Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Па добро. Минатиот пат напаѓавме игравме а Сити шут -гол, шут-гол, шут-гол. Сигурно Кени се исплашил да не се случи истото па се повлековме.
И не можам да разберам оти едно време Енрике играше како крило а Глен остана лево. Требаше тој да оди десно крило а Енрике лев бек. Ама нема врска

S

Stivie G

Гостин
Супер резултат да ама супер игра? Јас како што гледав второ го игравме како со 2 црвени картони. Несмее така да биде во никој случај. Имавме убава предност 0-1 на гости ама што не се ни обидувавме барем од контра да ги фатиме ме плашеше. Ајде стигна Харт аут да изведува никаков притисок ни ништо. Ако примевме 1 гол мислам дека можеа уште 10 да ни дадат... Тоа е мое мислење иначе од резултатот а и од тројката Белами,Џерард и Керол сум презадоволен.
Играта после 60мин. ни беше крш но до тогаш играа супер. Јас сум задоволен. Цела сезона имавме добра игра но што ни вредеше кога резултатите беа просечни. Подобро добри резултати со просечна игра отколку добра игра со просечни резултати.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
не му беше денот на агуеро :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
За разлика од тактиката убава игра нема гол овојпат нема игра им победа. Ми се свиѓа како тактички сме созреале. За да се освојат какви било титули мора да се научи да се победува грдо. Кое психичко силување им го дадовме, мислам дека со текмава ги згоемивме шансите на Јунајтед за титула.
КОментарот на Кралот е најбољи.
ПС. Филип Пеџа е шиткач.!.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
За разлика од тактиката убава игра нема гол овојпат нема игра им победа. Ми се свиѓа како тактички сме созреале. За да се освојат какви било титули мора да се научи да се победува грдо. Кое психичко силување им го дадовме, мислам дека со текмава ги згоемивме шансите на Јунајтед за титула.
:pos::pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Класичен шиткач си ти....наредна збиранка, ќе побарам со кревање на рака да се гласа...од старт ти викам дека имам дво-третинска предноста....си знаеш :D
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 03:11 ---
Да дојдеш и ти еднаш да глеаш со нас во СК...и ти ќе го добиеш истиот епитет :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Класичен шиткач си ти....наредна збиранка, ќе побарам со кревање на рака да се гласа...од старт ти викам дека имам дво-третинска предноста....си знаеш :D
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 03:11 ---

Да дојдеш и ти еднаш да глеаш со нас во СК...и ти ќе го добиеш истиот епитет :)
А зошто шиткач? Чекајте прво објаснете ми во кој смисол шиткач? :LOL:

S

Stivie G

Гостин
Натпреварот против "пријателите" Манчестер Јунајтед во рамките од ФА Купот го играме на 28 јануари(сабота) во познатиот термин од 13.45.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Натпреварот против "пријателите" Манчестер Јунајтед во рамките од ФА Купот го играме на 28 јануари(сабота) во познатиот термин од 13.45.
Совршено време за - Пеглање!! (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А зошто шиткач? Чекајте прво објаснете ми во кој смисол шиткач? :LOL:
Зошто не сум дошол у паб да глеам... :) демек, сум ги заебал....а тој 4 месеца спремаше правосуден...ни трага ни глас од него....сега најде да ме понижува вака јавно :) :pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Зошто не сум дошол у паб да глеам... :) демек, сум ги заебал....а тој 4 месеца спремаше правосуден...ни трага ни глас од него....сега најде да ме понижува вака јавно :) :pos:
Да ама јас кога спрeмав правосуден не ни глеав фудбал, а ти очиглено си глеал ама не си сакал со нас...шиткач!!! Како и да е ја најдовме победничката комбинација , тројца напаѓачи ја и димче седимеод страна а Ека во средина меѓу нас како централен шпиц, ека е уствари Керол:)))))))
Следна е со Стоук во сабота во 4, Роземберг можеш да дојдеш еднаш да изглеаш утакмица со нас, знае да биде паклена атмосфера, еве на 28ми со Манчестер, има да биде паклена атмосфера.

Kajgana Shop

На врв Bottom