I deal in live football, not highlightsМоре RickyLFC9 не туку ми го лајкнувај постот дај ми хајлајтси
Добро е, за влакно. Ја од 25ти (вторник) до 30ти (недела) ќе идам на екскурзија во Прага, па за жал ќе ја прекинам мојата серија од 72 конзекутивно непропуштени натпревари на Ливерпул (вклучувајќи ги сите пријателски, купови и лигашки натпревари). Ќе ги пропуштам натпреварите против ВБА во КК каде ќе дебитира Горан Попов изгледа, и гостувањето кај Норич. Се надевам дека најдолгава серија во која сум ги прател сите натпревари ќе заврши со победа над manureУбо е бе
Пошто на студии е во Скопје (сега Biafran Jet Set ќе праша:А да не е на Географија, а не е ) сум со ниет да идам Скопје по 2 викенди од сега (не со Норич, по неа следниот натпревар), па таму ќе се видиме во Ајришот ваш
Јас мислам оти со ова ќе го добиеш.....Rosemberg abe ti ke doagas vo nedela ... ke ti donesam kombe so cupinja
Сo Rosemberg се знаеме беЈас мислам оти со ова ќе го добиеш.....
Него, како одеднаш во 2 месеци сите што се вика (да не претерам) станавме големи пријатели иако некој со некој не се знаеме лично а ни на ФБ....јас затоа од претходно велев ние сме најсложниот фан клуб, кој не е исполнет само со дискусии за нашиот омилен клуб туку и за други работи....
И ти RickyLFC9 шо му ја мислиш, нели рековме оти сега почесто ќе идам Скопје од Х причини
Пошто ја дојдов на форумов, не за друго Моето упознавање со Биафрата и Пеџа, како и муабетите шо се вртеа за роденденот, мачката, доаѓањето на другите членови до скопје со цел да се видиме сите не зближијаЈас мислам оти со ова ќе го добиеш.....
Него, како одеднаш во 2 месеци сите што се вика (да не претерам) станавме големи пријатели иако некој со некој не се знаеме лично а ни на ФБ....јас затоа од претходно велев ние сме најсложниот фан клуб, кој не е исполнет само со дискусии за нашиот омилен клуб туку и за други работи....
И ти RickyLFC9 шо му ја мислиш, нели рековме оти сега почесто ќе идам Скопје од Х причини
Пошто ја дојдов на форумов, не за друго Моето упознавање со Биафрата и Пеџа, како и муабетите шо се вртеа за роденденот, мачката, доаѓањето на другите членови до скопје со цел да се видиме сите не зближија
Да, ме изгриза прееска. И не, не ја штампав, боев, шарав или било што. Само малце и ја повлеков опашкатаабе ја забораивме ... уште е жива ?
За вратот ќе ја фатиш и ништо не и е, тогаш стојат мирни и се безпомошни. Од искуство ти кажувам .Да, ме изгриза прееска. И не, не ја штампав, боев, шарав или било што. Само малце и ја повлеков опашката
греота беспомошни да бидатЗа вратот ќе ја фатиш и ништо не и е, тогаш стојат мирни и се безпомошни. Од искуство ти кажувам .
Кога го држиш за вратот нема начин да те одере. Тоа сакав да кажам. А и ништо не им е. И не колам, туку многу ги сакам мачките. Колку само плачев кога ми умре тој мачорот од пред 1 година ипол ... 4 години го гледав и на крајот отруен.............греота беспомошни да бидат
ти колеш мачки излеа
жално ... јас си чувам папагалче више 7 годинкиКога го држиш за вратот нема начин да те одере. Тоа сакав да кажам. А и ништо не им е. И не колам, туку многу ги сакам мачките. Колку само плачев кога ми умре тој мачорот од пред 1 година ипол ... 4 години го гледав и на крајот отруен.............