Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Види, не е се` до мене. Не треба цело време јас да бришам, треба и на вас некогаш да ви текне што треба да се постира а што не. Ама кога на сите фан клубови се постира така, зошто и тука да не? Ваша одлука е дали ќе сакате фан клубов да ви е чист и среден или полн со гоооол постови.

Грешка си, од 500 страни 300 не се исполнети со гооол гоол гооол, туку со Роналдо и Тевез, како тоа ние ќе сме ослабеле без тие двајца. Терајте, само што малку патетично ми делува да зборувате уште за Роналдо и Тевез а нив не ги ни боли за Манчестер. Едниов збори како Фергусон не се однесувал како што треба а да не беше тој, овој уште во Вест Хем ќе играше за 10 место, а оној другион бацува амблеми, Хала Мадрид, Хала Перез, што не. Нека прави што сака бе, не морам да го спомнувам јас. Само што глупаво ми е да се расправам со вас, фанови на МЈ за вакви банални работи. Кога ќе видам пост кај што е спомнат Роналдо скролам без да читам, слично како што прават во ФК Интер со членот Ибракадабра.

Тоа е тоа.
Разбирам те ного убаво, јас сам по природа подреден тип (да не се фалам) и погледни колку постови имам на фан клубо и какви се, мош ќе ти стане јасно, ама има членове шо стварно га тенчат работта, а незнам шо е финтта... повеќе постови ли, некој си занес ли, само они ли седат на форумо или само они имат интернет, шоознам... филм е стварно...
За Карлитос немам сретнено ништо,иако би требало повеќе да ги иритира фановите. А слободно ги изброј постовите за Роналдо и безвезалните постови да видеме каква ни е "статистиката" :wink:
не ме сфаќи погрешно, поздрав.

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Браво за Манчестер газди се нема што. Само така да продолжат честито гол на мајкл овен само така да продолжи и мислам дека треба многу повеќе да му дава шанса фергусон да игра во првиот тим поз и напред МАНЧЕСТЕР

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Овен не е за во прв тим и да почне натпревар... Бербатов игра во фантастична форма колку само прецизни топки му пушта на Руни, мора да се искористи неговата форма.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Овен не е за во прв тим и да почне натпревар... Бербатов игра во фантастична форма колку само прецизни топки му пушта на Руни, мора да се искористи неговата форма.
Па и претходно мислам имам постирано за истово. Подобро Берба да се стави во средина а Руни и Овен во напад. Какви топки ќе им праќа. Еве за гол денес се намачи па и од шансине што ги имаше ништо, да дека и Гивен во тие моменти малце здиви па и имаше среќа што топката во него идеше па ги одбрани шансите на Берба сепак некоја клетва има изглеа. Вака во средина ќе подава и на Руни и на Овен и повеќе шанси што би значело повеќе голови. Сепак ова е една теорија, а другото Ферги нека одлучи што е најдобро.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дефинитивно и повеќе од заслужена победа без разлика што дојде во последните секунди.
Сити секако ќе биде во врвот до крајот на првенството, пред се заради одличните поединци, но моментално нивната игра не може да се споредува со таа на Јунајтед.

Денес најмногу ме воодушеви Гигс. Како само изигра ветеранот, кога му ја скрши кичмата на Ајрланд, асистенцијата за Овен и уште многу други опасни топки што подели.

Надмоќноста во второто полувреме покажува дека тимот е во одлична форма и со нетрпение ги очекувам дуелите со Ливерпул и Челзи.

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Па и претходно мислам имам постирано за истово. Подобро Берба да се стави во средина а Руни и Овен во напад. Какви топки ќе им праќа. Еве за гол денес се намачи па и од шансине што ги имаше ништо, да дека и Гивен во тие моменти малце здиви па и имаше среќа што топката во него идеше па ги одбрани шансите на Берба сепак некоја клетва има изглеа. Вака во средина ќе подава и на Руни и на Овен и повеќе шанси што би значело повеќе голови. Сепак ова е една теорија, а другото Ферги нека одлучи што е најдобро.
За ова си потполно во право држи те подржувам

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
.....сити не ни е конкуренција, па сметам исто как да сме ги тепале бирмингем или хал...
А бе батка да не претера малку?

... сакам да кажам оти не треба да се радуваме ного на таа победа, ....
Треба да се радуваме и тоа многу. Знаеш зошто? Затоа што успеавме (можеби со помош на среќата) една феноменална игра посебно во второто полувреме да ја претвориме во победа. Многу ќе беше болно, ако со таква игра не успеевме да победиме. А сите знаеме дека тоа лесно можеше да се случи. Ако навистина прикажевме лоша игра немаше да ми е криво и да изгубиме, ама со ваква игра да не победиш, многу ќе болеше.

....И зашо да не се говоре за Роналдо ?? Точно е, ќе умрам за него, сакам го...
Умри бе брате ако така мислиш, кој те брани? :kesa:

....роналдо е наша легенда .....
Очигледно не ги знаеш легендите на Манчестер, Роналдо е ларва од легенда на Манчестер.

....шо не ги брише постовите од типо на : гоооол, честито победа, да ни се множат, дај линк, дај линк, головите ...
Единствено за ова во постот си потполно во право. :smir:

....Шо ти згрешил Бекам,Роналдо или Фортјун па да не ги спомнувам во фан клубот?Сите играа и придонесоа за тимот колку-толку......
Вака сега, едно е да ги спомнеме и да дискутираме за некои моменти кога биле во Манчестер Јунајтед, а друго е да даваме информации што прават во моментот со нивните клубови. Не е во ред да информираме кога Роналдо дава голови за Реал Мадрид. Тој е продаден на Реал и тоа завршена работа. Колку што сум информиран, не стои во договорот дека имаме процент или одредена сума на пари од секој постигнат гол на Роналдо за Реал Мадрид.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Двајца од резервите на позајмица три месеци во Плимут:
Plymouth Argyle have signed young Manchester Unitedreserve defenders James Chester and David Gray, both on a three-month loan.

