Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
S

StereoLove

Гостин
Не се плашете бе...кои се тие Милан,ке ги победиме со или без Руни па што сака нека е...Рафичка пак ке му покаже на Ретардињо лекција по фудбал...Сколси ке изведе нешто од своите специјалитети а да се надеваме дека и Гигс ке настапи а и по некоја акција на Валенсија.Леле мислете како да играме против тим кој е непобедлив.Пуф пуф,бидете оптимисти.Аман бе.

И сликата е супер:pipi:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Kако што пренесува Скај Спортс, Јунајтед потпишал три годишен договор со еден од најдобрите млади бекови во Белгија и Стандард - 18 годишниот Марник Вермијл. Таква изјава денес дал неговиот татко, а како што вели тој, Ферги и Солскер биле воодушевени од него, трансферот чинел 300 000 фунти и дека Вермијл ќе пристигне на лето во клубот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Kако што пренесува Скај Спортс Јунајтед потпишал три годишен договор со еден од најдобрите млади бекови во Белгија и Стандард - Марник Вермијл. Таква изјава денес дал неговиот татко, а како што вели тој, Ферги и Солскер биле воодушевени од него, трансферот чинел 300 000 фунти и дека Вермијл ќе пристигне на лето во клубот.
Па се знае како работи клуб како Манчестер Јунајтед. Бара млади таленти и ги прави светски играчи. Не ретко се случува и по некоја 500%-на заработка, како на пример со оние од Задрид.:pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Kако што пренесува Скај Спортс, Јунајтед потпишал три годишен договор со еден од најдобрите млади бекови во Белгија и Стандард - 18 годишниот Марник Вермијл. Таква изјава денес дал неговиот татко, а како што вели тој, Ферги и Солскер биле воодушевени од него, трансферот чинел 300 000 фунти и дека Вермијл ќе пристигне на лето во клубот.

Во следниве денови ќе видиме колку ова е вистинито, иако медиумите во Англија ја потврдуваат оваа вест.
Сме купиле некој млад белгиец од Стандард, Marnic Vermilj.

Marnick Vermijl (photo) plays the next three seasons for Manchester United. The young Limburger played earlier this season for the promises of Standard.
The 18-year outside defender, who both left and right from the feet can, started his career at Racing Peer Bocholt VV and then went over to Standard. Vermijl was eleven times this season followed by scouts of the English club. This led to good comments. Ole Gunnar Solskjaer and Sir Alex Ferguson finally gave the key after watching some DVDs.
The young defender signed an exclusive contract with Manchester provisional and may not give interviews about his transfer. When Standard learned of the negotiations between United and Vermijl he had joined the then technical director Dominique D'Onofrio reported. Standard banned the player for even longer in the group training sessions.
Vermijl will earn 300,000 euros in three years. Manchester United also pay 220,000 euros compensation to his former training clubs. The defender may next season with the first team of United, among all the big boys, preparing for the new season experience. Vermijl played this season for the first time a team of Standard, in the friendly against Vise.

http://www.belgiumsoccer.be/nieuws/lees/2010-03-05/18-jarige-belg-tekent-bij-manchester-united
:smir:

17.04.2010 - Man.City vs Man Utd - 13.45h
25.04.2010 - Man Utd vs Tottenham - 15.00h
Ај погодете за кого ќе навиваат скаузерите? :icon_lol::icon_lol:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Се загреваат нашиве момци за в среда! :tv: :pos2:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Очекувам 4-4-2 против Милан со Руни и Берба у напад, и Парк да влезе наместо Нани или обратно. Очекувам и гол од Берба, а конечен типувам 2:1 за Јунајтед. Ферги е тешка психа кој нормално нема да се брани како и секогаш, поготово не на ОТ, и мислам дека нема да си дозволи да пропушти таква шанса да го елиминира Милан, ќе им се реваншира за 2007ма и ќе го надигра Леонардо во секој поглед. А тоа шо викате на почетокот ако дале гол Милан, па да добијат огромна мотивација, заебете тие работи, беше таа на Сан Сиро. Повеќе не го гледате тоа.

-------Руни--Берба-------

Нани-Сколс-Флеч-Валенсија

Евра--Видиќ--Рио--Рафаел

-----------ВДС-----------

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Очекувам 4-4-2 против Милан со Руни и Берба у напад, и Парк да влезе наместо Нани или обратно. Очекувам и гол од Берба, а конечен типувам 2:1 за Јунајтед. Ферги е тешка психа кој нормално нема да се брани како и секогаш, поготово не на ОТ, и мислам дека нема да си дозволи да пропушти таква шанса да го елиминира Милан, ќе им се реваншира за 2007ма и ќе го надигра Леонардо во секој поглед. А тоа шо викате на почетокот ако дале гол Милан, па да добијат огромна мотивација, заебете тие работи, беше таа на Сан Сиро. Повеќе не го гледате тоа.

-------Руни--Берба-------

Нани-Сколс-Флеч-Валенсија

Евра--Видиќ--Рио--Рафаел

-----------ВДС-----------
Не верувам дека ќе игра 4-4-2. Во првиот меч колу што се сеќавам почнавме со еден напаѓач односно руни, а сега и со повредата може да почне со еден напаѓач што ми е и повеќе логично. Не треба сега ние да напаѓаме кога притисокот ќе е на страната на милан и мислам повеќе ќе играме на контранапади.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.378
Не верувам дека ќе игра 4-4-2. Во првиот меч колу што се сеќавам почнавме со еден напаѓач односно руни, а сега и со повредата може да почне со еден напаѓач што ми е и повеќе логично. Не треба сега ние да напаѓаме кога притисокот ќе е на страната на милан и мислам повеќе ќе играме на контранапади.
Керик нема да игра,а повреден и Андерсон а Гибсон некако не ми е за ваков натпревар...така да очекувам да го видам Бербатов кој и онака игра поповлечено и повеќе е задолжен да го поврзи нападот со средниот ред одколку да дава голови :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Парк утре ништо чудно ако заигра и на средината на теренот, искрено јас мислам дека Парк ќе игра онаму каде ќе игра Пирло. Така одигра на првиот меч, добро си ја заврши работата и мислам дека ќе ја има истата улога и на реваншот. Флечер исто ќе има важна улога со Амброзини и евентуално Бекам. Тоа ќе биде клучот за успех како и добра соработка на Рио и Видиќ. Имам чувство дека можеби Ферги ќе не изненади со составот ама како и секогаш имам полна доверба во него.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Абе 90% ја завршивме работата само цврсто во одбрана и си идеме у 1/4 финале!
Иначе ајде бе новата тема:manfan::vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако се браните против Билан , ке ви знае гзот ......Ваљда не е Ферги толку глуп .....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom