Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Aбе сите ги напрајвте ѕверој, и беа, ама против Јанг Бојс, од кој губевме 3-2!
Треба вака да почнат да победват против ВБА, Сандерленд, Арсенал, тек тогаш ќе ги прајме ѕверој. Против Пелистер и јас ќе дам гол.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Дадовме 5 гола?? Па дали е могучееее??:) Од децава сум задоволен али од првиот тим не.

Сахин и Хендо по 2 асистенции:drk:

Ајде од денеска нека почне лебедовата песна на Ливерпул !!:)

S

Stivie G

Гостин
Црнците лако полека почнуваат да владеат во Ливерпул :P.
Прво нешто што треба да направат од управата е да му го продолжат договорот на Сусо и секако да добива шанса да игра.
Енрике откако одминува времето е се поголема дупка(а пред недела имаше изјава дека сака да биде легенда како Карагер :вонзем:).
Шелви и Хендо одлично се надополнуваат еден со друг. Заедно прикажуваат одлични партии и во репрезентацијата па еве и вечерва.
За мене потег на мечот беше асистенцијата на Хендо кон Шелви за 4-иот гол :love:.
Исто нема да биде лошо да се проба и комбинацијата Агер-Коатес во одбраната бидејки изгледа наградата од минатата сезона му удрила во глава на Шкртел.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Црнците лако полека почнуваат да владеат во Ливерпул :P.
Прво нешто што треба да направат од управата е да му го продолжат договорот на Сусо и секако да добива шанса да игра.
Енрике откако одминува времето е се поголема дупка(а пред недела имаше изјава дека сака да биде легенда како Карагер :вонзем:).
Шелви и Хендо одлично се надополнуваат еден со друг. Заедно прикажуваат одлични партии и во репрезентацијата па еве и вечерва.
За мене потег на мечот беше асистенцијата на Хендо кон Шелви за 4-иот гол :love:.
Исто нема да биде лошо да се проба и комбинацијата Агер-Коатес во одбраната бидејки изгледа наградата од минатата сезона му удрила во глава на Шкртел.
Шо зборам ја, мора црнци да се носат. Носи од Африка само и ќе тепаме све.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не се африкански црнци нашите ;).
Битно треба и такви бе. Глеаш Суарез четвртина црнец е, па замисли да земеме некој скроз црн од Африка шо ќе праи :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Какви црнци бе ( ќе не казнат од ФА немојте така ) :D
Нека земат Јапонци , Кинези ... тие сега се “ин“ ...
за некое време ќе го вртат фудбалов , не се шалам ... или пак некое дете од Пелситер да земем , можи Rosemberg да препорача :icon_lol:

Иначе шо и да прават на зима нека земат некој асал копиљ шо ќе знае гол да даде ...
што беше толку дебилен Енрике вчера ? страшно .

Со Јунајтед за во недела нека се припремат добро !
Реина , Џонсон , Шкртел , Агер , Енрике , Ален , Нури , Стиви ( Шелви јас би го играл , ама велемајсторот подобро од мене си знае ) , Суарез ,Борини и Даунинг ( најверојатно )

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Борини и Даунинг на Фифа и Пес не би ги играл, не против Јунајтед!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Борини и Даунинг на Фифа и Пес не би ги играл, не против Јунајтед!
Нее ,Борини си гази, вчера и за 2та гола на Шелви имаше и он удел . А Даунинг да паднет е у форма многу,дури поише и од лани..
--- надополнето: 21 септември 2012 во 15:52 ---
Мој за против Јунајтед се овие..Реина,Џонсон,Агер,Шкртел,Енрике,Нури,Алан,Шелви,Џерард,Суарез,Борини..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Каков состав и да извадиме, знам само дека на Роџерс ќе му треба време убаво да размисли кого и каде точно да го игра.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Еве ме и мене конечно, нема интернет во тој студентскиот, а овај Rosemberg никако да ургира, цццц.....
3-5 а? Давајте одма хајлајтс (шанси и голови) оти немав каде да ја гледам, па да видам шо се случувало.....
Ќе му барав на RickyLFC9 Целосна анализа на играчите наши, ама гледам претходно си ја завршил домашната, браво браво ќе те биди тебе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom