Под Роџерс можеби и прекидачите за струја во ходниците низ Енфилд не работат, не само Агер - Шкртел.Мислам дека е време за Коатес. За жал Агер-Шкртел партнерството не работи под Роџерс, само под Кени работеше...
Јас ако ја гледав добро утакмицата, мислам дека Борини играше шпиц, а Суарез беше крило. И пак не можиме гол да дајме, а игравме добро!Јас логиката во крилното играње на Борини ја наоѓам во ... тоа што Суарез да би играл таму, помалку би се враќал назад за дефанзивни задачи. Борини е затоа ставен таму, а Суарез на шпиц.
Ама не ја гледам логиката пак, зошто е Борини земен воопшто.
А тоа е страшното поглавје од романот на Роџерс.
Не не, општо. Сега Роџерс пробува да го смени тоа, ама не ваљда, заради напоменатите причини афрокс.Јас ако ја гледав добро утакмицата, мислам дека Борини играше шпиц, а Суарез беше крило. И пак не можиме гол да дајме, а игравме добро!
Сега е заплетот, кулминација во Јануари.А тоа е страшното поглавје од романот на Роџерс.
Мислиш под Кларк ?Мислам дека е време за Коатес. За жал Агер-Шкртел партнерството не работи под Роџерс, само под Кени работеше...
Брат не се нервирај ,сега сме до 4-та страна(4-то коло) до 180 има ехе -хеееЌе бидам краток.
Роџерс или стварно е имбецил или се обидува со сите сили да глуми имбецил!! Му кажал некој дека има право на 3 измени да му ебам јас племето негово неписмено??? Асаиди зошто го купи, за украс?? Сусо го зема со тимот за на трибини да седи и пуканки да јади? Пачеко колку и да е добар нема да го земи. Со едни па исти играчи игра. Да дај Господ по можност цел тим да ни се повреди па да го видам тогаш шо ќе прај дибек дибекосан!!!! Наредна утакмица или победа или отказ!
Изговори во тоа како е потребно време е само класично бладање и тресење зелени. Како бе на Шенкли, Пејсли, Еванс, Далглиш, Бенитез, Улие па дури и на Хоџсон не им требаа толку утакмици за да победат???? Ваков старт сме немале 100 години уназад. Кретени!!!
Извини професоре ама тука не си во право. Имаше доминација на почетокот на сезоната ама немаше реализација (слично како сега) а после тоа немаше ни играАко се сеќавате, а знам дека се сеќавате (хахах), Ливерпул под водство на КИНГ Кени беше доминантен во... ако не 38, бар 34 утакмици ланската сезона.
Така да, не треба да има никакви „олеснителни околности“ за Роџерс. Ниту за резултатите. Не вреди ништо играта сама по себе.