Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
5 единици во постови... толку 1ви места на табелите годинава manutd: (роденденска желба :pipi:)

N

navivacka

Гостин
Гледам дека после жалбата што беше против Челзи сите некои екипи веднаш почнаа да испракаат жалби а кај беа бе пред тоа:uvo:...нека не казнат бе ако мислат дека со тоа ке постигнат нешто,доколку мислат дека ке не ослабат грешат...Јунајтед секогаш бил силен со казни или без казни.

Гледам дека сме биле заинтересирани за Акинфeeв...мислам дека засега не ни треба нов голман зашто го имаме Фостер кој брани добро засега,сепак нека одлучи Ферги дали би земал нов голман иако се сомневам дека ке најдеме соодветна замена за ВДС.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
5 единици во постови... толку 1ви места на табелите годинава manutd: (роденденска желба :pipi:)
Среќен роденден :)

Иначе дај боже да се врати Рио за Тотнем..Ќе ни треба.:)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Sir Alex Ferguson believes other clubs are envious of Manchester United's record of unearthing young talent.
http://www.guardian.co.uk/football/2009/sep/10/sir-alex-ferguson-manchester-united

Спалети по отказот од Рома повикан од Ферги во Манчестер.

The Manchester United manager was clearly shocked at the sacking by Roma of coach Luciano Spalletti after his side's dreadful start to Serie A and has invited him to spend time at United.

"Luciano will come to Manchester to see how we work. We will be together for a few days - and maybe will we share a new bottle of wine!"

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Спалети по отказот од Рома повикан од Ферги во Манчестер.

The Manchester United manager was clearly shocked at the sacking by Roma of coach Luciano Spalletti after his side's dreadful start to Serie A and has invited him to spend time at United.

"Luciano will come to Manchester to see how we work. We will be together for a few days - and maybe will we share a new bottle of wine!"
Преведно:
Спалети во посета на Манчестер

Не би ми пречело ако добие некоја функција во тимот, поранешниов тренер на Рома.

Голот на Валенсија против Боливија

Немам ништо против ако ги брца вака и во Премиер лигата :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Преведно:
Спалети во посета на Манчестер

Не би ми пречело ако добие некоја функција во тимот, поранешниов тренер на Рома.
Според мене Спалети е еден од најдобрите тактичари што некогаш го имам следено во фудбалов.

Секако дека би сакал да има соработка со нашиов клуб , а зошто да не биде вклучен и во стручниот штаб!!!!

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Тоа е проблемот со Спалети. Мисле дека разбира најногу, не е константен.
Италијанци со нивни стил да ми идат во Јунајтед не сакам.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
N

navivacka

Гостин
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Ајде нека доага што чека:vozbud:

Инаку да не има некои повредени од репрезентативните настапи пред утрешниот дуел со Тотенхем?

Харго се врака во Ноември
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a9572215-74c8-4fc9-97ca-d4d0917253c7&ln=3&typeBack=default
Мислам дека нема никој повреден. :) Инаку супер голче на Валенсија. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Инаку да не има некои повредени од репрезентативните настапи пред утрешниот дуел со Тотенхем?

Само О'Шеј е повреден, другите се фит, Невил целосно се опорави и ќе биде достапен за утакмицата со Спарс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom