Па јас си комуницирам, еве, те прашав за кој клуб навиваш, ти наместо да ми кажеш, ми викаш дека сум провоцирал.лилаа =) уопште да не те брига ..и научи да комуницираш без провокации
И што ако навива Скопје за Вардар?Значи ли тоа дека ниту еден не смее да отиде на стадион,СРАМОТА.Вие повеќе сакате да испадне Македонија ЃП отколку да пројде и после се нарекувате македонци...смешно.Скопје навива за Вардар:baeh:
П.С. До лавовите, не ве сметам вас за Скопје, не се секирајте.:smir:
Првин прашај си ги лавчињата кој сака да испадне. Јас отсекогаш сум бил за македонски клубови, но кога некој човек плука по најпрестижниот клуб во државава кој за жал заради некои лопови мораше да работи од почеток и чии родители не навивале за Вардар за време на Југославија, туку за Партизан или Ѕвезда, едноставно јас не можам, ако не му реплицирам за некои работи. Кажав и порано дека ми беше мило што Македонија ЃП после долга пауза повторно влезе во прва лига, идев на некои од нивните утакмици, но кога видов како некој од тука јаде ***** за Вардар, а нивниот клуб нема ништо значајно постигнато во нивната историја, јас не можам, а да не му укажам на некои работи и да го почитуваат она што е над нив.Вие повеќе сакате да испадне Македонија ЃП отколку да пројде и после се нарекувате македонци...смешно.
Значи кога не поштува некој,го поштуваме и ние него..Првин прашај си ги лавчињата кој сака да испадне. Јас отсекогаш сум бил за македонски клубови, но кога некој човек плука по најпрестижниот клуб во државава кој за жал заради некои лопови мораше да работи од почеток и чии родители не навивале за Вардар за време на Југославија, туку за Партизан или Ѕвезда, едноставно јас не можам, ако не му реплицирам за некои работи. Кажав и порано дека ми беше мило што Македонија ЃП после долга пауза повторно влезе во прва лига, идев на некои од нивните утакмици, но кога видов како некој од тука јаде ***** за Вардар, а нивниот клуб нема ништо значајно постигнато во нивната историја, јас не можам, а да не му укажам на некои работи и да го почитуваат она што е над нив.
И до модераторите, не го сметајте секое мислење за провокација. И сега ако имам различно мислење од некој друг кој што има, не можам ли да си го кажам своето мислење? Јас никого не сум му опцул мајка тука, ниту ќе го направам тоа, туку само си го кажувам своето мислење. Поздрав.
П.С. Aksi 16: Ти најде да ми збориш за тоа кој е македонец, па првин погледни се себеси, дркач на Барселона.
Прав навивач на еден клуб нема што да оди на натпревари на конкурентите од лигата. Тие вчера што беа на Градски во најголем дел се уствари луѓе што уопште не се појавиле на натпревар од нашето првенство и појма немаат за кој навиваат и затоа кога почна Ѓорче го напуштале стадионот. Клуб што се сака, не се напушта кога му е најтешко. Кога ќе почнат да идат на првенствени натпревари ќе праиме муабет, а вака се само изгубен случајсрамота е ова....македонска екипа игра во СК на градски а стадионот празен.....па појдете бе немора да навивате, да се дерете само одете и гледајте....и арно некој рече погоре.....сите се правите македонци а се виде вчера кој навиваше за нашиот претставник а кој на партизан или звезда..
Немој така бе...:smir:Прав навивач на еден клуб нема што да оди на натпревари на конкурентите од лигата. Тие вчера што беа на Градски во најголем дел се уствари луѓе што уопште не се појавиле на натпревар од нашето првенство и појма немаат за кој навиваат и затоа кога почна Ѓорче го напуштале стадионот. Клуб што се сака, не се напушта кога му е најтешко. Кога ќе почнат да идат на првенствени натпревари ќе праиме муабет, а вака се само изгубен случај
не бе друже остај ги нели глеаш дека љубоморат сите шо не стигнаа до тука:baeh:Немој така бе...:smir:
А како бе, друже. Можда треба со слика од Роналдо, доле од Војводи... шо викаш?Немој така бе...:smir:
Не си ласкај бе, на вас ќе љубомориме со 3 утакмици во Европа. Нели бевте многу јаки, ова ви беше шанса да се докажете...и? Второ полувреме, 90% од „верните“ навивачи ви ги снема.не бе друже остај ги нели глеаш дека љубоморат сите шо не стигнаа до тука:baeh: