Веројатно со Челзи ќе играме (ако играме финале) а опасно ќе е со нив. Сакам со Спарс многу ни должат треба да си наплатиме само како тргнало сезонава можи долгот да порасниза финале ни се местат две екипчиНа ама баш кејфски да ти е да ги плеснеш а челзи а петлињата исто е
Поздрав до сите црвени тука, не сум знаел дека и тука не има во поголема група![]()
omg и ти ли си црвен ?Поздрав до сите црвени тука, не сум знаел дека и тука не има во поголема група![]()
Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форумДобро а како овие "новиве" уште нерегистрирани имаат аватари,потписи, цитираат, пишуваат итн итн? Јас кога се зачленив долго време ми требаше дури научам што и како на форумов
Во секој случај добредојде
Добро де само онака констатирав.Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форумСум бил член и на други форуми па знам лесно да си го најдам патот
![]()
Ќе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частамДобро де само онака констатирав.Ама имаме обичај овде секој нов да части по едно пиво. Па рачунај сега....
Не заебавај сега давај ваму пивото после за ПЛ пак ќе частишЌе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частам![]()
Па ние го држиме фан клубов беЗДРАВООО НАРОДЕ!!!!
еве ме мене овде после можеби една годинаи ништо ново ...Rosemberg и superstarpizza увек тука ...