Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Во кој смисол неблагодарен? Го навреди клубот? Менаџерот? Некој бивш соиграч? Ви бараше повеќе плата од што му следува? Што?

Неблагодарни сме му ние навивачите што не заеба така..Ние го направивме играч и човек а тој на крајот ни го сврте грбот..

Навивачите не биле задоволни од новите дресови.
http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=27938

Искрено и на мене не ми се допагаат дресовите ама баш ич..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Неблагодарни сме му ние навивачите што не заеба така..Ние го направивме играч и човек а тој на крајот ни го сврте грбот..
Не знам дали на шпански пишам или шо е работава шо не се разбираме. Треба да сте благодарни пошо тој ви даде се’ шо имавте изминатите години. Не еднаш ве спасувал во последни минути, бил творец на победи и што се’ не. Тој е баш благодарен пошо го напушти клубот во убави односи, не навредуваше, не си караше мајка со никој и слични срања.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Не знам дали на шпански пишам или шо е работава шо не се разбираме. Треба да сте благодарни пошо тој ви даде се’ шо имавте изминатите години. Не еднаш ве спасувал во последни минути, бил творец на победи и што се’ не. Тој е баш благодарен пошо го напушти клубот во убави односи, не навредуваше, не си караше мајка со никој и слични срања.

А добро што му фалеше во Манчестер имаше буквално се..Пари,коли,трофеи.награди,едноставно беше број 1 .. Што он мисли дека во Реал ќе биде ПОдобар од тоа што беше во Манчестер .. Никогаш..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
А добро што му фалеше во Манчестер имаше буквално се..Пари,коли,трофеи.награди,едноставно беше број 1 .. Што он мисли дека во Реал ќе биде ПОдобар од тоа што беше во Манчестер .. Никогаш..
Слободата што ја имаше во манчестер во реал ќе ја нема.
-ќе плаче по многу работи:бројот 7,слободни удари,главната ѕвезда во тимот,славата....дали пола ќе покаже од тоа што беше во Манчестер...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Слободата што ја имаше во манчестер во реал ќе ја нема.
-ќе плаче по многу работи:бројот 7,слободни удари,главната ѕвезда во тимот,славата....дали пола ќе покаже од тоа што беше во Манчестер...

Па тоа бе руже тоа...:toe:Од таа слава што ја доби во Манчестер ја изгуби главата..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.603
Сега во Реал сите ќе се угушат зошто тоа се играчи лидери на кои што им фали слобода на терен и кило муфљузи што ќе играат како што диригираат...сега ќе го немаат тоа и ќе го пушат на велико...Флорентино Перез купува играчи само поради продажба на дресови и маркетинг, јасно е ко ден тоа...Така да среќен им пат на сите што отидоа во Реал....

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
...Така да среќен им пат на сите што отидоа во Реал....
Има една изрека: "како ќе си постелиш, така ќе си легниш". Нека се мисли Роналдо "како ќе спие".

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Абе луѓе доста се карате сега е важно да чекаме кој ќе биди ново засилување во Манчестер ,а што се однесува до дресовитењ замене се супер.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Мене секој дрес од Манчестер ми е добар. Важно ми е тоа што е под дресот, тоа што треба да трча, игра, и да дава голови за клубот :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мене секој дрес од Манчестер ми е добар. Важно ми е тоа што е под дресот, тоа што треба да трча, игра, и да дава голови за клубот :)
Тоа ми е и мене муабетот. Дресот е посветен на 100 години Олд Трафорд и не знам зошто толку гнев кај некои навивачи. Зарем дресовите играат фудбал или треба да личат нашите фудбалери како манекени? Мене стварно некои работи не ми се јасни:toe:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Тоа ми е и мене муабетот. Дресот е посветен на 100 години Олд Трафорд и не знам зошто толку гнев кај некои навивачи. Зарем дресовите играат фудбал или треба да личат нашите фудбалери како манекени? Мене стварно некои работи не ми се јасни:toe:
Види вака. има разни навивачи. На некои им е битен дресот како изгледа, можеби сакаат да си купат еден па да се шетаат по улица. И сега ако содржи дресот некои бои, кои нив можеби нема да им одговараат или незнам што. Секоја традиција, секоја симболика треба да се одбележи, и секој вистински навивач на Манчестер Јунајтед треба да ги почитува таквите одлуки на клубот. Секако дека дресовите сами не играат фудбал, и најважно е под нив да има луѓе со срце и душа за клубот кои ќе се борат во секоја прилика. А навивачите ќе личат на навивачи само доколку ги почитуваат и носат официјалните варијанти на дресовите на Манчестер. Јас го сакам Манчестер Јунајтед, а не некој дизајнер на дресовите. Какви и да се дресовите, на нив пишува нешто што е за мене свето: MANCHESTER UNITED!!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нешто од весниците во англија... преземено од манутд.ком

United close in on Benzema
Sir Alex Ferguson took another step towards the £30m capture of striker Karim Benzema yesterday. But Manchester United could yet face fierce competition from bitter transfer market rivals Real Madrid. Fallen French champions Lyon opened the door to the sale of prize asset Benzema by making a £15m move for Porto striker Lisandro Lopez. It is a clear indication that Lyon president Jean-Michel Aulas is preparing to cash in on his 21-year-old star. Lyon were knocked back in a bid for Paris Saint-Germain’s Guillaume Hoarau. But their rapid response was a move for Portugal ace Lopez. That is good news for United boss Ferguson, who is aware Benzema is in no hurry to leave Lyon until after the World Cup next summer. The Old Trafford chief’s main problem could be big-spending Spanish giants Real, who have taken £80m Cristiano Ronaldo from United and also want Wigan winger Antonio Valencia. Real are now likely to target Benzema, leaving United to hope that the Galactico policy at the Bernabeu will persuade the young Frenchman his prospects will be better at Old Trafford.
Bill Thornton, Daily Star
The Daily Mirror says Sir Alex Ferguson will quickly slap in a £40million bid for Spain's David Villa, after Barcelona opened the bidding for the Valencia star. However, the article does include Villa's assertion that: "Next season I will play in Spain because it is the league that is best for me." The same paper speculates that Nani could be used as a makeweight in a deal for Wigan's Antonio Valencia.
The transfer tittle-tattle keeps coming. United will have to fork out £25million - without an initial three-week trial - for Gremio starlet Douglas Costa, according to The Daily Mail.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom