Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ако се браните против Билан , ке ви знае гзот ......Ваљда не е Ферги толку глуп .....
Да бе на Олд Трафорд ќе се бранеме ние, ќе им ја дадеме играта на Милан... Не. Ќе играме 4-5-1 формација со која игравме и во Милано и против Арсенал, едноставно да ја имаме среднината на теренот, топката и контролата да бидат во наши нозе, и полека да ја градиме играта...

Вејн тренира со екипата!

Full training squad: Van der Sar, Kuszczak; De Laet, Evans, Rafael, Vidic, Evra, Ferdinand, Neville; Park, Scholes, Carrick, Obertan, Gibson, Valencia, Nani, Fletcher; Rooney, Berbatov, Diouf.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.652
Вес го нема, Руни тренира со тимот, 99% игра утре.

:vozbud:

инаку, Керик повикан?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Вес го нема, Руни тренира со тимот, 99% игра утре.
инаку, Керик повикан?
Керик си тренира со екипата, само шо нема право на настап. Исто е и со Де Лат.

Veteran Ryan Giggs also trained on Tuesday morning, after having a plate removed from the arm he broke at Aston Villa recently.

But the Welshman was limited to a solo session and Ferguson has already declared the winger will not come into contention.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Рафаел како е, ваљда нема Гери да го оставиме со Роналдињо ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рафаел како е, ваљда нема Гери да го оставиме со Роналдињо ?
Сега читав интервју со него, ќе игра, му благодарел на Ферги што му дава шанса да игра во таков меч и ветувал нема да го разочара :D

Иначе еве што изјавил Ферги за утрешниот меч:

Let's finish this job
:icon_cool

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Не сум информиран баш за повредите. Андерсон и Овен до крај на сезона се повредени?

G

Gray Foxx

Гостин
Ако се браните против Билан , ке ви знае гзот ......Ваљда не е Ферги толку глуп .....
Деко момчета, ако лани на Олд Трафорд може да се рече дека се браневме против вас, ама ова е Милан немаат лузерски менталитет. Кај нив ке нема стативи или пречки, момците искористуваат. Затоа уше од старт напад, ке ги ставиме во шише и вуала Рома 2007. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Мене не ми е јасно како се толку убедени дека ќе поминат?! Се гледаме утревечер после мечот да им делиме паломи дур ќе цмиздрат.

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Мене не ми е јасно како се толку убедени дека ќе поминат?! Се гледаме утревечер после мечот да им делиме паломи дур ќе цмиздрат.
Сега се оптимисти, во среда во 22.30 ќе ги пцујат своите играчи и ќе пишуваат дека на среќа сме поминале. Го имам некаде гледано овој филм:smir:

НОВ СКАНДАЛ: И Евра ја изневерувал сопругата

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.652
Да се надоврзам на Инвисибл, Диуф не ја тренираше целата сесија.Некоја слика од тренингот

Ќе го јадеш на велико :D

п.с мансоваќо, ќе доаѓаш накај Шенклис?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Па најверојатно, ќе гледам да дојдам и Пејо да го натерам во Милан дрес да се избаци :icon_lol:

S

StereoLove

Гостин

Ќе го јадеш на велико :D
Биди сигурен за тоа,Рафаел ке му покаже лекција на Ретардињо:icon_lol:
Инаку колку е грд беееееееееееееее:jaj:во забите е ко коњ...:nesvest:

Инаку како што и се очекуваше...продолжува револтот мегу навивачите.
Изгледа дека утре ОТ ке биде празен:jaj:

http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3426:2010-03-09-12-59-57&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

K

kaiser soze

Гостин
Руни е фит,утре најверојатно го почнува мечот,додека пак Вес Браун ќе паузира од 4-6 седмици.Права болница во тимот.

14:00 I'm at the press conference at Old Trafford and Sir Alex has just confirmed that Wayne Rooney is fit for Wednesday night's game. Wes Brown, who injured his foot against Wolves on Saturday, is out for 4-6 weeks. Sir Alex did say that he hopes Wes might make it back before the end of the season.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.652
Ферги:Руни е фит

Ебењe ќе биде :)

Ја,Џену Грл,Томи Девил,Рунис Темпер,Инвинсибл,Манс,Јунајтед Фан,В-Јунајтед сме досега од форумов + таму ќе има уше 20-25 души минимум, лом ќе напраиме.Џену,Томи,Инвинсибл,Јунајтед Фан се чекаме на рекорд у 8 и 15, бива?

п.с некој друг ако доаѓа нека се пријавува.И да, темата до вечер ќе биде отворена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom