Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Лавови искрено само 1 ги слушнав оваа песната нешто Пуши Ние сме Шампиони така нешто.

Иначе за играта очекував повеке но разочараа,посебно нападот.Незнам зошто го извади Мирко Ивановски барем трчеше дечкото се бореше,ама изгледа кога го превија зглобот се повреди.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Играта катастрофа денеска...кај времето криво,кај играчите криви....
Прво полувреме се навиваше добро...второ се разбегаа сите наводно поради времето од што било жешко и така.....

Толку им беа силите,можеа и многу подобро да изиграат и да не примат два гола,тапа голови и тоа....

Нека се смират страстите гледам сите ни го :pusk::pusk: дека сме биле тапа и такви ствари....
Ке пишам покасно се како што беше.......ај издувајте се малку :pusk::smir:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Ете тоа ти е клуб, таман ќе примат некои “непознати“ играчи, кои што подоцна ќе се истакнат како многу добри, како што се Вашингтон и Де Брито и веднаш газдата ги продава, ако за нив биде заинтересиран некој појак клуб, кој нуди повисока цена. Додека имаме газди кои гледаат само да профитираат од клубот, но не и да го унапредат, ништо не бива од македонските клубови. Ако си силен клуб, треба да се обидеш истакнатите играчи да ги задржиш што повеќе, а не одма да ги продаваш ако малку се истакнат во првенството.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Бев на стадион разочаран сум од играта на Македонија ЃП квалитетно ги одиграа само првите 15 мин. Ивановски ги шина тогаш и од тоа натаму тапа :tapp: во прво полувреме имаше навивање браво за Лавовите во второ немаше а и им се испразни трибината изгледа си разотидоа сонце цело време ги маваше во глава од играчите на Македонија ЃП 2-3ца одиграа така подобро другите дрва еден па нон стоп во офсајд беше а и не втрчуваа на нафрлени топки :(значи од сите Македонски тимови последниве год што играат квалификации за евро натпреварувањава Македонија ЃП најмизерно се покажа додека Работнички најдобри беа тука некаде и Вардар:toe: поздрав и се најдобро повеќе среќа друг пат

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Во гости тепате сигурно со голема разлика .

хах Исмаили вратете го

М

Мрак

Гостин
Во 3 после полноќ тргнувам за Црна Гора .. па спремање, трчање .. малку зафатена насекаде ..мислам дека ќе стигнам да дојдам на градски, само од татко ми зависи .. Дај Боже да отидеме:) Ако не, ќе го гледам од дома .. спремајќи се ... Со среќа нека ни е и ... Лавови, да навивате како што само вие знаете! Напред Ѓорчее !!!:helou:
Патување за одмор одложено за утре, ние губиме .. ех ех..
мене ме разочаравте малку лавови наши .. прво полувреме супер бевте, второ се разбегавте кон јужна .. секоја чест на малата група што до крајот на натпреварот остана на запад борејќи ги нашите. Па така и велиме нели : Играј Ѓорче ти, за нас победи, со тебе се твоите лавови але алее .. каде ?
И оние редовно ги има, на 60 мин се разотидоа со коментари : За џабе платив, Не ги бива, Ее, изгубија .. у пм нека одат веќе.. а да победевме? Ееее сите среќни, задовли .. а сега дури и вратата една на крај што ја отворија ја пцуеа .. ако не отидеш, ни победа ни пораз ќе видиш. Или да измислам фудбалска прогноза после вести, да знаеме денес дали ќе победат за да одиме. Ако изгубат неповолно, нема одење .. и јас не сум задоволна од денешниов натпревар, ама нема цел ден да пекам ..

Како се вика бе таа рап песната на полувреме што ја пуштаа?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Патување за одмор одложено за утре, ние губиме .. ех ех..
мене ме разочаравте малку лавови наши .. прво полувреме супер бевте, второ се разбегавте кон јужна .. секоја чест на малата група што до крајот на натпреварот остана на запад борејќи ги нашите. Па така и велиме нели : Играј Ѓорче ти, за нас победи, со тебе се твоите лавови але алее .. каде ?
И оние редовно ги има, на 60 мин се разотидоа со коментари : За џабе платив, Не ги бива, Ее, изгубија .. у пм нека одат веќе.. а да победевме? Ееее сите среќни, задовли .. а сега дури и вратата една на крај што ја отворија ја пцуеа .. ако не отидеш, ни победа ни пораз ќе видиш. Или да измислам фудбалска прогноза после вести, да знаеме денес дали ќе победат за да одиме. Ако изгубат неповолно, нема одење .. и јас не сум задоволна од денешниов натпревар, ама нема цел ден да пекам ..

Како се вика бе таа рап песната на полувреме што ја пуштаа?
Потполно си во право за ова...изгубија и сите се разотидоа...а ако тепавме ке збореа леле како изиграа како Интер да го гледав сега.какви само играчи имаат....:tapp:
Инаку за тие што избегаа од запад,следува лекција по навивачко однесување и навивачка култура...
Сонцето многу ги печело,не можеле да седат...само дел од оправдувањта....
Групата што остана да ги бодри играчите второ полувреме е мозокот на Лавови Ѓорче,тоа е факт...

Инаку песната не е готова цела...таа што ја пуштаа е само демо снимка.Треба да се снима спотот со уште една строфа...ке биде готово за некое време....

Песната се вика ЛАВОВИ ЃОРЧЕ...Желе ја пее од Исток-Запад :helou:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Mnogu slabo odigraa denes gorge petrov ama i mnogu igraci im se otideni i toa edna od pricinite za vaka slaboto prestavuvanje. Eve nekolku sliki od utakmicata.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Не сваќајте како провокација туку само критика до Лавови.Сеа јес да беше многу топло ама срамота е за една навивачка група да се разотиде на полувреме и да престане да го бодри својот тим.Едвај сте дочекале да играте квалификации за ЛШ и така да се испонаша навивачка група.Бев на Јужна и прво полувреме солидни бевте ама второ полувреме едноставно КАТАСТРОФА.И уште еднаш ќе напоменам не е провокација туку само критика до вас:toe:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
знам друже знам второ полувреме 15 души дали пеевме сите се разотидоа на јужна а тие што останаа седеа:toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не сваќајте како провокација туку само критика до Лавови.Сеа јес да беше многу топло ама срамота е за една навивачка група да се разотиде на полувреме и да престане да го бодри својот тим.Едвај сте дочекале да играте квалификации за ЛШ и така да се испонаша навивачка група.Бев на Јужна и прво полувреме солидни бевте ама второ полувреме едноставно КАТАСТРОФА.И уште еднаш ќе напоменам не е провокација туку само критика до вас:toe:
Во право си брат,така е...но некои тоа не го сфакаат сериозно,туку го гледаат како докажување во своето познавање од областа на мафијаштвото...едноставно да се фураат само на трибина.
Во прво полувреме беше топ навивањето и кореото и се тоа...но во второ полувреме како да немаше навивачи освен една група што не престана да ги бодри играчите.
Срамота е....:nerv::nerv::nerv::nerv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
оооlaff е баниран од тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom