stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Ништо, на нас останува само да се надеваме на подобро.И чаре сега?
Ништо, на нас останува само да се надеваме на подобро.И чаре сега?
Јас пополнив онлајн апликација за менаџер на ЛФЦИ чаре сега?
Шо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.Барем точен да ти беше коментарот, немаше да има причина да ти се „нафрлиме“.
Поздрав
сега тетка натали ќе те извлечеЈас пополнив онлајн апликација за менаџер на ЛФЦ
бато убаво неколку пати се говореше на темава за да не го отвораш тоа ѓубре а ти па и си коментирал епа ете гледаш како е да коментираш и не се нервирај уживкај сиШо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.
Така ми дојде синоќа, а уопште не се нервирам, не вреди за глупости .--- надополнето: 24 март 2012 во 19:13 ---
бато убаво неколку пати се говореше на темава за да не го отвораш тоа ѓубре а ти па и си коментирал епа ете гледаш како е да коментираш и не се нервирај уживкај си
Дај и јас да пополнамЈас пополнив онлајн апликација за менаџер на ЛФЦ
Колега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум ...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид ....Тажно е тоа што Кени бара оправдување во распоредот на натпревари!
Не....суперстар не го даваме!! Има да продолжи со пишење тука. А Кени нека остани под услов да му стават спремен човек до него. Инаку лошо ќе бидиКолега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум ...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид ....
П.С Иначе не мораш да не пишуваш на форумов, не можам да ти забранам јас
Не те замарам, само те поправам. Ти напишав на профил, за да не бидам „нападен“.Шо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.
Па не верувајNe mi se veruva do koe nivo padna Liverpool
Дај малце поактивен на форумов! Ми текнува на твоите мислења и ја се слагав со тебе тогаш имаше добри дебати тука за Ливерпул. Нема потреба од такви кладби ко демек не пишувај на форумовКолега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум ...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид ....
Абе кај што го гледам клубов неамбициозен не ми дава да се впуштам во дискусии, пошо некако знам колку може да постигне моментално клубов, со моменталнава управа и фудбалери. Ние се трудиме, трошиме енергија во дискусии, бараме информации, а тие си го прчат и баш им е гајле...Иначе од старт на сезоната увидов колку ќе тераме оваа сезона, ете можете да ги побарате моите постови од септември, октомври месец. Се осеќа играта на тимов, некако е млитава, без идејна, фалат креативци и добри деструктивци, фали напаѓач еден или двајца....фали добар центар халф..и најважното добар менаџер! ...Се достигна дното, зарем има поголем срам еден Виган да те прави парче на домашен терен, цел енфил беше во тишина, се слушаа тренерите кај што викаат, тотален срам! Да не зборувам за другите утакмици кои беа како оваа денес...По мене играчите се добри, имаат квалитет, во нивните екс тимови сите беа играчи на сезоната, но наеднаш во Ливерпул сите станаа просеци. Еден Суарез кој е класа играч, во Ајакс и уругвај растура, во Ливерпул сам себеси се дрибла, и не знае и самиот што прави со топката, Керол е тотално изгубен, чоекот не знае веќе ни да прими топка, ни да додаде, паднат е на ниво на тие кадетите кога учат подавање со топка, а во Њукасл беше играч за пример, и многу ми беше мерак кога го донесоа во Ливерпул, и за цената викав дека е оправдана, ама сега во мислењето имам тотална обратност од тогаш...Чарли Адам сам го водеше Блакбул, асистент, стрелец, во Ливерпул неточни пасови, малце погодоци, Даунинг исто до пред некоја утакмица тотално изгубен, сеа почна да игра колку-толку ама не ги оправда ни 1% очекувањата. Макси кој беше клучен минатата сезона за напредокот на клубот има изиграно оваа сезона 2/3 натпревата и тоа кога го решу Челзи на двете утакмици и докажа дека е во форма, од следните утакмици дремеше на клупа. Кајт е бавен ко трактор, кај може тој да игра десно крило, Дали Кени гледа фудбал освен премиер лига не знам, дека имам 5 класи моментално подобри крила од Кајт...Исто кога губи Ливерпул, повторно Даглиш не знае кога треба измена да направи. Става играч во 80 минута...Кога е нерешено не се обидува да стави напаѓач дури и со екипи ко Болтон, Блакбурн, нема храброст да нападни.....Не знам ама по мое со Даглиш нема да има иднина клубот, и ако го остават и следната сезона за тренер, пак све ќе си биде узалуд и надежи и амбиции, и наши тролања овде за џабе.Дај малце поактивен на форумов! Ми текнува на твоите мислења и ја се слагав со тебе тогаш имаше добри дебати тука за Ливерпул. Нема потреба од такви кладби ко демек не пишувај на форумов
Колега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум ...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид ....