Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
ТЕВЕЗ ПОСАКУВА ПЕРМАНЕНТЕН ДОГОВОР

Поранешниот напаѓач на Вест Хем,лани импресионираше во својата прва сезона на Олд Трафорд.

Тевез моментално ја одработува последната година од двегодишната позајмица во Манчестер Јунајтед.

Управата на Црвените Ѓаволи уште во Јуни порврдија дека ке одвојат 32 милиони фунти за да го направат договорот на Тевез перманентен,но тоа сеуште се нема случено.

И покрај одложувањата во финализирањето на долгорочната иднина на 24 годишниот напаѓач,Тевез останува верен како и секогаш и посакува да стави потпис на нов договор со Јунајтед.

Уште кога пристигнав овде,посакував перманентен договор,изјавил Тевез

Ќе ставам потпис на договорот без сомнение.

Имав одлична прва сезона во која бев многу срекен,и ке бидам многу радосен доколку претседателот го стави новиот договор пред мене...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе јас сакам доживотни сезонски карти да измислат па да глеам ама многу барам. :pos: ова малку да се насмееме

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ТЕВЕЗ ПОСАКУВА ПЕРМАНЕНТЕН ДОГОВОР

Поранешниот напаѓач на Вест Хем,лани импресионираше во својата прва сезона на Олд Трафорд.

Тевез моментално ја одработува последната година од двегодишната позајмица во Манчестер Јунајтед.

Управата на Црвените Ѓаволи уште во Јуни порврдија дека ке одвојат 32 милиони фунти за да го направат договорот на Тевез перманентен,но тоа сеуште се нема случено.

И покрај одложувањата во финализирањето на долгорочната иднина на 24 годишниот напаѓач,Тевез останува верен како и секогаш и посакува да стави потпис на нов договор со Јунајтед.

Уште кога пристигнав овде,посакував перманентен договор,изјавил Тевез

Ќе ставам потпис на договорот без сомнение.

Имав одлична прва сезона во која бев многу срекен,и ке бидам многу радосен доколку претседателот го стави новиот договор пред мене...
Треба Тевез да добие перманенетен договор, го заслужува тоа со игрите и пожртвуваноста на теренот!

N

navivacka

Гостин
И јас едвај чекам да потпише ама секогаш да биде во стартните 11 да не ја почнува играта од клупата како минатите 2 натпревари

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И јас едвај чекам да потпише ама секогаш да биде во стартните 11 да не ја почнува играта од клупата како минатите 2 натпревари
Toa e тактика на Ферги и таму не можеме да се мешаме ние :smir::helou:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Тевез го дава срцето за Манчестер на секој натпревар, на почетокот на сезоната кога не бевме во форма го немаше Роналдо, Руни беше во слаба форма, тој беше предводникот, го оставаше срцето на тренот го остава и ке го остава секогаш за Манчестер.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Mанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за ТевезМанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за Тевез

Екипата на Манчестер Јунајтед излезе со соопштение во кое се вели дека нема одложување во процесот за ангажман на Карлос Тевез на перманентна основа

Црвените Ѓаволи ескпресно се огласија откако неколку медиуми од Островото објавија дека Јунајтед го одложува перманентниот трансфер на Тевез.

Управата на клубот на почетокот од изминатиот трансфер период обајви дека клубот ќе го направи престојот на Тевез перманентен, но тоа сеуште се нема случено.

“Дејвид Гил во јули за медиумите од Јужна Африка кажа дека Манчестер се надева на комплетирање на перманентниот трансфер на Тевез до крајот на годината.” – рече потпаролот на клубот за ManUtd.com.

“Тоа сеуште е нашата цел. Затоа нема потреба да се говори за одложување.”

“Карлос и клобот се многу релаксирање кога е во прашање оваа работа.”

Утрво и самиот играч во интервју за Daily Mail потврди дека не се двоуми околу ставањето потпис на новиот договор, и тоа ќе го стори со задоволство кога клубот ќе го достави до него.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
Mанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за ТевезМанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за Тевез

Екипата на Манчестер Јунајтед излезе со соопштение во кое се вели дека нема одложување во процесот за ангажман на Карлос Тевез на перманентна основа

Црвените Ѓаволи ескпресно се огласија откако неколку медиуми од Островото објавија дека Јунајтед го одложува перманентниот трансфер на Тевез.

Управата на клубот на почетокот од изминатиот трансфер период обајви дека клубот ќе го направи престојот на Тевез перманентен, но тоа сеуште се нема случено.

“Дејвид Гил во јули за медиумите од Јужна Африка кажа дека Манчестер се надева на комплетирање на перманентниот трансфер на Тевез до крајот на годината.” – рече потпаролот на клубот за ManUtd.com.

“Тоа сеуште е нашата цел. Затоа нема потреба да се говори за одложување.”

“Карлос и клобот се многу релаксирање кога е во прашање оваа работа.”

Утрво и самиот играч во интервју за Daily Mail потврди дека не се двоуми околу ставањето потпис на новиот договор, и тоа ќе го стори со задоволство кога клубот ќе го достави до него.
ЈЕССССС Тевез у Манчестер Форевер!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
тевез ке остане до крајо на кариерата во јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Go ima i golot so vam vi go brcna koga igrase vo Vest Hem...Imaat spusteno nekoi milion od transferot za Vander sar da mu go pusti za da vo poslednoto kolo Vest ham obezbedi opstanok

Манчестер не се пазареше со Вест Хем за трансферот на Тевез...Манчестер се пазареше со Јарбошјан(мислам така беше) групација која ги има правата над Тевез.И сега доколку Мен Ју плати околу 30 милиони Тевез ќе е под сопственост на Мен Ју.Сличен пример е со вашиот Маскерано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom