Да им ебам племето на копилињава американски, говна едни не дадоа 1 милион повеќе за Демпси и замената за Керол која му беше ветена на Роџерс. Ја Роџерс не го кривам уопште, сигурен сум дека му било дадено до знаење дека по заминувањето на Керол ќе добие негова замена. Али курац, педериштава скапани ништо не ни дадоа. Што имаме сега бе? Какво топ 4 бе? Со кој ќе играме ало, неаме играчи бе свињи едни хоштаплерски, мајката ваша! Кај шо не земавме никој, кај шо имавме и онака мал состав, па и продаваме и позајмуваме дури. Да видиме што ни остана у клубов:
Голмани: Реина, Џоунс;
Одбрана:Џонсон, Кели, Фланаган, Кара, Шкртел, Агер, Коатес, Вилсон, Енрике, Робинзон;
Средина: Џерард, Шахин, Ален, Лукас, Шелви, Хендо, Сусо.
Сега за сега добро изгледа. АЛИ !!!
Крила: Даунинг, Асаиди, Стерлинг, Кол !! WTF?? Ало !! Играме 4-3-3 формација, формација у која треба да има по 2 крила !! Играме у 4 ебани натпреварувања, а имаме 4 ебани крилни играчи !! Каков напредок сакате бе говна едни?? Кој ќе игра крило сега ако се повреди некој, пак Хендо ќе го форсираме? Џерард ќе го подмладиме да шета по десно крило? Џонсон ќе го стаиме таму?
Напад: Суарез, Борини, Морган, Јесил, Пачеко. Ме јебеш така? Ај Суарез и Борини како класични напаѓачи океј, иако двајцата не се којзнае какви голскорери. Ај и Пачеко ако не им текне курацот да го шитнат и него. Али со Морган и Јесил ќе останеме еден од нив да чуваме на клупа? Ни едниот ни другиот немаат 5 настапи за сениорскиот тим, без разлика дали компетативни или некомпетативни.
Ало !!! Како ќе играме бе ?!?! Мајката ваша ќе ја стаиме напаѓач да ни игра пички едни. По песимистички настроен за сезоната која не очекува не сум бил досега. Ако очекуваме некакви шанси за успешна сезона да имаме, треба да се дисквалификуваме самите од Лига Европа, од Карлинг Куп и Фа Куп намерно да изгубиме и да си играме само Премиер Лига. Вест Бромвич напраи бољи трансфери од нас. Евертон има бољи екипа од нас, да не збориме па за другите што завршуваат редовно над нас последните 3 години. Ќе сврзуваме едвај крај со крај цела сезона ради педерчињава што нејќат пари за еден трансфер да дадат. Баш ме интересира кој ќе биде курлачкиот изговор утре за ситуацијава. Освен ако не донесат некој квалитетен напаѓач на позајмица, за што шансите се ненормално ниски, џабе ќе ја пратиме сезонава. Освен ако Роџерс нема некаква идеја и стварно да испадне дека знае квалитетно да ја искористи ситуацијава. Само овие ствари не спасуваат некако.
Сезонава место да се молиме деветката во составот да се изнадава голови, ние нити имаме деветка, а ќе се молиме Суарез да не биде баниран повеќе утакмици како прошлата, или пак да не се повреди.
YNWA !! - За оние кои се лојални на клубот и ќе направат се за да го видат на врвот, а не пички кои ги заболе курот за нас и за тоа кај ќе бидеме ние, без цел да пружат некаква помош иако за тоа се всушност на чело на нашиот клуб.