Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Карлинг Купот чека, не се секирајте :icon_lol:. Патем против ВБА играме и тоа на гости пак, треба одмазда ;). Наградата требало да биде доколку завршат во ТОП 4 во Англија...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Карлинг Купот чека, не се секирајте :icon_lol:. Патем против ВБА играме и тоа на гости пак, треба одмазда ;). Наградата требало да биде доколку завршат во ТОП 4 во Англија...
Нас не ни идат одмаздите некако у последно време :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ни оди, ни оди... ама наназад..
--- надополнето: 4 септември 2012 во 14:54 ---
Роџо изјавил дека несакал да земе некој од Овен и Дрогба ,добри му биле тие од академија..Кој Нгоо??:facepalm:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
И подобро Нгоо, Јесил и Морган да ги гледам неголи мочкото Овен. Освен тоа Нгоо ќе полни 20 години. Нели беше сметан за талент?? Тогаш време му е да се фрли во огнот. Или ќе го биди или ќе изгори. Само е многу висок не знам дали ќе му се вклопи во филозофијата на султанов наш

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ВЕСТ ХЕМ СЕ НАДЕВААТ ДЕКА КЕРОЛ ЌЕ ОСТАНЕ ДО КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА

Откако медиумите од Англија дознаа дека Енди Керол има опција да се врати на Енфилд, ко сопственикот на Вест Хем се надева дека таа нема да биде активирана.
23 годишниот репрезентативец на Англија минатата недела се пресели во Вест Хем на едногодишна позајмица со опција за перманентен трансфер.
Ливерпул се обидуваше да ангажира негова замена, но не успеаа па се шпекулира дека би можеле да го вратат во своите редови.
“Точните услови од едногодишната позајмица на Керол се доверливи, но се надеваме дека тој ќе остане со нас до крајот на сезоната.” - Дејвид Голд напиша на Твитер.(y)(y)(y) :свиркам:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нека дадат 70 милиони за Кристијано на зима :P
барем ќе иааме загарантирани 30тина гола по сезона од еден играч во ЕПЛ.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
^ Абе зошто ни е лиглето нас...........да имаме 70 милиони ние (не се доволни за него) има тим да напрајме не играчка!!!
Изгледа на зима копукот Волкот ќе го земат ако не го продолжи договорот а наредно лето ако има некаков прогрес ќе фрлат пара

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Добро една работа не ми е јасна. Зашто сега навивачите не го плукаат Роџерс по 3 натпревари без победа од кои 2 на Енфилд а го плукаа Кени,Ходсон,Рафа??
Дали да беше АБВ или Мартинез тренер на Ливерпул ќе ја имаше оваа подршка по 3 кола без победа??
Дали играта на Роџерс(тактиката) е подобра од онаа на Кени и Рафа??

Многу двојни стандарди ,многу..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Добро една работа не ми е јасна. Зашто сега навивачите не го плукаат Роџерс по 3 натпревари без победа од кои 2 на Енфилд а го плукаа Кени,Ходсон,Рафа??
Дали да беше АБВ или Мартинез тренер на Ливерпул ќе ја имаше оваа подршка по 3 кола без победа??

Затоа што Роџерс е новиот Шенкли :icon_lol:
Абе вака сега......јас скоро за никој од овие не сум ја барал главата, барем не на старт. Кени не беше плукан на почетокот. Кога тимот му влезе во криза а тој незнаеше да се справи со тоа тогаш почнаа незадоволствата од навивачите. Притоа потроши преку 100 милиони и немаше резултат. Заслужени незадоволства и исто така заслужен отказ.
Хоџсон - Уште од старт не беше омилен. Јбг стар менаџер со застарени сфаќања кој ништо и не освоил во кариерата. После првиот неуспех многумина му ја бараа главата. На крајот заслужен отказ си попи.
Рафа Бенитез - јесте да беше плукан на крајот (јас ќе го колев едно време, страшно ме изнервира) ама беше менаџериште. Еден од најдобрите во светот па кој што сака нека кажи!!! Е сега газдите му го растурија тимот, и од тоа време борба за титули паднавме на 7мо место одеднаш па тоа ваљда резултираше со незадоволства. Од коњ на магаре паднавме а не бевме навикнати на тоа. Според мене незаслужен отказ доби и што е до мене ако имат намера да го избркаат Роџерс тогаш само Бенитез иди во предвид!!!
Брендан Роџерс - тек допрва ќе го видиме. Сака да имплементира свој систем и специфичен начин на игра и ќе му треба време а и пари. Газдите го осакатија начисто така да вината за тоа не е кај него. Вината кај него е во други работи кои ако не ги среди ќе добие и те како заслужен отказ!
Затоа и го сакав Мартинез на чело. Ќе се приспособеше на тимот и немаше да му треба толку време али што е тука е. Инаку сношти сонував дека Хенри му се заканувал на Роџерс дека ако нема резултати ќе му се јави на Мартинез да го завземи неговото место. Веќе го имаше телефонот в рака земено ама се разбудив и не "видов" што понатака :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Не се двојни аршини зошто Хоџсон доби пола сезона а Далглиш една и пол...а овој 2 Недели. Друга е приказната со Рафа и сам знаеш.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да се надоврзам за муабетот на Нгоо... не го бива. Иднината на нападот може да се гледа у Морган и Јесил едино.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам зашто се тешат нашиве дека ќе го земеме Дрогба. Убаво пиша на Мак Редс некој член таму на сликата кај шо пишува дека моќно изглеа у нашиот дрес, дека коа ќе ни побара 250.000 илјади неделно плата ќе ни светне нас колку е моќен.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Па добро......кога ќе се земи во предвид фактот дека Кени и Комоли трошеа како нездрави и маме му ебаа на клубот, донегде и го разбирам Хенри. Ама ете Роџерс е нов, дај му поќе пари да почни. Не можи поради грешките од Кени и Комоли да страда Роџерс.
Дони, Кол, Спиринг.........то треба да се убије бре

Kajgana Shop

На врв Bottom