Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ништо од Мики Рајан а?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сањав дека Хендерсон потпишал за Борусија Минхенгладбах. У сонот го имав она slow motion: NOOOOOOO !!!

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Сега нека се свртат кон Ериксен да не останеме со алатот во рака.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
FOTKA DANA: Platiš ga milionče, a on spava na treningu?!

Ili Brendan Rodžers zaista ubija prvotimce Liverpula

Nazivan je čudom od deteta, pa su se bogati evropski klubovi dali u trku za njegovim potpisom. Ponajviše se zaleteo, a ko drugi nego Liverpul, u poslednje vreme poznat po razbacivanja para.
Crveni su za sada 19-godišnjeg Sameda Jesila platili million funti, ali širom sveta popularni Kop nije imao prilike da se uveri u kvalitete Nemca koji je na Enfild stigao iz Bajer Leverkuzena.
Već su počele da kruže glassine o tome kako Jesil nije talenat za kakvog je smatran, a saigrač Henok Mukendi nimalo mu nije pomogao objavljivanjem fotografije na Instagramu.
"Samed je nestao na otprilike dva sata da bismo ga kasnije zatekli kako u balonu spava", našalio seMukendi na račun Jesila.

Verujemo da njemu ovo nije baš toliko smešno, a videćemo kako će reagovati uprava Liverpula. Možda je Jesil samo, kako se to popularno kaže, ostavio poslednji atom snage na treningu, pa je morao da odmori?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
^ Уште да знаеја дебилниве срби дека нога скрши...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Нема врска, Dortmund за 24-25M евра ќе го земат, не е до парите... Dortmund имаат многу повеќе да понудат како тим, таа е реалноста кога не сме во CL повеќе години.

А тоа со Suarez е само финта на кладилниците... Нели рече дека сака да си оди од Англија, последен пат кога проверив Arsenal се од Лондон, а Лондон е во Англија нели? Ако бега Suarez ќе бега во R. Madrid или евентуално во екипи како B. Munich, Barca, Juve кои можат да си дозволат луксуз и да лупнат 40-50М...

(No disrespect to Arsenal just an honest assumption)
Чисти глупости се тоа за Суарез во Арсенал.Нема шанси да се лупнат 40милиони за еден играч.Ова е Арсенал,не е Челзи,Сити,ПСЖ,Монако...

А за Михтарјан(или како и да се пишува) сакам да дојде во Ливерпул,исто ко што сакав Снајдер да дојде.Добар играч,квалитетен пред се и што е најважно мислам дека одлично би се вклопил во Ливерпул со еден Џерард,Стариџ,Кутињо и Суарез.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Добро е што се заврши со оваа сага околу Мики.
Барем не испадна ко Демпси во 5 до 12.

Имаме доволно време да се пронајде нов играч кој ќе ги задоволи вкусовите.
Со оглед на тоа што Дортмунд помалку чудно не тргнаа по Ериксен мислам дека не треба ни ние.
Изгледа има некој проблем со него.... мора да има нешто!
--- надополнето: 6 јули 2013 во 08:01 ---
Искрено освен Ериксен не гледам играч кој што би можел да дојде кај нас.

Мислам дека Роџо ќе се врати на опцијата Кутињо да си игра АМ а парите да се трошат на Вингер.
Вингер кој мене би ми ги задоволил апетитите е Ламела и Ермоленко.
Ермоленко може би се вклопил и во средината , затоа што е прилично добар пасер.

Ќе биде интересно на кој играч ќе тргне Роџо ако не биде Ериксен!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Peja989 муабетиве со тебе некако чудно ми се поврзуваат со сонови. Ај вчера Хендерсон, али денеска сум играл фудбал и на противничкиот гол бил Валдез, сум го поминал и сум му дал гол. Валдез бил толку шокиран што поднесол трансфер барање и заминал у Лече. Ја сум бил толку трогнат од тоа, па сум купил оригинален дрес од Лече со негово име. И сеа овој дел не е поврзан и толку битен, али тогаш избило зомби апокалипса и ја у дрес од Лече сум се борел со зомбиња и сум живеел со другарчиња од средно у автобус (асален, не оние од ЈСП).

:D

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Peja989 муабетиве со тебе некако чудно ми се поврзуваат со сонови. Ај вчера Хендерсон, али денеска сум играл фудбал и на противничкиот гол бил Валдез, сум го поминал и сум му дал гол. Валдез бил толку шокиран што поднесол трансфер барање и заминал у Лече. Ја сум бил толку трогнат од тоа, па сум купил оригинален дрес од Лече со негово име. И сеа овој дел не е поврзан и толку битен, али тогаш избило зомби апокалипса и ја у дрес од Лече сум се борел со зомбиња и сум живеел со другарчиња од средно у автобус (асален, не оние од ЈСП).

:D
:pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377
Добро е што се заврши со оваа сага околу Мики.
Барем не испадна ко Демпси во 5 до 12.

Имаме доволно време да се пронајде нов играч кој ќе ги задоволи вкусовите.
Со оглед на тоа што Дортмунд помалку чудно не тргнаа по Ериксен мислам дека не треба ни ние.
Изгледа има некој проблем со него.... мора да има нешто!
--- надополнето: 6 јули 2013 во 08:01 ---
Искрено освен Ериксен не гледам играч кој што би можел да дојде кај нас.

Мислам дека Роџо ќе се врати на опцијата Кутињо да си игра АМ а парите да се трошат на Вингер.

Ќе биде интересно на кој играч ќе тргне Роџо ако не биде Ериксен!
Проблемот со Ериксен е дека не се целосно убедени од него. Млад е и одличен талент, ама имал и доста лоши настапи и се сомневаат дали може да го носи тој товар во Дортмунд да го замени Геце. Затоа и зедоа играч кој е подалеку од Ериксен, оти им треба одма резултат и Ериксен ќе му треба време. Исто така Мики е поидеален играч за пресинг и повеќе голови дава. Сево ова не значи, дека не ќе се вклопи во Ливерпул, иначе фановите на Дортмунд уште го сакаат Ериксен и покрај тоа што дојде Мики, оти викаат дека тој има поголема креативност кој му фали малце на Дортмунд во офанзивната средина.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А што мислиш за Конопљанка? Он може и уште подобро од Јармоленко да се снајде. Better yet: Двајцата :vozbud:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ете ова е тоа што јадам бурек јас цела година. Ливерпул неможи да се трка за некој играч со екипа која игра ЛШ, и затоа треба да купуваме играчи кои се надвор од дометот на гигантите. Со Рајан дури не беше Дортмунд многу загреан бевме кандидати, кога повеќе загриза Дортмунд одма во подредена позиција сме, така да и Ериксен незнам колку би била реална опција, освен ако нема друга понуда од големциве.
Друго, Рики гледам Енрике со Џонсон го споредуваш, немој.....Пеџа арно ти кажа, Енрике освен брзина и снага (фала богу непролазен е 1-1 ситуација) нема ништо друго, Роџерс малку го стабилира во напад му ги искорени тие глупи центаршути до првиот играч, и повеќе се труди да изигра краток пас, а Џонсон за воља на вистината е послаб дефанзивец од Енрике, ама едно 3-4 подобар во напад.....да не се разбериме погрешно, сакам Енрике да остани кај нас ама некоја астрномска плата ако бара прво нема да ја добие, а и треба да си луд па да побараш покачување после една солидна сезона (не одлична).

Kajgana Shop

На врв Bottom