Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дури сега сваќам како му е на Керол со ова што му забранија да пие....и јас добив таква наредба сношти од женската :D :D :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:cough: папучар :cough: :)
А кој рече оти јас ќе престанам да пијам? И Керол вели оти игра игри он-лајн во слободно време и со женската гледа филмови, знај некој оти е тоа така? :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дури сега сваќам како му е на Керол со ова што му забранија да пие....и јас добив таква наредба сношти од женската :D :D :D
И подобро се осеќаш сеа вака сингл, нели? :D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Прва точка на дневен ред- Финале во ФА куп и нормално заедничко гледање во организација ма Македонскиот фан клуб. 5 мај во ирскиот паб на кеј, признавам само повеќе од 100ката присутни кои беа на финалето во карлинг купот. Кој не дое, ќе ми дојдам и ке го искинам. ПОСЕБНА НАПОМЕНА: Розата вети дека ќе дојде на финалето во ФА, Розо дојде финалето дали ќе си го исполниш ветувањето јавно те прашувам?

Втора точка- во зачеток е идеја за организација на турнир во фудбал помеѓу официјалните фан клубови во Македонија. некаде крај на мај почеток на јуни, имајте на ум, кој е во можност повеќе од добредојден е. Сем фудбал ке има и доста дружење, барем јас очекувам. И доколку се пријават повеќе тимови можно е да е и во два дена организацијата.

Поздрав и со среќа денес, очекувам петарда искрено.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Прва точка на дневен ред- Финале во ФА куп и нормално заедничко гледање во организација ма Македонскиот фан клуб. 5 мај во ирскиот паб на кеј, признавам само повеќе од 100ката присутни кои беа на финалето во карлинг купот. Кој не дое, ќе ми дојдам и ке го искинам. ПОСЕБНА НАПОМЕНА: Розата вети дека ќе дојде на финалето во ФА, Розо дојде финалето дали ќе си го исполниш ветувањето јавно те прашувам?

Втора точка- во зачеток е идеја за организација на турнир во фудбал помеѓу официјалните фан клубови во Македонија. некаде крај на мај почеток на јуни, имајте на ум, кој е во можност повеќе од добредојден е. Сем фудбал ке има и доста дружење, барем јас очекувам. И доколку се пријават повеќе тимови можно е да е и во два дена организацијата.

Кога се работи за фудбал тука сум секогаш и рачунајте на мене , ако има место секако :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943

Кое ветување бе? Реков ќе дојдам АКО немам обврски. Не ме терај постот да го барам. Баш тогаш ако се сеќаваш пишав дека полагам и му ја пцуев жената на тој шо организирал. Јас сега ќе пробам Битола да организирам.
А за турниров стварно не знам шо се замараш. Гледаш дека никој со прст не мрда...... бев заинтересиран тогаш ама сега дефинитивно не. Зошто би бил заинтересиран да видам куп дебили собрани на едно место?
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:28 ---
:cough: папучар :cough: :)
:pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кое ветување бе? Реков ќе дојдам АКО немам обврски. Не ме терај постот да го барам. Баш тогаш ако се сеќаваш пишав дека полагам и му ја пцуев жената на тој шо организирал. Јас сега ќе пробам Битола да организирам.
А за турниров стварно не знам шо се замараш. Гледаш дека никој со прст не мрда...... бев заинтересиран тогаш ама сега дефинитивно не. Зошто би бил заинтересиран да видам куп дебили собрани на едно место?
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:28 ---

Ајде јавна кладба дека ке го реализирам турниров? Во што сакаш?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
лелее финалето на 5ти и во метрополис е на 5ти white dimension .... ќе треба цел ден скопје да го минам :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom