суди...:tapp:

В

Вори

Гостин
Најсрање судии има во англискава лига..ако не те заебат судии нема кој..

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
тешко некој да дозволи 4 титули по ред така да се полека ми станува јасна премиер лигата оваа сезона

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.089
Поени од реакции
45.973
И после Фергусон е крив што Вајли не знае да суди...:tapp:
Имаше контакт т.е. старт од позади од страна на Рафаел, неможете да кажете дека пеналот е неправдено досуден, од една страна Руни згреши и носи 90% од вината за тој гол, останатите 10 одат кај Рафаел, реагираше доста неискусно, наседна и тоа е тоа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Со ваква тапа игра и со реми сум задоволен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom