Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
A, jas shto sum tuka? Crnec?! :confused:
Гледаш.....маливе воопшто немаат почит кон никој. Му реков јас нa Biafran Jet Set дека мора да се воспитаат
--- надополнето: 10 септември 2012 во 23:52 ---
Не се губи тркало ниедно. Ако ги ставам и 3те кучиња тогаш ќе видиш кај ќе оди тоа твоето :pos:.
Сега јас лавче ќе си купам. Па ќе видите кога ќе порасни

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
кога ќе наполниш 18 сама ќе си одлучиш шо си :) "боки13 "
(ако си веќе со наполнети 18 и си се определила за женско ондак RickyLFC9 кретену :pos:)
Abe, ja sakala nekjela sum si zhensko i arno mi e. :)
Inache, tie 18 (osamnajs) gi pominav eheee!
Togash ushte mi igrashe simpatijata Steve McManaman u L'pool. :love:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ма кој ќе ви го ставам мојот Буфи со педигре ќе треба сите да му се поклонувате ...
иначе RickyLFC9 никако на оној од Челси да не му го даваш да ти го фарба :D ... јас најдов добар чоек шо ем ќе ти го исфарба ,а и штампа ќе му удри за безпари :D
може и опашот како да му гори да му го напраиме ... се зависи од тебе тоа :icon_lol:

Rosemberg си за една лева/десна кај чешмичето шо те давев пред некоја година ? :pipi:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Море S.L. и RickyLFC9 има толку да ве изнатепам некој ден што и на другиот свет ќе се сеќавате на ќотекот. Копуци едни....марш да ве нема од фан клубов. Го упропастивте па после мене Ranomi ќе ми се жали јас сум бил крив. Ајде нека ви ги среди некој документите и перманентен трансфер :sneaky::coffee:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Море S.L. и RickyLFC9 има толку да ве изнатепам некој ден што и на другиот свет ќе се сеќавате на ќотекот. Копуци едни....марш да ве нема од фан клубов. Го упропастивте па после мене Ranomi ќе ми се жали јас сум бил крив. Ајде нека ви ги среди некој документите и перманентен трансфер :sneaky::coffee:
управата ќе реши ... ти си уште само бришач на екрани
+договорт ми истекува 2014 16 август ... така да ... :свиркам:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
управата ќе реши ... ти си уште само бришач на екрани
+договорт ми истекува 2014 16 август ... така да ... :свиркам:
Добро бе вие договорени сте со Ranomi да ми го уништите престојот овде? Станавте сабајле: Добро утро S.L. добро утро Ranomi.....како да му го заебиме денот на Росемберг??!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom