Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Што би рекол Бенитез: Ok, so (и наочарите ги крева нагоре :D) Што можи да се заклучи од првата слика? Прво- пенкалото го смениле, го немаат повеќе она изгледа од кладилница крадено, и второ- па добро да му се сневиди толку е ладно во таа Англија што овај е дојден со кошула и џемпер? Сигурно мајка му му има речено: Сајмонче, стави си и џемперче Ливерпул е далеку :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Толку не ми веруваш бе? :)

Текстот е тој а музиката е од Ин д џангл д мајти џангл....д лајнс слипс тунајт

Еве ја песната за Сајмон

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
"Back in Belgium, the goalies always train to play with the ball at their feet,"
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 23:13 ---
Толку не ми веруваш бе? :)

Текстот е тој а музиката е од Ин д џангл д мајти џангл....д лајнс слипс тунајт

Еве ја песната за Сајмон

Аууу ова колку би било јако, цел коп да слушаш кај што ечи и скока.....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Рики, не е ни први Мај, ни први Декември....не е ниеден „први“. 25 е денес. Абе ти вчера се напи шекер и вода? :D
Арно викаше еден- Дрога је пошаст модерног доба.....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Рики, не е ни први Мај, ни први Декември....не е ниеден „први“. 25 е денес. Абе ти вчера се напи шекер и вода? :D
Шеќерче со вода веќе му стана официјален пијалок, ќе треба да го патентира. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И не се сељачете- Значи овај е САЈМОН (не е Симон), и Аспас е ЈАГО (а не е Иаго) :)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
И не се сељачете- Значи овај е САЈМОН (не е Симон), и Аспас е ЈАГО (а не е Иаго) :)

Што би рекол Бенитез: Ok, so (и наочарите ги крева нагоре :D) Што можи да се заклучи од првата слика? Прво- пенкалото го смениле, го немаат повеќе она изгледа од кладилница крадено, и второ- па добро да му се сневиди толку е ладно во таа Англија што овај е дојден со кошула и џемпер? Сигурно мајка му му има речено: Симонче, стави си и џемперче Ливерпул е далеку :D
Значи мајка му му рекла Сајмонче стави си и џемперче (а и може и пенкалцето му е од дома) Ливерпул е далеку. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom