Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
И повторно ќе го величам мојот Јунајтед затоа што тоа го заслужува, иако можеби нема да му се допадне постот на оние кои сеуште плачат по Роналдо. (нека биде за "оние 1%" (според некои) кои ќе сакат да читаат убави работи за Манчестер :toe:). И јас денес плачев за Роналдо, ама не дека ми недостасува туку го жалев што избега од најдобриот клуб во светот. Ние сега наместо еден Роналдо имаме 10 "Роналдовци", па според математиката јасно е што е посилно, 10 или 1. Феноменална убиствена игра и уште еден доказ "кој е лавот а кој е петелот во шумата" :). Се испозанесија Граѓаните дека ќе го победат Манчестер Јунајтед, дека се меѓу најдобрите во Англија, дека имаат силна екипа ама денес им покажавме дека се само КАРИКАТУРА од тоа :pos2:. Оклоностите беа чудни. Иако феноменално изигравме, лесно можевме и да не победиме дури и да изгубиме. Но ете (нека се задоволни некои фактори тука:)), спортската среќа беше на наша страна за на крај да славиме. Според играта повеќе од заслужено. Секоја чест за Гивен (ми е мака што не брани за нас), да беше некој друг, на пример нашиот Фостер сигурно победата ќе ни беше со двоцифрен број. Победата наша е уште поголма со оглед на фактот дека "игравме без голман". Да играш без голман и да примиш само три гола тоа е успех :pos2:. Да не ги коментирам сите поодделно, сите беа добри, а Гигс станува повеќе од чудо. Никогаш не сум рекол дека е слаб, но сега е феноменален. Доживува фудбалска реинкарнација и едноставно ја зафркна природата, покажа дека "колку повеќе се старее, оние кои имаат повеќе години, можат повеќе и подобро да играат фудбал". За Флечер само ќе кажам дека го доби она што го посакував последните кола, а тоа е неговата крајна ефикасност и прецизност. Уште "еден шамар" за оние кои плукаа по Мајкл Овен. Сега нека кажат дали за џабе го зедовме или не. А за оние кои бараа чудотворци кои со еден потег ќе го решат натпреварот, пак ќе им речам "поздрав од Мајкл Овен" :pos2:. А за продожението, можеби на среќа ќе рече некој, и јас така помислив во прв мпомент, но потоа си анализирав и сватив дека се е регуларно. Голот на Белами одзеде 1 минута (оној за 3:3), потоа кога дојде измената, кога влезе Керик и таму заминаа 30-тина секунди, така да не би рекол дека судијата ни подари секунди за да дадеме гол. Вистина можеби е на среќа гол да постигниш во последните секунди, но според играта што ја прикажавме, преголем грев ќе беше ако не победевме. Така да секоја чест и честитки за победата и феноменалната партија. А јас пак ќе повторам без оглед на тоа дали на некој му се допаѓа или не, Мачестер е машинерија на која воопшто не му фали ни Роналдо ни Тевез, силни се и пресилни и допрво ќе газат и "убиваат". Браво за Манчестер Јунајтед.

П.С. И нешто оф топик. Господинот "bobipp" нека престане со неговите "научни објаснувања" за натпреварот во врска со играта што ја играл. Некој нека му објасни какви глупости треси.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
^Го делам моето мислење со твоето.. Мн подобро играме без Роналдо барем според мене. Играчите добиваат поголема слобода во играта и не иде пак све преку еден играч!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Aбе немора после секој натпревар да го спомнувате Роналдо...Заборавете го веќе..AMAН!!!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Aбе немора после секој натпревар да го спомнувате Роналдо...Заборавете го веќе..AMAН!!!
Јас го спомнувам за да ви докажам дека можеме и без него (не на сите, туку на некои кои така мислат), а не како некои овде што не информираат како и кога постигнува голови за Реал Мадрид. Зошто никој не реагира на тоа, каде се модераторите? Што ни е нас гајле тука кој ги постигнува головите за Реал Мадрид? Сигурно таму не дискутираат за тоа кој постигнува голови за Манчестер Јунајтед.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
EDIT:

Бекам даде гол и направи асистенција за победа на ЛА Галакси.Фортјун даде убав гол во десниот агол за Донкастер вчера и моментално Роналдо ги растура Ксерез и даде гол во прва минута.
П.С. Роналдо постигна уште еден гол за Реал, вкупно 2 денес.

Извинете дечки...ама стварно ни смета на нашиов фан клуб да не информирате за головите на противнички играчи...
Ај да ни беа следни противници, па да не информирате дека се во форма - во ред -ќе разберев некако...
Ама колку што сум информиран за брзо време не играме со балетаните на “реал да го ебам задрид“

Шо к*р ми е гајле ако некој педер постигнал гол за некоја шпанска екипа која верувам секој вистински навивач на Јунајтед ја мрази со целото срце ?!

Затоа би ве замолил да се воздржите од слични постови каде ќе не информирате за личните постигнувања на бифши..пропаднати.. играчи кои играат за слабите тимови...

Или пак совет...отворете тема “ Испукани пушки на Манчестер Јунајтед“ и таму пишувајте за нив...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Извинете дечки...ама стварно ни смета на нашиов фан клуб да не информирате за головите на противнички играчи...
Ај да ни беа следни противници, па да не информирате дека се во форма - во ред -ќе разберев некако...
Ама колку што сум информиран за брзо време не играме со балетаните на “реал да го ебам задрид“

Шо к*р ми е гајле ако некој педер постигнал гол за некоја шпанска екипа која верувам секој вистински навивач на Јунајтед ја мрази со целото срце ?!

Затоа би ве замолил да се воздржите од слични постови каде ќе не информирате за личните постигнувања на бифши..пропаднати.. играчи кои играат за слабите тимови...

Или пак совет...отворете тема “ Испукани пушки на Манчестер Јунајтед“ и таму пишувајте за нив...
Друже некои Бекам не го преболиле не па Роналдо :tapp:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Најако бате е Фергусон..

изјавава :

"For us it’s unusual to accept that they’re top dogs in terms of media attention," he said. "But sometimes you have a noisy neighbour and you have to live with it. You can’t do anything about them, they keep making noise, but what you can do - as we showed today - is you can get on with your life. Put your television on and turn it up a bit louder!

"As far as the players are concerned, today they showed their playing power. Second half, we were outstanding, absolutely magnificent. I’ve got to cling onto that performance as the real playing power of Manchester United, and that’s the best answer of all."

A Овој дечко ....покажа дека има и во главата ...колку што има во нозете, ...Б Р А В О за него !!

September 20th, 2009
Owen: It’s A Privilege To Play For United

Michael Owen scored a dramatic and late winner for United today in the Manchester derby, which has gone some way in helping our fans forget his scouse roots.
“If there was any doubt before then maybe this has sealed the deal,” Owen said of his relationship with the fans. “Me coming to Manchester United was always going to create a bit of noise. But even if they didn’t take to me it is still a privilege to play for Manchester United. You are never going to pass up an opportunity to play for a club like this. The fact I’ve scored the winner in the Manchester derby hasn’t sunk in yet.”

As for the match itself, Owen correctly identified that we were the dominant team, particularly in the second half, when we enjoyed 79% of the possession.
“We dominated and the lads played well for a lot of the game,” he added. “There were individual mistakes but over the years before I was here the defence has been fantastic.”

И за крај - НАЈУБАВИОТ МОМЕНТ ДЕНЕСКА !!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
можам да замислам како шеикот на сити денес за празник си ја собрал цела фамилија и гледале ман ју-сити...и на крајот у 95минута како му носат вода со шеќерче! :pos2: позз дечки,фантастична утакмица!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695

Другар, без нервози.Не ми е јасно зашто почнувате да ги цените поранешните играчи на Јунајтед одкога ќе се пензионираат.Шо ти згрешил Бекам,Роналдо или Фортјун па да не ги спомнувам во фан клубот?Сите играа и придонесоа за тимот колку-толку.Двајт Јорк сеа коа се пензионираше сите ауу легенда на Јунајтед, а коа ќе се пензионира Бекам или Роналдо сигурно нема да ги пцуете и да ги праите легенди на Реал.Ако толку сметам и ги презирате 2ца од 11те најдобрите играчи во последниве 10 години што ги имал Јунајтед, добро нема да пишувам.

