Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.856
Поени од реакции
12.364
Сега ќе пишев ме претркал Интро. Ајде Евертон да го исплескаме и да одиме во финале. Ама ако изгубиме ќе сакам нечија глава уште сега.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
за финале ни се местат две екипчиНа ама баш кејфски да ти е да ги плеснеш а челзи а петлињата исто е

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.856
Поени од реакции
12.364
за финале ни се местат две екипчиНа ама баш кејфски да ти е да ги плеснеш а челзи а петлињата исто е
Веројатно со Челзи ќе играме (ако играме финале) а опасно ќе е со нив. Сакам со Спарс многу ни должат треба да си наплатиме само како тргнало сезонава можи долгот да порасни :LOL:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Среќен сум шо ни се паднаа Евертон..... барем ке бидам сигурен дека ке одиграат нешто за око..... ако ни се паднеа Сандерленд скоро 90% ке не исфрлеа.
Вака барем сме сигурни дека кога имаат мотивација играат..... посбено тоа се покажан на утакмицата во Премиер со комшиките!

За Челзи воопшто не се ни секирам..... знам дека поминуваме!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нов сум на форумов па да ги поздравам фановите на мојот омилен клуб. Иако поминуваме низ колку-толку тежок период, сепак имам само да кажам:

~ In Kenny we trust! Long may our King live & reign! ~

Поздрав, YNWA !! :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Добредојде...... Се надевам на добри дискусии!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.856
Поени од реакции
12.364
Добро а како овие "новиве" уште нерегистрирани имаат аватари,потписи, цитираат, пишуваат итн итн? Јас кога се зачленив долго време ми требаше дури научам што и како на форумов
Во секој случај добредојде

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Поздрав до сите црвени тука, не сум знаел дека и тука не има во поголема група :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добро а како овие "новиве" уште нерегистрирани имаат аватари,потписи, цитираат, пишуваат итн итн? Јас кога се зачленив долго време ми требаше дури научам што и како на форумов
Во секој случај добредојде
Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форум :D Сум бил член и на други форуми па знам лесно да си го најдам патот :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.856
Поени од реакции
12.364
Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форум :D Сум бил член и на други форуми па знам лесно да си го најдам патот :)
Добро де само онака констатирав. :coffee: Ама имаме обичај овде секој нов да части по едно пиво. Па рачунај сега....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добро де само онака констатирав. :coffee: Ама имаме обичај овде секој нов да части по едно пиво. Па рачунај сега....
Ќе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частам :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.856
Поени од реакции
12.364
Ќе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частам :D
Не заебавај сега давај ваму пивото после за ПЛ пак ќе частиш :D
--- надополнето: 29 март 2012 во 00:34 ---
ЗДРАВООО НАРОДЕ!!!!

еве ме мене овде после можеби една година :D и ништо ново ...Rosemberg и superstarpizza увек тука ...
Па ние го држиме фан клубов бе :coffee: Туку како ти беше стариот ник?

Kajgana Shop

На врв Bottom