- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 382
- Поени од реакции
- 25
Би било супер Фердинант да игра против Тотенхен ќе ни треба пошто Тотенхен е во добра форма,но ние ќе победиме:baeh::baeh::baeh:
Би било супер Фердинант да игра против Тотенхен ќе ни треба пошто Тотенхен е во добра форма,но ние ќе победиме:baeh::baeh::baeh:
-треба да очекуваме и од Рома (Davide Petrucci)
Среќен роденден5 единици во постови... толку 1ви места на табелите годинава manutd: (роденденска желба )
Преведно:Спалети по отказот од Рома повикан од Ферги во Манчестер.
The Manchester United manager was clearly shocked at the sacking by Roma of coach Luciano Spalletti after his side's dreadful start to Serie A and has invited him to spend time at United.
"Luciano will come to Manchester to see how we work. We will be together for a few days - and maybe will we share a new bottle of wine!"
Според мене Спалети е еден од најдобрите тактичари што некогаш го имам следено во фудбалов.Преведно:
Спалети во посета на Манчестер
Не би ми пречело ако добие некоја функција во тимот, поранешниов тренер на Рома.
Преведно:
Спалети во посета на Манчестер
Не би ми пречело ако добие некоја функција во тимот, поранешниов тренер на Рома.
Ајде нека доага што чека
Мислам дека нема никој повреден. Инаку супер голче на Валенсија.Ајде нека доага што чека
Инаку да не има некои повредени од репрезентативните настапи пред утрешниот дуел со Тотенхем?
Харго се врака во Ноември
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a9572215-74c8-4fc9-97ca-d4d0917253c7&ln=3&typeBack=default
Инаку да не има некои повредени од репрезентативните настапи пред утрешниот дуел со Тотенхем?
Само О'Шеј е повреден, другите се фит, Невил целосно се опорави и ќе биде достапен за утакмицата со Спарс