п.с Перфектно

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И повторно ќе го величам мојот Јунајтед затоа што тоа го заслужува, иако можеби нема да му се допадне постот на оние кои сеуште плачат по Роналдо. (нека биде за "оние 1%" (според некои) кои ќе сакат да читаат убави работи за Манчестер :toe:). И јас денес плачев за Роналдо, ама не дека ми недостасува туку го жалев што избега од најдобриот клуб во светот. Ние сега наместо еден Роналдо имаме 10 "Роналдовци", па според математиката јасно е што е посилно, 10 или 1. Феноменална убиствена игра и уште еден доказ "кој е лавот а кој е петелот во шумата" :). Се испозанесија Граѓаните дека ќе го победат Манчестер Јунајтед, дека се меѓу најдобрите во Англија, дека имаат силна екипа ама денес им покажавме дека се само КАРИКАТУРА од тоа :pos2:. Оклоностите беа чудни. Иако феноменално изигравме, лесно можевме и да не победиме дури и да изгубиме. Но ете (нека се задоволни некои фактори тука:)), спортската среќа беше на наша страна за на крај да славиме. Според играта повеќе од заслужено. Секоја чест за Гивен (ми е мака што не брани за нас), да беше некој друг, на пример нашиот Фостер сигурно победата ќе ни беше со двоцифрен број. Победата наша е уште поголма со оглед на фактот дека "игравме без голман". Да играш без голман и да примиш само три гола тоа е успех :pos2:. Да не ги коментирам сите поодделно, сите беа добри, а Гигс станува повеќе од чудо. Никогаш не сум рекол дека е слаб, но сега е феноменален. Доживува фудбалска реинкарнација и едноставно ја зафркна природата, покажа дека "колку повеќе се старее, оние кои имаат повеќе години, можат повеќе и подобро да играат фудбал". За Флечер само ќе кажам дека го доби она што го посакував последните кола, а тоа е неговата крајна ефикасност и прецизност. Уште "еден шамар" за оние кои плукаа по Мајкл Овен. Сега нека кажат дали за џабе го зедовме или не. А за оние кои бараа чудотворци кои со еден потег ќе го решат натпреварот, пак ќе им речам "поздрав од Мајкл Овен" :pos2:. А за продожението, можеби на среќа ќе рече некој, и јас така помислив во прв мпомент, но потоа си анализирав и сватив дека се е регуларно. Голот на Белами одзеде 1 минута (оној за 3:3), потоа кога дојде измената, кога влезе Керик и таму заминаа 30-тина секунди, така да не би рекол дека судијата ни подари секунди за да дадеме гол. Вистина можеби е на среќа гол да постигниш во последните секунди, но според играта што ја прикажавме, преголем грев ќе беше ако не победевме. Така да секоја чест и честитки за победата и феноменалната партија. А јас пак ќе повторам без оглед на тоа дали на некој му се допаѓа или не, Мачестер е машинерија на која воопшто не му фали ни Роналдо ни Тевез, силни се и пресилни и допрво ќе газат и "убиваат". Браво за Манчестер Јунајтед.

П.С. И нешто оф топик. Господинот "bobipp" нека престане со неговите "научни објаснувања" за натпреварот во врска со играта што ја играл. Некој нека му објасни какви глупости треси.
Се надевам и ти кажувам, дај Боже и на крај сезона да се радуваме как саа шо се радуваме, да го читам истото шо и саа го постираш... дај Боже ! знааш и јас сам ного среќен шо им докажааме на шити оти не е се до парите (од секојпат сам мразил "парична дискриминација")... Јунајтед-сити - веќе почнува да станува модерно дерби... среќен сам да, ама как шо викаше Ферги, сити не ни е конкуренција, па сметам исто как да сме ги тепале бирмингем или хал... сакам да кажам оти не треба да се радуваме ного на таа победа, со тва им покажуваме на сити оти се големи (иако не се), се радуваме как на трофеј од ЛШ... едноставно, премногу им даваме на значење. Баш мии мило шо им го л'знааме у 96та мин. тка мераклиски, од два краја, ного поболно :pusk:
И зашо да не се говоре за Роналдо ?? Точно е, ќе умрам за него, сакам го... ама он е НАШ ! зашо на пр. не говорете за некои легенди на манчестер шо веќе не играт? зашо них не ги мразете? роналдо е наша легенда ! и кога сакам, тогај ќе говорам за него и ќе го величам !!!
И дека е Џену ? шо не ги брише постовите од типо на : гоооол, честито победа, да ни се множат, дај линк, дај линк, головите ... од 300 страни 250 се исполнени со такви постове... и јас сакам да честитам победа и сакам да ни се множат, ама сите шо го пишат тва е чиста формалност... Поздрав :wink:

