Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ништо навредливо не реков само дека Манчестер ќе нема да се толку јаки ко лани чоек да не пише на друга тема од вас!
Чекај море сега почнува сезоната ти текнува на лани? И ако Менју одигра една нерешено или изгуби одма пресудувате вие оти сте големи стручњаци. А пак Јувентус гледам 1 место е во италија Интер ви бега 7 бода алоооо

Значи 6-ти пат ја ставам Манчестер на тикет, и ме еба, па ова не е можно. Сите 6 пати кога ја стадов Манчестер не тепајта, уште еднаш не ги редам.
Никогаш да не су го играл повеќе Менју.:smir::pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Значи 6-ти пат ја ставам Манчестер на тикет, и ме еба, па ова не е можно. Сите 6 пати кога ја стадов Манчестер не тепајта, уште еднаш не ги редам.
Не ми се верува и кај мене иста е работата. На два тикета ме бутна, али нема везе, побитен ми е Манчестер од тикетот.

Него уште немам коментар за ова денеска, ,,лесно’’ можевме да имаме два поени повеќе сега, али ептен заебавме у второ, мислеа решена е утакмицата.
Ништо... идеме даље.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Aм сите напраја ко Манчестер да загуби со 5 разлика.Има време...
Не го направија како да сме изгубиле 5 гола разлика туку како веќе 10 натпревари по ред да немаме победа. И како да немаме шанси за титула веке.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Не го направија како да сме изгубиле 5 гола разлика туку како веќе 10 натпревари по ред да немаме победа. И како да немаме шанси за титула веке.

A бе има време,нека се радуваат и лани така се радуваа само кој последен се радуваше...

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
jas ne mozam da razberam kako posle 20 i kusur godini rabotenje, ti na 0-1 da se zatvoris i da se nadevas deka nema da primis gol?
spored mene saf e krivecot...
i gigs i flecer ne se igraci za prv sostav, tie se za da gi stavis vo 80 minuta da ja umrtvat igrata, ko sto go napravija celo 2-ro poluvreme...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.741
Поени од реакции
11.626
jas ne mozam da razberam kako posle 20 i kusur godini rabotenje, ti na 0-1 da se zatvoris i da se nadevas deka nema da primis gol?
i gigs i flecer ne se igraci za prv sostav, tie se za da gi stavis vo 80 minuta da ja umrtvat igrata, ko sto go napravija celo 2-ro poluvreme...
Да не беа Гигс и Флечер ќе останевме и без тој еден гол. :uvo:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
:pos2: doobro....
zamisli ja samo igrata bez niv dvajca, a vo sostav anderson i nani (ili pa i tevez), mislam 3 -0 bese so seltik a???
a i za niv dvajca se vo momentov ko ronaldo so bese za site lani:salut:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Па ние не се затворивме класичен бункер или пак САФ не смени некој играч и со тоа да смени нешто во тактиката туку се случи нешто со играчите. Изгледа ги потценија и мислеа дека го добија натпреварот и се случи тоа што се случи.:toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Имаше и лани неколку вакви натпревари во кои едното полувреме се функционираше добро,а другото тотална спротивност. Требаше да се реши се во прво полувреме, ама јбг тоа е фудбалот. Не може секогаш да се победува, а мора да се смета и на тоа дека Евертон е добра екипа безразлика на лошите натпревари сезонава, така да ќе имаат проблем и останатите фаворити.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро е,малку сум разочаран но...ТОА Е .Бербатов ме разочара вчера,не се труди !Игра многу ноншалантно !Многу пасови згреши,ако дојде во него топката дојде,ако не ОК не се ни труди !:nesvest:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Измената го спаси Руни
"Начинот на кој судијата се однесуваше се плашев да не добие и црвен.Поради начинот на кој што публиката реагираше за еден жолт картон почустував дека мора да го изменам." - Ser Alex Ferguson

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Еве ме и мене.За вчерашниот натпревар бев разочаран.Како прво во првото полувреме да постигневме барем уште еден гол победата сигурно ќе беше наша но тоа не се случи.Како што напишав и порано Гигс добро се снаоѓа како креативец на играта.Впрочем целиот состав одигра одлично без ниту една грешка но имавме водство од само еден гол.
Но во второто полувреме сите фудбалери влегоа опуштено мислејки дека победата ни е сигурна но не беше така.
Евертон влегоа гадно мотивирани и постигнаа заслужен гол но играчите на Манчестер се уште не беа соземани од примениот гол.По катострофалниот кикс на Фердинанд можеше да се случи и пресврт по шансата на Јакубу но ВДС ја чепна и удри во стативата.
Се на се не заслуживме да победиме најмногу заради катострофалното второ полувреме.
ПРЕД ОВОЈ НАТПРЕВАР ИМАВМЕ ШЕСТ ПОБЕДИ ВО НИЗА НО ВО СРЕДА СЕ ВРАЌАМЕ НА ПОБЕДНИЧКИТЕ ПАТЕКИ СО УШТЕ ПОГОЛЕМА СЕРИЈА ПОБЕДИ.
Поздрав.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom