Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас дојдов со таква целIlumious не мора да не префрла никаде, него да ни ја прекрсти темава само...... Фан Клуб Мачиња.
Ебаве дрвата.... пишете нешто паметно барем, та не за мачињата ваши! ц цц ц
Тука е врвот на објаснувањето.пошто полесно е да се потпреш на 2 еднакво високи столба, отколку да си потпрен цело време на еден висок, па кога ќе се спушти пониско високиот од толку потпирање да мора да се преместиш на уште понискиот(мислам дека добра беше метафорава
)
Како за чудо.......баш од тебе очекував да го погодиш оваBad boys а?![]()
Шо да не го погодам, тие два дела ги имам гледано најмалку 20-30 пати, озбилно.....Како за чудо.......баш од тебе очекував да го погодиш ова![]()
Нема шанси да си озбилен.Шо да не го погодам, тие два дела ги имам гледано најмалку 20-30 пати, озбилно.....
Оти забегваш од темата? Можи и да те банират!Ајде да се вратиме на нашиве зверови.
Шо викате ,ќе го јадеме од Сандрленд и колку ќе го јадеме?![]()
Јас сонвав дека ќе изгубиме 3-0Ајде да се вратиме на нашиве зверови.
Шо викате ,ќе го јадеме од Сандрленд и колку ќе го јадеме?![]()
И ти ли како Роџерс со учебниците ?? Работа треба а не книги...........ех бе Biafran Jet Set беДа ви се пофалам. Напишав учебник за копуци ко вас да учат. Понеделник или вторник ќе бидит „издаден“ (betrayed)
Знам, знам... pics or didn't happened...
Бестселер од 180 страниДа ви се пофалам. Напишав учебник за копуци ко вас да учат. Понеделник или вторник ќе бидит „издаден“ (betrayed)
Знам, знам... pics or didn't happened...
Па? Ама зборувам на пример во период од два месеци ова се случуваше....Нема шанси да си озбилен.
Првиот дел трае 118 минути, вториот трае 148 минути, или знаедно 266 минути. Ако си ги гледал и двата еве по 25 пати, тоа се 50 пати вкупно.
Значи:
266мин. * 50пати = 13300 минути или 221,6 часа или 9,2 дена.
Сакаш да ми кажеш дека вкупно 9 дена си потрошил од животот за филмовиве?