Малце e изменета реченицата, ама сепак суштината е таа... English media at its best...Suarez on Uruguayan radio: "I love Liverpool Football Club, but I'm not prepared to keep taking all this criticism."
Стварно?![]()
"I'm happy at Liverpool. I love Liverpool. But it has been a pretty tough year for my wife and my daughter" Luis on Sport 890
Ја и без видео и со видео сум феноменален плејмејкер... ask Peja989
Не, се губам на физички планВе видовме вас двајцата
Да не сакате реванш ?![]()
Интервјуто на Suarez. I guess hes off...Are you close with Real Madrid? Have you spoken with their representative?
The desire to win with big teams is always there. I have spoken with my agent, but there is nothing concrete, the idea of... and to say no to Madrid will always be difficult, and more so with a team like that. I have a contract at Liverpool but to say no to Madrid is very hard. There are lots of rumors this time of year. You never know until the concrete offers appear.
Have you worn out your stay at Liverpool?
I'm very thankful of Liverpool, I am happy because of the fans. I made a mistake, i am human, but they have spoken about me in ways they shouldn't have, my family has suffered and they (the press) have crossed limits. I'm tired of it. My daughter and wife have suffered. I'm not ready to keep suffering because of the English press.
If you could, would you go to another league like the Spanish Liga?
I love Liverpool, but if there is a possibility to play somewhere else... I suffered a lot as a child to get to where i am just to be cut down by the English press so unfairly. They don't value me as a player, they only look at my attitude.
Has Liverpool insisted that you stay?
Yes, they always have. I have spoken with the coach and he knows what i want, he was a player too. There are teammates who understand my situation, and with that it's all said.
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/29/primera/1369854073_091498.html
преводот е земен од RAWK.
Мене воопшто не ме чуди, и да замини во Реал , никогаш нема да му замерам, едноставно Англиските Медиуми, е бледиот Ливерпул, не се среќно место за моменталната 7мкаSuarez on Uruguayan radio: "I love Liverpool Football Club, but I'm not prepared to keep taking all this criticism."
Стварно?![]()
Ќе го имаме Аспас, шо му ја мислиш тиSturridge се повреди, гадно...
--- надополнето: 29 мај 2013 во 22:01 ---
Интервјуто на Suarez. I guess hes off...
Кој мал? Аспас?Ete..gleas
Maliot ne e los...
Ako se snajde vo premier TOP
Го рачунаат ко done deal и демек ќе објавеле до утре... Ваљда има нешто, кој знае... Ако е така супер, два трансфера уште во мај, од кога ги следам Liverpool не памтам такво нешто.Ќе го имаме Аспас, шо му ја мислиш ти
Сериозно, на RAWK шо се пишува за Аспас? Пошто според Скајспортс и Ливерпул ехо бил договорен трансферот
“Imam ugovor sa Liverpoolom i zadovoljan sam njime, međutim bit će teško odbiti Real. Svi, pa i navijači Liverpoola moraju razumjeti da je protekla sezona u Engleskoj bila jako teška za mene, suprugu i kćerku. Vidjet ćemo šta će biti”, rekao je između ostalog Suarez.
Blizu ste madridske ekipe? Jeste li pričali s vašim predstavnikom(agentom) ?
Želja za uspjehom u velikim ekipama je uvijek tu. Pričao sam s mojim agentom, nema konkretnih ponuda, reći ne Real Madridu je veoma teško. Ima dosta tračeva u ovom periodu kada je prelazni rok. Nikad se ne zna dok ne dobijemo konkretne ponude.
Jeste li izgubili snagu za ostankom u Liverpoolu?
Veoma sam zahvalan Liverpoolu, sretan sam zahvaljujući navijačima. Napravio sam grešku, čovjek sam, ali se pričalo o meni u aspektima u kojima nije trebalo da se priča, moja porodica je patila i prešli su granice. Umorio sam se. Moja kćerka i moja žena su patile. Nisam spreman da više patim zbog engleske štampe.
Moguć je Vaš odlazak u neku drugu ligu kao što je španska?
Volim Liverpool, ali ako postoji mogućnost da igram na drugom mjestu ... Napatio sam se dosta u životu da bi postigao ovo što sam postigao, a engleske novine su odnose prema meni na veoma nepravedan način. Ne cjene me kao igrača, već gledaju samo moje ponašanje.
Klub i dalje insistira na vašem ostanku?
Da, uvijek su to tvrdili. Pričao sam s trenerom i on zna šta ja želim. Ima suigrača koji razumiju moju situaciju i s ovim je sve rečeno.
Cavani, jedan od dvojice završit će u Madridu.
Velika je čast kada neko iz Urugvaja ima mogućnost da ode u Real Madrid. Treba sačekati da se nešto konkretno desi, pa ćemo znati na čemu smo. To bi trebalo značiti da obojica obavljamo veliki posao.
Pregovarat će Guardiolin brat s Madridom ?
Kada neka ekipa želi nekog igrača gleda igrača, a ne njegovog agenta.
Ти ова се ситиш, демек „ти реков“ е муабетов