Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
добро е што и Фердинанд ќе игра..и баш ме интересира како ќе биде пречекам Тевез..позз до првиот гол..или до полувремето..

GLORY UNITED!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Сигурно затоа што незнаеш да играш:vozbud::vozbud:
Иначе, се знае кој е главен во Манчестер, нема место за други победници:):):)
Види го видеото ќе видиш дали не знам да играм.Иначе јачината беше наместена на Top Player!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Изиграв 4 уѕакмици на ПЕС 09 против Сити и статистички не ни се пишува добро.Првата 1-1, втората 0-2, третата 0-0 и четвртата конечно како што посакував ?-?.Пробував разни комбинации на средината и во нападот и како најдобра се покажа во средината Сколс, Керик, Гигс и Флечер, а во нападот Руни и Овен.Ќе го постирам видеото од натпреварот гледајте го има голови.:helou:
Друже 2 нерешени и еден пораз против Сити ??????? Не те бива за Пес :toe:
П.С. Пробај фифа :wink: Обично оние што неможат да тепаат на пес се префрлаат на фифа:smir:

П.П.С. Ако Андерсон повторно изигра на ниво тепаме без проблем :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Аууу Тевез ќе игра, ќе биде пре, пре интересно, едвај чекам.Со среќа ѓаволи, да видат кој е главен во Манчестер :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Види го видеото ќе видиш дали не знам да играм.Иначе јачината беше наместена на Top Player!
:vozbud:да си ми жив ме изнасмеа! Па јас сум стигнат на истата игра на топ плеер на мастер лига до 214 и секоја година земам и лига и куп и ЛШ!
Мразам што треба да пишувам офтопици за вакви глупости! Се надевам дека ќе биде избришан постов!
Бтв, пробај да играш тетрис!

Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
формациава не ми се свиѓа , зашто не сме навикнати да играме кога немаме стандардни крила кои се пробиваат и нафрлуваат ... вака со гигс и парк по страна тешко ке оди али се надеваме на победааа позз

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
формациава не ми се свиѓа , зашто не сме навикнати да играме кога немаме стандардни крила кои се пробиваат и нафрлуваат ... вака со гигс и парк по страна тешко ке оди али се надеваме на победааа позз
Sir Alex knows best :helou:

P.S. Со Тотенхем игравме со Флечер, Андерсон, Сколс и Гигс :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Премногу ги мразиме Граѓаниве и за топката да ја водат повеќе од 20 секунди, а не па гол да ни дадат. Друго е што играле и го победиле Арсенал, мотивацијата кај Арсенал не е таква кога игра против Сити.

Come on United, we want more! :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аман бе кога успеа да даде гол овој. Се забораив малку пуштам у 3 минута гледам 1-0:) Ќе биде весела утакмицава тоа дефинитивно:)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Забележа ли некој весник на клупата на Јунајтед, при радоста за голот, на насловната се виде дека пишува : Giggs robbed Ferguson.
Или може ми се причинува.
Супер почеток, одлични сме. Лесна победа ќе биде, Тевез и онака не е спремен физички за да претставува закана.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Браво 1-0 Руни. Одличен страт Сити незнаат каде се наогаат. Само да продолжиме вака и победата е наша без проблеми

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom