Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Carroll, Suarez

Subs: Doni, Coates, Downing, Carragher, Bellamy, Shelvey, Kelly.

Дали тоа конечно значи дека ќе го видиме Хендерсон на средина на терен, стандардната одбрана повторно целосна, Реина повторно на гол и Керол со 3 старти по ред? :) Само кај е Стиви...? :/

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Carroll, Suarez

Subs: Doni, Coates, Downing, Carragher, Bellamy, Shelvey, Kelly.

Дали тоа конечно значи дека ќе го видиме Хендерсон на средина на терен, стандардната одбрана повторно целосна, Реина повторно на гол и Керол со 3 старти по ред? :) Само кај е Стиви...? :/
Нема Стиви , Нема проблеми :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нема Стиви , Нема проблеми :D
Шо нема проблеми, не можеме гол да даеме. Играме игра а ла Барса. Посед, окупација на противнички шеснаесетник, брзи подавања....уште реализацијата ни фали.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
2 стативи до сеа. Keep it up. Може рекорд да бутнеме барем у тоа. Оваа ни е 30та статива оваа сезона.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не ми се верува бре што све успеаа да промашат...како бе!? КА КО!?
--- надополнето: 22 април 2012 во 18:45 ---
бар на Енфилд можат некако да ги прошират за некој сантим тоа головите, тибам стативите мочани!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Тоа е тоа....менталитет, некои од овие момци го немаат, посебно Кени којшто е заглавеен во 90те. Ако е Ливерпул најголем кени, оди си за негово и твое добро, заедно со смрадот којшто го донесе.Сите се изнацентрираа сам одаунинг у 20 Минути не успеа ни еден центаршута да даде а вреди наводно 20 милиони. Суарез...треба да научи да подава а не од кај стигне да шутира...не бе не, не не бива оваа сезона и крај а со среќата да не праиме муабет, скарани до даска.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Коментар за утакмицава е комплетно непотребен. Мислам дека слободно може да се извади некое претходно мислење што го имаме пишано, сигурен сум дека ќе се вклопи и за оваа утакмица...

Г

Гучи

Гостин
Над 6 беше коеф. за двојче, Хенри ја уплатил за околу 9 милиони..таман за Фалкао :) се е пресметано.
Незнам зошо, више не се нервирам коа губиме..

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ја па мислев овие моиве промашувале многу....:confused:

Цела сезона од 0-2 гола ги играм на домашен, што ми текна денес 1 да играм не знам....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Господе боже на кој толку овај клуб му има згрешено па ти го казнуваш. Дали е можно да погодиме 30 стативи во една година, па и уште два пати денеска од гол линија интеревенираа, па и уште 5-6 100% шанси. И денеска дефинитивно неможам да најдам играч во нашиов тим кој изигра слабо (еве можда само Макси) Хендо беше одличен, од натпревар во натпревар е се подобар и подобар, едвај чекам да заврши сезонава се нервирам со овие пропуштени шанси, а игра имаме и тоа како добра, но тоа е фудбалот.....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И ја едвај чекам да заврши сезонава, да дотераме уште во ФА куп финалево, па што биде-биде и ајде. Од што немам волја да гледам више мислам дека би ги симулирал сите натпревари до крај на сезона. Али ми е гајле све ќе изглеам, сезонава не пропуштив ниедна утакмица, вклучувајќи пријателските и куповите, па засега иам изгледано 53 утакмици. Се надевам дека сите 58 ќе ги истерам до крај и после летово ќе ги остаиме Хенри и компанија да средат што ќе средуваат, па што мислат дека е најдобро за клубот нека направат... Само дај Господе да го земеме тој мочан ФА куп на 5ти...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.942
Нека губат бе......ќе дојди пак газда Хенри во градот :sneaky:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нека губат бе......ќе дојди пак газда Хенри во градот :sneaky:
Кој ќе дојде следен пат очекуем готвачите , чистачите и тие шо подваат топка да летаат од тимот :P
Шала на страна , следен е Кени

Kajgana Shop

На врв Bottom