Така изгледа...Ништо од Мики Рајан а?
![]()
FOTKA DANA: Platiš ga milionče, a on spava na treningu?!
Ili Brendan Rodžers zaista ubija prvotimce Liverpula
![]()
Nazivan je čudom od deteta, pa su se bogati evropski klubovi dali u trku za njegovim potpisom. Ponajviše se zaleteo, a ko drugi nego Liverpul, u poslednje vreme poznat po razbacivanja para.
Crveni su za sada 19-godišnjeg Sameda Jesila platili million funti, ali širom sveta popularni Kop nije imao prilike da se uveri u kvalitete Nemca koji je na Enfild stigao iz Bajer Leverkuzena.
Već su počele da kruže glassine o tome kako Jesil nije talenat za kakvog je smatran, a saigrač Henok Mukendi nimalo mu nije pomogao objavljivanjem fotografije na Instagramu.
"Samed je nestao na otprilike dva sata da bismo ga kasnije zatekli kako u balonu spava", našalio seMukendi na račun Jesila.
Verujemo da njemu ovo nije baš toliko smešno, a videćemo kako će reagovati uprava Liverpula. Možda je Jesil samo, kako se to popularno kaže, ostavio poslednji atom snage na treningu, pa je morao da odmori?
^ Уште да знаеја дебилниве срби дека нога скрши...
Чисти глупости се тоа за Суарез во Арсенал.Нема шанси да се лупнат 40милиони за еден играч.Ова е Арсенал,не е Челзи,Сити,ПСЖ,Монако...Нема врска, Dortmund за 24-25M евра ќе го земат, не е до парите... Dortmund имаат многу повеќе да понудат како тим, таа е реалноста кога не сме во CL повеќе години.
А тоа со Suarez е само финта на кладилниците... Нели рече дека сака да си оди од Англија, последен пат кога проверив Arsenal се од Лондон, а Лондон е во Англија нели? Ако бега Suarez ќе бега во R. Madrid или евентуално во екипи како B. Munich, Barca, Juve кои можат да си дозволат луксуз и да лупнат 40-50М...
(No disrespect to Arsenal just an honest assumption)
Peja989 муабетиве со тебе некако чудно ми се поврзуваат со сонови. Ај вчера Хендерсон, али денеска сум играл фудбал и на противничкиот гол бил Валдез, сум го поминал и сум му дал гол. Валдез бил толку шокиран што поднесол трансфер барање и заминал у Лече. Ја сум бил толку трогнат од тоа, па сум купил оригинален дрес од Лече со негово име. И сеа овој дел не е поврзан и толку битен, али тогаш избило зомби апокалипса и ја у дрес од Лече сум се борел со зомбиња и сум живеел со другарчиња од средно у автобус (асален, не оние од ЈСП).
![]()
Проблемот со Ериксен е дека не се целосно убедени од него. Млад е и одличен талент, ама имал и доста лоши настапи и се сомневаат дали може да го носи тој товар во Дортмунд да го замени Геце. Затоа и зедоа играч кој е подалеку од Ериксен, оти им треба одма резултат и Ериксен ќе му треба време. Исто така Мики е поидеален играч за пресинг и повеќе голови дава. Сево ова не значи, дека не ќе се вклопи во Ливерпул, иначе фановите на Дортмунд уште го сакаат Ериксен и покрај тоа што дојде Мики, оти викаат дека тој има поголема креативност кој му фали малце на Дортмунд во офанзивната средина.Добро е што се заврши со оваа сага околу Мики.
Барем не испадна ко Демпси во 5 до 12.
Имаме доволно време да се пронајде нов играч кој ќе ги задоволи вкусовите.
Со оглед на тоа што Дортмунд помалку чудно не тргнаа по Ериксен мислам дека не треба ни ние.
Изгледа има некој проблем со него.... мора да има нешто!
--- надополнето: 6 јули 2013 во 08:01 ---
Искрено освен Ериксен не гледам играч кој што би можел да дојде кај нас.
Мислам дека Роџо ќе се врати на опцијата Кутињо да си игра АМ а парите да се трошат на Вингер.
Вингер кој мене би ми ги задоволил апетитите е Ламела и Ермоленко.
Ермоленко може би се вклопил и во средината , затоа што е прилично добар пасер.
Ќе биде интересно на кој играч ќе тргне Роџо ако не биде Ериксен!
А што мислиш за Конопљанка? Он може и уште подобро од Јармоленко да се снајде. Better yet: ДвајцатаВингер кој мене би ми ги задоволил апетитите е Ламела и Ермоленко.
Ермоленко може би се вклопил и во средината , затоа што е прилично добар пасер.