THERE IS ONLY ONE UNITED !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се надевам и ти кажувам, дај Боже и на крај сезона да се радуваме как саа шо се радуваме, да го читам истото шо и саа го постираш... дај Боже ! знааш и јас сам ного среќен шо им докажааме на шити оти не е се до парите (од секојпат сам мразил "парична дискриминација")... Јунајтед-сити - веќе почнува да станува модерно дерби... среќен сам да, ама как шо викаше Ферги, сити не ни е конкуренција, па сметам исто как да сме ги тепале бирмингем или хал... сакам да кажам оти не треба да се радуваме ного на таа победа, со тва им покажуваме на сити оти се големи (иако не се), се радуваме как на трофеј од ЛШ... едноставно, премногу им даваме на значење. Баш мии мило шо им го л'знааме у 96та мин. тка мераклиски, од два краја, ного поболно :pusk:
И зашо да не се говоре за Роналдо ?? Точно е, ќе умрам за него, сакам го... ама он е НАШ ! зашо на пр. не говорете за некои легенди на манчестер шо веќе не играт? зашо них не ги мразете? роналдо е наша легенда ! и кога сакам, тогај ќе говорам за него и ќе го величам !!!
И дека е Џену ? шо не ги брише постовите од типо на : гоооол, честито победа, да ни се множат, дај линк, дај линк, головите ... од 300 страни 250 се исполнени со такви постове... и јас сакам да честитам победа и сакам да ни се множат, ама сите шо го пишат тва е чиста формалност... Поздрав :wink:

THERE IS ONLY ONE UNITED !!!
Види, не е се` до мене. Не треба цело време јас да бришам, треба и на вас некогаш да ви текне што треба да се постира а што не. Ама кога на сите фан клубови се постира така, зошто и тука да не? Ваша одлука е дали ќе сакате фан клубов да ви е чист и среден или полн со гоооол постови.

Грешка си, од 500 страни 300 не се исполнети со гооол гоол гооол, туку со Роналдо и Тевез, како тоа ние ќе сме ослабеле без тие двајца. Терајте, само што малку патетично ми делува да зборувате уште за Роналдо и Тевез а нив не ги ни боли за Манчестер. Едниов збори како Фергусон не се однесувал како што треба а да не беше тој, овој уште во Вест Хем ќе играше за 10 место, а оној другион бацува амблеми, Хала Мадрид, Хала Перез, што не. Нека прави што сака бе, не морам да го спомнувам јас. Само што глупаво ми е да се расправам со вас, фанови на МЈ за вакви банални работи. Кога ќе видам пост кај што е спомнат Роналдо скролам без да читам, слично како што прават во ФК Интер со членот Ибракадабра.

Тоа е тоа.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
можам да замислам како шеикот на сити денес за празник си ја собрал цела фамилија и гледале ман ју-сити...и на крајот у 95минута како му носат вода со шеќерче! :pos2: позз дечки,фантастична утакмица!
Друже не ме сфаќај погрешно постот е ок само немој да го употребуваш изразот ман ју пошто тоа е кратенка која ја употребуваат навивачите на ривалските клубови (особено ливерпул) кога пеат песни за минхенската катастрофа и фановите на Јунајтед ја сметаат како навредлива :smir:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Друже не ме сфаќај погрешно постот е ок само немој да го употребуваш изразот ман ју пошто тоа е кратенка која ја употребуваат навивачите на ривалските клубови (особено ливерпул) кога пеат песни за минхенската катастрофа и фановите на Јунајтед ја сметаат како навредлива :smir:
ok.. ;) незнаев :):smir:...позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom