Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Ај да ви се пофалам :pipi:.
Денес славам јубилеј. Пред точно 10 години на 14.04.2002 почнав да навивам за овој тим. Точно една декада Скаузер :D. На овој датум Ливерпул имаше натпревар во кој играше со Сандерленд. Натпревар го доби Ливерпул со 1-0 со единствениот погодок на тогашниот мој идол Мајкл Овен. Впрочем од тогаш и почнав да гледам активно фудбал. Сезоната тимот заврши на 2 место зад Арсенал. 10 години исполнети се безброј нервози и секако убави моменти на навивачки план. Горд сум што сум навивач на најголемиот тим во светот. Во чест на 10-годишнината очекувам пласман во финалето :cool: .
Во втората декада од моето навивање сакам да видам еден подобар Ливерпул кој ќе освојува титули без престан и помалку нервозни моменти :D.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Браво зошто памтиш...јас знам дека за овој клуб да навивам најмногу ме привлече нашироко познатите верни навивачи, химната и посветеноста....тандемот тогаш што се развиваше измеѓу Овен и Стиви....и се разбира Црвената боја на дресовите...ептен моќно изгледа!!

S

Stivie G

Гостин
Него памтев датумот туку натпреварот го запамтив и знаев дека беше пролет пред СП таа година. Лани ми текна на тоа и пребарував и излезе дека е на 14 април. Историја и се останато после почнав да учам. За Ливерпул почнав да навивам поради Овен бидејки беше одличен на тој натпревар.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Jones, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Gerrard, Spearing, Henderson, Downing, Carroll, Suarez.

Subs: Gulacsi, Enrique, Maxi, Kuyt, Shelvey, Kelly, Bellamy.

Агер лев бек. Тоа значи ќе добива повеќе шанси да оди напред, исто како на прошлата утакмица коа влезе, а богами и имаше ефект тогаш. Значи Кени се оптирал напаѓачки што е и логично со оглед на тоа дека третиот голман ни е на гол. Претпоставувам Кара, Шкртел и Спиринг нема да мрднат од место со цел да спречат контри дур ние вршиме притисок. Се надевам дека ова ќе биде успешно, па ајде со среќа и да им покажеме како се игра на карамелкиве!

YNWA !!

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
ауууууууууууу да не се знае топка да се избаци :facepalm:
--- надополнето: 14 април 2012 во 15:19 ---
Заслужи , браво мајсторе <3333 :vozbud: :love:
--- надополнето: 14 април 2012 во 15:28 ---
Керол , промаши ми идеше да го колем ,а играше ептен јако цела утакмица на крај заслужено постигна гол ....
Ми се оствари желбата да даде гол у серија , два натпревара два гол - то царе , два пати решава меч !!!
МОТМ - КЕРОЛ !!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Му тргна на Керол. Мора стартер до крај

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Луис Гарсиа стандарт ... увек ќе го поштуем !! РЕСПЕКТ !!! :) Luis Garcia @LuchoGarcia14
and there it is, Liverpool score the second one and puts two feet on the final.Reds 2- Everton 1...YNWA
Луис Гарсија
Честитки до сите црвени момци, тие имаа тешка сезона и ова е многу важен момент за нив. Одлично одигран

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ANDY CARROLL - THE 35 MILLION LAD SAVES THE DAY FOR THE SECOND TIME !!!
ANDY CARROLL - HEADS LIVERPOOL INTO THE FA CUP FINAL !!!
ANDY CARROLL - SCORES A GOAL WORTH 35 MILLION !!!

Одлична игра на целиот тим, со исклучок на грешката за примениот гол. Фантастично се снајде и Бред Џоунс, со што сега гледаме дека не мора Реина цело време да брани и во купови со мали екипи. Спиринг одлично изигра како деструктивец, комплетно на ниво. За Шкртел нема што да се каже, најконстантен играч сезонава. Даунинг мислам дека се додека играше беше константна закана, дури му создаде и 100% шанса на Керол. Навремено внесување на Макси и Белами, со што Кени покажа дека не е само мотиватор, туку прав менаџер, па кој што сака нека каже. Тандемот Керол и Суарез го носат Ливерпул во ново финале. Кој го донесе овој тандем Керол-Суарез? Па нормално - King Kenny! YNWA !!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Браво Ливерпул, ја глеав утакмицата, добро изигравте. Даунинг ви беше најдобар заедно со Суарез. Честито пролаз у финале.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Браво....

Е сеа ајде да се надеваме дека Челси ке ни дојде во финале ... па да има некој договор , тие на нас титулата во ФА купат а ние нив 3 бода на Енфилд кој им требаат за ЛШ!

може ли така ? :D :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Браво....

Е сеа ајде да се надеваме дека Челси ке ни дојде во финале ... па да има некој договор , тие на нас титулата во ФА купат а ние нив 3 бода на Енфилд кој им требаат за ЛШ!

може ли така ? :D :D
У дугови се они више коа им дадовме титула пред некоја сезона, последното коло. Мора да се врати прво за тоа :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде кај сте скаузери!!!!!!!!!!! Второ финале годинава, уште една причина за славење вечер.....
Сите беа одлични од прв до последен, уште еднаш покажаа Суарез-Керол во тандем се многу опасни, одлична ни беше реакцијата после примениот гол успеавме во второт полувреме да создадеме голем број на шанси но за разлика од минатите утакмици годинава од нив 2 реализиравме. Уште еднаш Кени покажа дека е врвен менаџер,а не е само мотиватор туку и одличен тактичар,ќе бев многу разочаран ако загубевме вечерва оти во секој сегмент го надигравме Евертон, сето ова е благодарение на Кени на неговата офанзивна тактика но нормално и на играчите, и мило ми е што Кени и Керол му ги затнаа муцките на критичарите ( за вториот ова важи и за мене :D)

S

Stivie G

Гостин
Финалее :vozbud:. Што убав поклон. Незнам зошто но бев многу сигурен дека ќе играме во финале уште многу многу одамна. За Кени да не чујам лош збор. За противник јас повеќе го сакам Тотенхем бидејки ме плаши Торес а и редно време е да им вратиме на Тотенхем. 100 години ги немаме победено.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Ајде кај сте скаузери!!!!!!!!!!! Второ финале годинава, уште една причина за славење вечер.....
Сите беа одлични од прв до последен, уште еднаш покажаа Суарез-Керол во тандем се многу опасни, одлична ни беше реакцијата после примениот гол успеавме во второт полувреме да создадеме голем број на шанси но за разлика од минатите утакмици годинава од нив 2 реализиравме. Уште еднаш Кени покажа дека е врвен менаџер,а не е само мотиватор туку и одличен тактичар,ќе бев многу разочаран ако загубевме вечерва оти во секој сегмент го надигравме Евертон, сето ова е благодарение на Кени на неговата офанзивна тактика но нормално и на играчите, и мило ми е што Кени и Керол му ги затнаа муцките на критичарите ( за вториот ова важи и за мене :D)
Допрва треба да покажува. Али ако играме вака како во второто ќе нема проблеми наредната сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom