Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Португалија и Манчестер не е исто!!!Откако се врати од кормилото на Реал....Заедно со Ферги направија сосем нов тим со целосен шампионски дух.....Лошите резултати на Португалија некако ни одат во наш прилог,за во што поскоро време да си бараат нов тренер а царот да се врати кај нас!!!:smir:

Tocno taka,toj vo Manchester United znae site kako "disat" vo timot + dobro e sto Portugalija pod negovo vodstvo ima prilicno losi rezultati,sto pobrzo se vrati vo Man United toa podobro,arno veli Radzo,vo Real madrid bese dupka,se vrati vo Manchester United i posle Fergi glaven vo Manchester bese toj,Pozz Do Site Fanovi Na Manchester United

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ливерпул - Вест Хам 0-0 одговара момци

The ReD DeviL

Supervisor
Член од
27 јули 2008
Мислења
135
Поени од реакции
15
Ова коло ни се погоди.... полека, но сигурно одиме кон 1-то место

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Од Челзи пет поени разлика од Лузерпул 6...:vozbud::vozbud::vozbud:добро е,после 8 бода негатива добро ни дојде ова

N

navivacka

Гостин
Леле супер,пазете се конкуренти се вракаме по титулата пак...да се знае каде припага:vozbud::vozbud::vozbud:Нек пукну душмани

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Уште од сега ако сакате ќе се кладиме дека Арсенал ќе го победи и Лузерпул:helou:
Има заинтересирани?:smir:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
ПЛУС ИМАМЕ И НАТПРЕВАР ПОМАЛКУ:pipi:

Да да супер е тоа,само кога ке се одигра не се знае,а и кога ке настапуваме на светскиот фудбалски куп ке пропуштеме уште неколку само не сум сигурна колку...а кога Афронал играт со Лузерпул?абе незнаат Лузерпул како да освојат титула, не можат да го издржат тоа темпо секоја година е така.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Што реков ја,годинава статистиките од минататите години ништо не значат.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Vo ona kolo,kako sto kiksnaa Liverpool i Chelsea doma,i nie da pobedevme so Aston Villa i sega ke bevme na bod od Chelsea i Liverpool (ja racunam i pobedata nad Fulham) :vozbud::vozbud::vozbud: inace me raduva losata sostojba na Chelsea i Liverpool vo poslednite 2-3 kola Pozz Do Site Fanovi Na Manchester United

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Vo ona kolo,kako sto kiksnaa Liverpool i Chelsea doma,i nie da pobedevme so Aston Villa i sega ke bevme na bod od Chelsea i Liverpool (ja racunam i pobedata nad Fulham) :vozbud::vozbud::vozbud: inace me raduva losata sostojba na Chelsea i Liverpool vo poslednite 2-3 kola Pozz Do Site Fanovi Na Manchester United
Допрва следува најдоброто од Јунајтед, секогаш сме подобри во вториот дел, чим не направија до сега конкурентите разлика, џабе им е:toe:
Стариот Лисец си ја знае работат,СЕКОЈА ЧЕСТ:smir:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Абе што сакаш,они не можат еден Бордо да тепат во лига на шампиони и Барнли плус тоа на домашен терен сакале да го тепа Афронал...не иде тоа така...нека ги сега некои се радуваа за нас а ги снајде истото.Ја знаете таа поговорка КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ...нам ни се смееја што изгубивме од Афронал и Лузерпул а Челзи ги снајде истото,само што тие играа на домашен терен и освоија еден бод само против Јунајтед ама и ние освоивме толку само во гости.2 дел ке биде најак:Сите во ТЕАТАРОТ НА СНИШТАТА ОЛД ТРАФОРД:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom