Mlad_man
Sine Qua Non
- Член од
- 20 април 2007
- Мислења
- 3.475
- Поени од реакции
- 207
Ај добро почетник си и простено ти е ама вакви постови одамна не се пишуваат по форумов.pa vi kauvam na vas:helou::smir:
Ај добро почетник си и простено ти е ама вакви постови одамна не се пишуваат по форумов.pa vi kauvam na vas:helou::smir:
Koj ke ja osvoi Premier ligata vaa godina????----->Man.utd:nesum::wink::wink:
Треба Тевез да добие перманенетен договор, го заслужува тоа со игрите и пожртвуваноста на теренот!ТЕВЕЗ ПОСАКУВА ПЕРМАНЕНТЕН ДОГОВОР
Поранешниот напаѓач на Вест Хем,лани импресионираше во својата прва сезона на Олд Трафорд.
Тевез моментално ја одработува последната година од двегодишната позајмица во Манчестер Јунајтед.
Управата на Црвените Ѓаволи уште во Јуни порврдија дека ке одвојат 32 милиони фунти за да го направат договорот на Тевез перманентен,но тоа сеуште се нема случено.
И покрај одложувањата во финализирањето на долгорочната иднина на 24 годишниот напаѓач,Тевез останува верен како и секогаш и посакува да стави потпис на нов договор со Јунајтед.
Уште кога пристигнав овде,посакував перманентен договор,изјавил Тевез
Ќе ставам потпис на договорот без сомнение.
Имав одлична прва сезона во која бев многу срекен,и ке бидам многу радосен доколку претседателот го стави новиот договор пред мене...
Toa e тактика на Ферги и таму не можеме да се мешаме ние :smir::helou:И јас едвај чекам да потпише ама секогаш да биде во стартните 11 да не ја почнува играта од клупата како минатите 2 натпревари
ЈЕССССС Тевез у Манчестер Форевер!Mанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за ТевезМанчестер Јунајтед: Нема одложување на договор за Тевез
Екипата на Манчестер Јунајтед излезе со соопштение во кое се вели дека нема одложување во процесот за ангажман на Карлос Тевез на перманентна основа
Црвените Ѓаволи ескпресно се огласија откако неколку медиуми од Островото објавија дека Јунајтед го одложува перманентниот трансфер на Тевез.
Управата на клубот на почетокот од изминатиот трансфер период обајви дека клубот ќе го направи престојот на Тевез перманентен, но тоа сеуште се нема случено.
“Дејвид Гил во јули за медиумите од Јужна Африка кажа дека Манчестер се надева на комплетирање на перманентниот трансфер на Тевез до крајот на годината.” – рече потпаролот на клубот за ManUtd.com.
“Тоа сеуште е нашата цел. Затоа нема потреба да се говори за одложување.”
“Карлос и клобот се многу релаксирање кога е во прашање оваа работа.”
Утрво и самиот играч во интервју за Daily Mail потврди дека не се двоуми околу ставањето потпис на новиот договор, и тоа ќе го стори со задоволство кога клубот ќе го достави до него.
Go ima i golot so vam vi go brcna koga igrase vo Vest Hem...Imaat spusteno nekoi milion od transferot za Vander sar da mu go pusti za da vo poslednoto kolo Vest ham obezbedi opstanok
:smir::helou:
Go ima i golot so vam vi go brcna koga igrase vo Vest Hem...Imaat spusteno nekoi milion od transferot za Vander sar da mu go pusti za da vo poslednoto kolo Vest ham obezbedi opstanok