the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Што би рекол Бенитез: Ok, so (и наочарите ги крева нагоре
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Што би рекол Бенитез: Ok, so (и наочарите ги крева нагоре
Аууу ова колку би било јако, цел коп да слушаш кај што ечи и скока.....Толку не ми веруваш бе?
Текстот е тој а музиката е од Ин д џангл д мајти џангл....д лајнс слипс тунајт
Еве ја песната за Сајмон
4 играчи, а не е ни први јули. Да не е први април?![]()
Арно викаше еден- Дрога је пошаст модерног доба.....Рики, не е ни први Мај, ни први Декември....не е ниеден „први“. 25 е денес. Абе ти вчера се напи шекер и вода?![]()
Шеќерче со вода веќе му стана официјален пијалок, ќе треба да го патентира.Рики, не е ни први Мај, ни први Декември....не е ниеден „први“. 25 е денес. Абе ти вчера се напи шекер и вода?![]()
Ставре?Колку добро , мое име на гол ...
Ај нека е со среќа .
Судејки по имево твое, веројатноСтавре се вика голманов ?![]()
![]()
Ако се водиме по ова име , можда ... ама , шо знам и мене ме стаи у дилемаСудејки по имево твое, веројатно![]()
И не се сељачете- Значи овај е САЈМОН (не е Симон), и Аспас е ЈАГО (а не е Иаго)![]()
Значи мајка му му рекла Сајмонче стави си и џемперче (а и може и пенкалцето му е од дома) Ливерпул е далеку.Што би рекол Бенитез: Ok, so (и наочарите ги крева нагоре) Што можи да се заклучи од првата слика? Прво- пенкалото го смениле, го немаат повеќе она изгледа од кладилница крадено, и второ- па добро да му се сневиди толку е ладно во таа Англија што овај е дојден со кошула и џемпер? Сигурно мајка му му има речено: Симонче, стави си и џемперче Ливерпул е далеку
![]()
fixedЗначи мајка му му рекла Сајмонче стави си и џемперче (а и може и пенкалцето му е од дома) Ливерпул е далеку.![]()