Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
За инает од оние клошари Ливерпул победите денес..да се спуштат на земја малку!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Eххх..Овие како се фатиле за Роналдо.Не би требало да си оди според мене,посебно ако ја одбраниме Лигата на Шампионите.

Тимот за денес не е лош,но мислам дека ќе се почувствува отсуствато на Видиќ,а посебно отсуството на Руни.Сепак играчите ќе имаат цел-3 поени и ако нападнат уште од почетокот ќе биде добро

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Хахаха :pos2::pos2:

Можда со овој состав да искочиме :raz:

Шо мислите за Мачеда можно ли е да го викне Ферги?

U-18:
MANCHESTER UNITED 2
O.Norwood 5, 29

MIDDLESBROUGH 0
Добра формација,очекуваме лесна победа:duel:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Зошто Манчестер има вака глуп распоред само еден ден пауза пред мечот со Порто?:toe::toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.800
Поени од реакции
11.791
Зошто Манчестер има вака глуп распоред само еден ден пауза пред мечот со Порто?:toe::toe:
Зошто ФА се педери.
Не им е прв пат вакви глупости да праат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Оти сите у Англија се пед*ри и сите се против нас,дека сме најдобри!Посебно оние ФА

М

Мрак

Гостин

ова ми е најомилениот дел од цел филм:):)Добар е филмов,треба да се види-Eurotrip:helou:

Exclusively for the supporters of the greatest football team in the world-Manchester United:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.664
Поени од реакции
6.521

ова ми е најомилениот дел од цел филм:):)Добар е филмов,треба да се види-Eurotrip:helou:

Exclusively for the supporters of the greatest football team in the world-Manchester United:)
го имам филмот гледано од поодамна.мора уште еднаш да го гледам :vozbud:
во врска со составот:еце јас како го гледам најдобриот состав за денес"

----------vds----------

-oshea- ferdinand- evans- ------
---------------------------------evra-
-----------------------kerik----------
--park-----gigs---------------------
--------------------------------nani--
----------ronaldo--------------------
--------------------tevez-------------

N

navivacka

Гостин
парк е подобра опција но со руни во тимот :smir:

И без Руни ке се снајдеме...не ни беше тешко без него и против Интер иако е навистина важна алка во тимот...

А наводната замена Рибери-Роналдо е добар виц,не може ни на сон да се случи а камоли на јаве.

Ајде уште малку и одиме на победа и вракање на првата позиција:vozbud:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Клипот од Eurotrip да не претерам..ама тука е ставан преку 5-6 пати!
Дали Парк или Нани најдобро си знае Фергусон!
Дојде времето на одлука за најважната титула,за онаа за кое се молиме цела година,месецот е одлучувачки почнувајќи од овој натпревар денеска! Да не должам многу за формацијата,убеден сум дека Фергусон ќе го направи тоа на најдобар можен начин,како што правел милион пати досега,притоа незаборавајќи дека има само ден одмор од лига на шамп. Со среќа ѓаволи денеска очекувам победа макар да било и 1 разлика..најважно е да се победи,бидејќи два кикса во ред на ОТ едноставно неможам да смислам!

Long Live United !!!

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Јас сепак мислам дека Ферги ке се одлучи за Парк,секогаш му давал шанса Ферги на него на важни дуели оваа сезона...Одиме на победа и онаму каде што припаѓаме,прва позиција,да покажеме дека двата изгубени дуели беа само лош ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom