Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Изгледа само ти оптимист остана... :coffee:. А Далглиш заслужено го отпуштија само грешка беше што не дојде Бенитез.
Од форумот изгледа останав само јас ;). Да останеше Далглиш менаџер сега ќе бевме во далеку подобра ситуација од сегашната, плус ќе останеше и Стив Кларк, човекот кој беше најзаслужен за добрата оддбрана од минатата сезона. За Бенитез, не коментирам. Ако некој ме прашуваше мене, мој избор беше Гвардиола па АВБ. Ама џабе се тие мубаети.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја уште верувам дека може да ја сврти Роџерс. Јесда не сум воопшто задоволен од стартов, али сеуште верувам дека може да се свртат работите.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Момци, бидејќи низ Форумов преовладува ретардирана маса која додатно ми ги загадува мозочните виуги, а и губам отпојќе драгоцено време кое се помалку и помалку го имам (исто како и мозокот заради истите причини :icon_lol: ), морам да Ви речам: good bye!

Еднаш го направив тоа, веројатно не ми дојде умот.
Ако не ми дојде уште еднаш, се надевам на добра дискусија бар со вас тука.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Момци, бидејќи низ Форумов преовладува ретардирана маса која додатно ми ги загадува мозочните виуги, а и губам отпојќе драгоцено време кое се помалку и помалку го имам (исто како и мозокот заради истите причини :icon_lol: ), морам да Ви речам: good bye!

Хех, ако ти е за оние од ПЛ темата не мора да пишуваш таму. Пишувај си тука со нас, нејќам без дискусиите со тебе да останам у фан клубов :)

А ако више си убеден да си отидеш и не може да те премисли човек (шо се надевам не е така), You'll Never Walk Alone :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

Немој не си иди... Ќе фалат твоите дискусии во фан клубов, ако не друго барем еднаш недело дај ни на знаење дека си жив :), со коментар во твој стил...

S

Stivie G

Гостин

Батали ги тие паметните..Колку пати се имам карано со нив и јас самиот незнам ама .!. не ме боли.
И многу ќе недостигаш тука на сите пред се поради забавата која ни ја нудеше.......

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Го гледавте ли првиот дел од Being Liverpool?? Роџо како го претставиле леле леле ,ќе го помешав со Мурињо или Липи..:pos:
Значи колку сме самобендисани абе тоа чудо едно,тоа тимот пропаѓа 20 на табела,никој не не ферма ама важно искача филм Being Liverpool хаха па уште и Роџо у прв план во филмов за сега ,море нека ќутат нека се скријат тамо док не се опраиме(ако е и возможно веќе такво нешто).Ако сме ние Being Liverpool со 20-то место на табела и без победа на 4 натпревари тогаш мислам дека треба да излезат и Being Свонси, Being Норвич, Being Виган, Being Астон Вила, Being Стоук, Being ВБА, итн..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
.А Далглиш заслужено го отпуштија само грешка беше што не дојде Бенитез.
Веројатно точно. Ама да не му ги одземаме шансите на Роџерс
--- надополнето: 17 септември 2012 во 00:27 ---
Инаку со заминувањето на Биафран, и со намалената активност на неколку членови и јас ќе си одам на неодредено време. Можи ќе се вратам за неколку дена, можи за неколку недели, а можи и нема да се вратам. Ќе видиме. Останете ми поздравени!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај, ај, ќе се вратите сите коа ќе ги плеснеме гејчестер, само викајте сеа вака :P
--- надополнето: 17 септември 2012 во 00:55 ---
Scouser88 кај може да се најде и да се глеа Being Liverpool? Ме интересира баш шо чудо е...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Доволно беа 5 минути да изгледам за да закључам какво срање е ова Being Liverpool. Од традиционален и историски клуб не направија реалити шоу ебате. Како треба да очекуваме со ова срање, со камери во соблекувалната и давање интервјуа од приватниот и јавниот живот на играчите, екипата да дава некаков преформанс. Се е веќе 100% комерцијално, нешто што воопшто не ми се допаѓа... али ајде се надевам дека грешам и дека нема негативно да се одрази. Али некако со ова осеќам како напредокот на клубот во натпреварувањата да е ставено во втор план, а ваквиве дебилни ствари да се побитни.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/lfc-thank-efc-for-tribute-to-96

- Стварно убав гест од Евертон. Секоја чест.
--- надополнето: 17 септември 2012 во 23:05 ---
Јесил и Сусо најверојатно ќе бидат вклучени во натпреварот против Јанг Бојс во четврток.

Kajgana Shop

На врв Bottom