За во среда би сакал да излеземе со овој состав:

-----------------Kушчак--------------------

Де Лает------Eванс-------Браун-----Фабио

Велбек--------Керик------Гибсон-----Тошич/Нани

----------Oвeн---------Maкеда-------

Вака сега, едно е да ги спомнеме и да дискутираме за некои моменти кога биле во Манчестер Јунајтед, а друго е да даваме информации што прават во моментот со нивните клубови. Не е во ред да информираме кога Роналдо дава голови за Реал Мадрид. Тој е продаден на Реал и тоа завршена работа. Колку што сум информиран, не стои во договорот дека имаме процент или одредена сума на пари од секој постигнат гол на Роналдо за Реал Мадрид.
За ова си во право 100 %.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Извинете дечки...ама стварно ни смета на нашиов фан клуб да не информирате за головите на противнички играчи...
Ај да ни беа следни противници, па да не информирате дека се во форма - во ред -ќе разберев некако...
Ама колку што сум информиран за брзо време не играме со балетаните на “реал да го ебам задрид“

Шо к*р ми е гајле ако некој педер постигнал гол за некоја шпанска екипа која верувам секој вистински навивач на Јунајтед ја мрази со целото срце ?!

Затоа би ве замолил да се воздржите од слични постови каде ќе не информирате за личните постигнувања на бифши..пропаднати.. играчи кои играат за слабите тимови...

Или пак совет...отворете тема “ Испукани пушки на Манчестер Јунајтед“ и таму пишувајте за нив...
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={847FFC5F-947A-470D-A13B-E757FD63C2A8}&teamid=1445&bioid=93643
Легенда е брате, легенда на Манчестер Јунајтед.
Има и такви на кои не им пречи.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={847FFC5F-947A-470D-A13B-E757FD63C2A8}&teamid=1445&bioid=93643
Легенда е брате, легенда на Манчестер Јунајтед.
Има и такви на кои не им пречи.
Dobro, e legenda ama ne mora da se pisuva kaj nas na forum dali dal ili ne dal gol, poveke ne e nas igrac i nema sto da se pisuva tuka za nego osven za nesto ako pravime sporedbi ili da receme na primer denes ako bese toj ke pobedevme so 8-0 ama ne e :toe:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Каква утакмица било тоа денеска, се препотив едно 16 пати, температура горе па доле, пресврти какви што не очекував. Фала му на Бога шо уште едни 3 бода завршија кај нас. Големо браво за момците, ми го разубавија денот до максимум. Колку само сум пцуел гласно за грешката на Фостер, ретката грешка на Рио, лошата интервенција на Бен при третиот гол кога се фрли безвеза пред време...сигурно некој у зградата си мислел дека има нов ретардиран комшија. Гигс е легендата за кој треба да бараме замена. Нема ама баш никаква потреба да бараме замени за некои други играши шо заминале. Мене на пример, не ми било жал за ниеден шо заминал од Манчестер, освен Верон и Саха кои шо знам, така си ги сакав. Не знам шо ја тупите толку. Покажавме кои сме и што сакаме да освоиме сезонава. Пресреќен сум за одличниот старт на сезоната, а со оглед на распоредот на следните неколку натпревари очекувам да продолжиме во ист ритам. Дарен Флечер, дечкото дефинитивно прерасна во ѕвер, иако пред некои 4 години се нервирав шо толку го форсира Ферги и зашто не го продаде. Сега тој е сосема друг играч. 2 гола еј, чекав веќе од него погодок земајќи ги у предвид неговите промашувања и трчањето низ целиот терен во претходните натпревари. Горд сум шо сум фан на Јунајтед. Игравме подобро, заслужена победа, најмногу што жалам за Бербатов, па не можеше поголем малер да има? Ве молам немојте да пишувате глупости како бил катастрофа, не дека нешто посебно изигра, ама типот немаше ни грам среќа, а ги имаше 2те најголеми шанси воопшто на натпреварот. И да, кој беше тој Мајкл Овен??? Немаше да има некои значајни моменти кои ќе не радуваат сите нас? Немаме играчи кои со еден потег можат да решат утакмица? Што е он, што е Руни? Трева пасат?

Андерсон изигра многу добро, добро шо Ферги го извади Парк за Валенсија, барем видовме центаршут по десната страна. Постигнавме 4 гола, ама и да не се лажеме видете ја одбраната на Шити. Животни буквално. Дури и се чудам за Флеч како постигна 2 гола со глава покрај волот Лескот. Нека ни е честито победата, да продолжи победничката атмосфера така подолго, а за тоа шо примаме голови сигурно ќе се поправи, ама ааааајде цару те чекам!

П.С. И не знам зашто, ама ПОТПОЛНО се согласувам со постовите на Канал 89. Највероватно дека е у право.

Glory, glory Man.United!!!

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Со среќа нека ни е победата залуживме да победиме,ваков Манчестер немав гледано ниту во времето на Тевес и К:Роналдо,од 70 до 85 мин гледав фудбал што никогаш порано не сум го гледал.:helou:VIVA MAMNCHESTER UNITED:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom