Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Ај на здравје бричење,му се исполни сонот нему а и на Реал,се надевам дека нема да се случи истото како многу други кои заминале таму односно да пропаднат,со срека Роналдо кај и да си и уште еднаш ти благодариме за се што стори ама не ти вредеше што замина на ваков начин,последниот настап во дресот на Јунајтед за жал беше настапот кој заврши со пораз:(

Што да не се изненади ти што си заминува?:pos2:
сигурно мислел ке се премисли:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај на здравје бричење,му се исполни сонот нему а и на Реал,се надевам дека нема да се случи истото како многу други кои заминале таму односно да пропаднат,со срека Роналдо кај и да си и уште еднаш ти благодариме за се што стори ама не ти вредеше што замина на ваков начин,последниот настап во дресот на Јунајтед за жал беше настапот кој заврши со пораз:(
Да ти кажам право баш сакам да се упропасти, односно имам некое претчуство, зошто таму не признаваат лош ден или лош месец:baeh:

А за тоа колку го сакам клубот ќе земам текст од навивачката песна на Партизан и ќе оставам на српски зошто поавтентично е :)

Љубав према клубу
неможе да престане да
док живим клицаћу њему
ВОЛИМ ТЕ Ман Јунајтед
док живим клицаћу њему
ВОЛИМ ТЕ Ман Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Што да не се изненади ти што си заминува?:pos2:
сигурно мислел ке се премисли:pos2:
Ај најдете го тој дел каде што реков дека сум изненаден од неговото заминување, јас неможам да го најдам, изгледа модераторот ме избришал.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај најдете го тој дел каде што реков дека сум изненаден од неговото заминување, јас неможам да го најдам, изгледа модераторот ме избришал.
Заради чоечето што го стави:)nesum:) :)

Плус и на аватар го имаш уште, смени го тоа лајно веќе, не заслужува да го носиш повеќе на аватар!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.421
ајде нека му е сео срека на роналдо и да не се пишува веке за него во нашиот фан клуб барем не толку често :smir:

PS:навивачка и гавол рулз најмногу жалат по роналдо,тука некаде е и дено :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Има ли нешто ново за Бензема .. ?

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Нешто од весниците во англија... преземено од манутд.ком

United close in on Benzema
Sir Alex Ferguson took another step towards the £30m capture of striker Karim Benzema yesterday. But Manchester United could yet face fierce competition from bitter transfer market rivals Real Madrid. Fallen French champions Lyon opened the door to the sale of prize asset Benzema by making a £15m move for Porto striker Lisandro Lopez. It is a clear indication that Lyon president Jean-Michel Aulas is preparing to cash in on his 21-year-old star. Lyon were knocked back in a bid for Paris Saint-Germain’s Guillaume Hoarau. But their rapid response was a move for Portugal ace Lopez. That is good news for United boss Ferguson, who is aware Benzema is in no hurry to leave Lyon until after the World Cup next summer. The Old Trafford chief’s main problem could be big-spending Spanish giants Real, who have taken £80m Cristiano Ronaldo from United and also want Wigan winger Antonio Valencia. Real are now likely to target Benzema, leaving United to hope that the Galactico policy at the Bernabeu will persuade the young Frenchman his prospects will be better at Old Trafford.
Bill Thornton, Daily Star
The Daily Mirror says Sir Alex Ferguson will quickly slap in a £40million bid for Spain's David Villa, after Barcelona opened the bidding for the Valencia star. However, the article does include Villa's assertion that: "Next season I will play in Spain because it is the league that is best for me." The same paper speculates that Nani could be used as a makeweight in a deal for Wigan's Antonio Valencia.
The transfer tittle-tattle keeps coming. United will have to fork out £25million - without an initial three-week trial - for Gremio starlet Douglas Costa, according to The Daily Mail.
Добро ќе биде Бензема да потпише за Јунајтед, но има уште 2 месеци од овој летен преоден рок каде што ќе се појавуваат голем број на шпекулации за тоа дали ќе остане во Лион или ќе дојде на ОТ. На нас фановите ни останува само да чекаме и да се надеваме дека ќе го видиме во црвениот дрес на Манчестер Јунајтед.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ајде нека му е сео срека на роналдо и да не се пишува веке за него во нашиот фан клуб барем не толку често :smir:

PS:навивачка и гавол рулз најмногу жалат по роналдо,тука некаде е и дено :)
и со право жалат, такво суштество еднаш се раѓа, штета што веќе го немаме, а го немаме ни Тевез токму тие двајца формираа едно дуо кое даваше по 30 гола ако се изземат оние вонсериските на Кики, загуба која ќе мора скапо да ја надоместиме, и ако веќе иде имбецилот Бензема нека го земаат побргу да се вклопи во тимот со време, веќе преку к*р ми е од играчи кои ги земаме во последната минута па за да се вклопат во тимот им треба цела сезона.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Tevez - Berba was the end

Carlos Tevez remains uncertain where he will be playing next season, but claims he knew his days were numbered at Manchester United when Dimitar Berbatov arrived.

The Argentina international will join a new club ahead of the next season after rejecting a five-year contract with United, having spent the past two seasons on loan at Old Trafford.

Manchester City and Chelsea are understood to be admirers of the 25-year-old, but it remains unclear where he will start the new campaign.

Tevez, though, insists he was certain he would not stay with United following the signing of former Tottenham star Berbatov last summer.

"I am not sure where I am going to play, but I know for sure that it will not be at Manchester (United)," Tevez told TyC Sports.

"I did not feel supported after they signed Berbatov, because I was the man for the job he was bought to do.

"Ferguson told me not to be worried about Berbatov's arrival, but I did not like it when he started to put me on the bench often. I gave my life for the Manchester United shirt."
:nesum:

Бербатов ако оваа сезона не даде најмалце 15 гола,слободно може да си пакува куферите.Тевез покажуваше дека сака да остане,памтам кога се загреваше против Сити мислам беше не сум сигурен,покажуваше со раката кон амблемот.Толку знаци даваше дека сака да остане а ние пак го пуштивме.Ептен го сакав играчов,дека секогаш го оставаше срцето на теренот а и во Сити да отиде уште ќе го почитувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom