S
Stivie G
Гостин
Не се губи тркало ниедно. Ако ги ставам и 3те кучиња тогаш ќе видиш кај ќе оди тоа твоето .И јас ќе го ставам мојот Леонид Втори (кучето). И Лукас и Бренди ќе мора да му се поклонат
Не се губи тркало ниедно. Ако ги ставам и 3те кучиња тогаш ќе видиш кај ќе оди тоа твоето .И јас ќе го ставам мојот Леонид Втори (кучето). И Лукас и Бренди ќе мора да му се поклонат
Гледаш.....маливе воопшто немаат почит кон никој. Му реков јас нa Biafran Jet Set дека мора да се воспитаатA, jas shto sum tuka? Crnec?!
Сега јас лавче ќе си купам. Па ќе видите кога ќе порасниНе се губи тркало ниедно. Ако ги ставам и 3те кучиња тогаш ќе видиш кај ќе оди тоа твоето .
Idi nashlakaj gi na mostot!Гледаш.....маливе воопшто немаат почит кон никој. Му реков јас нa Biafran Jet Set дека мора да се воспитаат
Џабе....кога ќе дојдам - бегаат или пак воопшто не доаѓаатIdi nashlakaj gi na mostot!
Си кажав "колку што знам". Очигледно не знам доволно Се извинувам за грешкатаA, jas shto sum tuka? Crnec?!
Prosteno ti e chedo.Си кажав "колку што знам". Очигледно не знам доволно Се извинувам за грешката
Abe, ja sakala nekjela sum si zhensko i arno mi e.кога ќе наполниш 18 сама ќе си одлучиш шо си "боки13 "
(ако си веќе со наполнети 18 и си се определила за женско ондак RickyLFC9 кретену )
управата ќе реши ... ти си уште само бришач на екрани