TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
Разбирам те ного убаво, јас сам по природа подреден тип (да не се фалам) и погледни колку постови имам на фан клубо и какви се, мош ќе ти стане јасно, ама има членове шо стварно га тенчат работта, а незнам шо е финтта... повеќе постови ли, некој си занес ли, само они ли седат на форумо или само они имат интернет, шоознам... филм е стварно...Види, не е се` до мене. Не треба цело време јас да бришам, треба и на вас некогаш да ви текне што треба да се постира а што не. Ама кога на сите фан клубови се постира така, зошто и тука да не? Ваша одлука е дали ќе сакате фан клубов да ви е чист и среден или полн со гоооол постови.
Грешка си, од 500 страни 300 не се исполнети со гооол гоол гооол, туку со Роналдо и Тевез, како тоа ние ќе сме ослабеле без тие двајца. Терајте, само што малку патетично ми делува да зборувате уште за Роналдо и Тевез а нив не ги ни боли за Манчестер. Едниов збори како Фергусон не се однесувал како што треба а да не беше тој, овој уште во Вест Хем ќе играше за 10 место, а оној другион бацува амблеми, Хала Мадрид, Хала Перез, што не. Нека прави што сака бе, не морам да го спомнувам јас. Само што глупаво ми е да се расправам со вас, фанови на МЈ за вакви банални работи. Кога ќе видам пост кај што е спомнат Роналдо скролам без да читам, слично како што прават во ФК Интер со членот Ибракадабра.
Тоа е тоа.
За Карлитос немам сретнено ништо,иако би требало повеќе да ги иритира фановите. А слободно ги изброј постовите за Роналдо и безвезалните постови да видеме каква ни е "статистиката" :wink:
не ме сфаќи погрешно, поздрав.