Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За инает од оние клошари Ливерпул победите денес..да се спуштат на земја малку!

Eххх..Овие како се фатиле за Роналдо.Не би требало да си оди според мене,посебно ако ја одбраниме Лигата на Шампионите.

Тимот за денес не е лош,но мислам дека ќе се почувствува отсуствато на Видиќ,а посебно отсуството на Руни.Сепак играчите ќе имаат цел-3 поени и ако нападнат уште од почетокот ќе биде добро

Хахаха :pos2::pos2:

Можда со овој состав да искочиме :raz:
composition-5.php

Шо мислите за Мачеда можно ли е да го викне Ферги?

U-18:
MANCHESTER UNITED 2
O.Norwood 5, 29

MIDDLESBROUGH 0

Добра формација,очекуваме лесна победа:duel:

Зошто Манчестер има вака глуп распоред само еден ден пауза пред мечот со Порто?:toe::toe:

Зошто Манчестер има вака глуп распоред само еден ден пауза пред мечот со Порто?:toe::toe:
Зошто ФА се педери.
Не им е прв пат вакви глупости да праат.

Оти сите у Англија се пед*ри и сите се против нас,дека сме најдобри!Посебно оние ФА

ова ми е најомилениот дел од цел филм:):)Добар е филмов,треба да се види-Eurotrip:helou:

Exclusively for the supporters of the greatest football team in the world-Manchester United:)

ова ми е најомилениот дел од цел филм:):)Добар е филмов,треба да се види-Eurotrip:helou:

Exclusively for the supporters of the greatest football team in the world-Manchester United:)

го имам филмот гледано од поодамна.мора уште еднаш да го гледам :vozbud:
во врска со составот:еце јас како го гледам најдобриот состав за денес"

----------vds----------

-oshea- ferdinand- evans- ------
---------------------------------evra-
-----------------------kerik----------
--park-----gigs---------------------
--------------------------------nani--
----------ronaldo--------------------
--------------------tevez-------------

парк е подобра опција но со руни во тимот :smir:

И без Руни ке се снајдеме...не ни беше тешко без него и против Интер иако е навистина важна алка во тимот...

А наводната замена Рибери-Роналдо е добар виц,не може ни на сон да се случи а камоли на јаве.

Ајде уште малку и одиме на победа и вракање на првата позиција:vozbud:

Клипот од Eurotrip да не претерам..ама тука е ставан преку 5-6 пати!
Дали Парк или Нани најдобро си знае Фергусон!
Дојде времето на одлука за најважната титула,за онаа за кое се молиме цела година,месецот е одлучувачки почнувајќи од овој натпревар денеска! Да не должам многу за формацијата,убеден сум дека Фергусон ќе го направи тоа на најдобар можен начин,како што правел милион пати досега,притоа незаборавајќи дека има само ден одмор од лига на шамп. Со среќа ѓаволи денеска очекувам победа макар да било и 1 разлика..најважно е да се победи,бидејќи два кикса во ред на ОТ едноставно неможам да смислам!

Long Live United !!!

Јас сепак мислам дека Ферги ке се одлучи за Парк,секогаш му давал шанса Ферги на него на важни дуели оваа сезона...Одиме на победа и онаму каде што припаѓаме,прва позиција,да покажеме дека двата изгубени дуели беа само лош ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom