Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па добро......кога ќе се земи во предвид фактот дека Кени и Комоли трошеа како нездрави и маме му ебаа на клубот, донегде и го разбирам Хенри. Ама ете Роџерс е нов, дај му поќе пари да почни. Не можи поради грешките од Кени и Комоли да страда Роџерс.
Дони, Кол, Спиринг.........то треба да се убије бре
Искрено се надевам оти вгодина Роџерс ќе ги добие парите кои ги имаше Кени на располагање...ова сезона би ја сватил како лечење на раните на Хенри од претходната сезона, не сум сигурен дали Хенри е спремен (а според ова не ќе да е) во две сезони по ред да даде буџет од околу 60-70 милиони....

Г

Гучи

Гостин
Не знам зашто се тешат нашиве дека ќе го земеме Дрогба. Убаво пиша на Мак Редс некој член таму на сликата кај шо пишува дека моќно изглеа у нашиот дрес, дека коа ќе ни побара 250.000 илјади неделно плата ќе ни светне нас колку е моќен.
Па што? 250.000 по 52 недели се 13 милиони...или подобро е само со Суарез у напад цела сезона?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Rodgers has informed the Liverpool hierarchy that his preference is to promote from within(Academy) rather than go for free agents. (The Times)

За ова е во право, не ни требаат слободни агенти бараат ненормални плати и се на крај на кариера.
Знаeте што се случи со последниот слободен агент што го купивме?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Liverpool squad in Europa League

--- надополнето: 4 септември 2012 во 20:41 ---
Rodgers has informed the Liverpool hierarchy that his preference is to promote from within(Academy) rather than go for free agents. (The Times)

За ова е во право, не ни требаат слободни агенти бараат ненормални плати и се на крај на кариера.
Знате што се случи со последниот слободен агент што го купивме?
и на тој му иде крај неможе десет години да има договор максимум ваљда три има потпишано од 2010 е тука
--- надополнето: 4 септември 2012 во 20:44 ---
and...
КЉИК

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Па што? 250.000 по 52 недели се 13 милиони...или подобро е само со Суарез у напад цела сезона?
Џерард и Карагер заедно не земаат 250 000. Зошто ѓупаков би земал?? Плус е стар. Ако е за враќање се изјаснив дека само Фаулер би го вратил поради фактот што е наш. Едно годишен договор, ниска плата и по крајот на договорот - работа - тренер на напаѓачите во некој од младинските состави. Да бев јас Фаулер ќе прифатев
--- надополнето: 4 септември 2012 во 22:02 ---
Liverpool squad in Europa League

--- надополнето: 4 септември 2012 во 20:41 ---

и на тој му иде крај неможе десет години да има договор максимум ваљда три има потпишано од 2010 е тука
--- надополнето: 4 септември 2012 во 20:44 ---
and...
КЉИК
Кол мислам дека потпиша договор на 4 години. Треба да се провери. Ќе го гледаме овде до 2014, никој не можи да го избрка. Освен да го убиеме не знам друго чаре.
Туку.....да не си грешка со составот за Лига Европа??? Пачеко и Јесил се вклучени??? Ако е точно ова ќе биди добро

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Џерард и Карагер заедно не земаат 250 000. Зошто ѓупаков би земал?? Плус е стар. Ако е за враќање се изјаснив дека само Фаулер би го вратил поради фактот што е наш. Едно годишен договор, ниска плата и по крајот на договорот - работа - тренер на напаѓачите во некој од младинските состави. Да бев јас Фаулер ќе прифатев
--- надополнето: 4 септември 2012 во 22:02 ---

Кол мислам дека потпиша договор на 4 години. Треба да се провери. Ќе го гледаме овде до 2014, никој не можи да го избрка. Освен да го убиеме не знам друго чаре.
Туку.....да не си грешка со составот за Лига Европа??? Пачеко и Јесил се вклучени??? Ако е точно ова ќе биди добро
Стар е и Фаулер има 37 години и послeдни 3 години игра во некои слаби лиги, подобро Пачеко него Фаулер.

За тимот во Европа лига е точен еве и линк
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/clubs/club=7889/index.html

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Стар е и Фаулер има 37 години и послeдни 3 години игра во некои слаби лиги, подобро Пачеко него Фаулер.

За тимот во Европа лига е точен еве и линк
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/clubs/club=7889/index.html
Е да....стар е. Ама реков ако веќе враќаат некој (а нема) зошто да ги бараме Дел Пиеро и остали кога можиме Фаулер.
А добро е чим ги вклучил Пачеко и Јесил. Мора да добијат шанса. И мора да се почни со мудро купување. Лукас е донесен за 5 милиони а стана класа играч. Агер, Шкртел, Кајт, Белами итн се е ова за мали пари земено а сите се играчишта.
Веќе кажав дека Порто за Хулк,Фалкао и Лопез платиле 11 милиони а зеле 114. И што е најважно не ги зеле како млади таленти за да се развиваат туку како готови продукти. Уште во првите сезони блескаа за Порто и за кратко време беа продавани. Слично е и со Бенфика. Мора да се најдат добри скаути и да се земаат играчи од Јужна Америка и еве најново Шпанија и Белгија за мали пари а уствари да се светска класа. Да експлодираат уште во првата сезона

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Од Гана и Сенегал треба млади играчи. Тие копиљињата едвај чекаат шанса таква да се растрчаат ко ненормални. Таму од лавови бегаат, па нема да се пичкаат кога ќе ги видат на Стоук играчите. Супер играа Сенегалците на олимпијадава, а Гана е една од најпроспективните нации во фудбалот моментално, си ги бодрам од 2006та по светскиве и афричкиве првенства :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Од Гана и Сенегал треба млади играчи. Тие копиљињата едвај чекаат шанса таква да се растрчаат ко ненормални. Таму од лавови бегаат, па нема да се пичкаат кога ќе ги видат на Стоук играчите. Супер играа Сенегалците на олимпијадава, а Гана е една од најпроспективните нации во фудбалот моментално, си ги бодрам од 2006та по светскиве и афричкиве првенства :P
:pos: Абе и јас ги пратам Гана на светските па и на афричките купови. Имаа страшна генерација само не знам што им се случи на играчите. Еве некои како Андре Ајеу завршија во Франција ама другите поима немам кај се изгубија. Нели светски прваци беа во некои од тие младинските првенства??

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:pos: Абе и јас ги пратам Гана на светските па и на афричките купови. Имаа страшна генерација само не знам што им се случи на играчите. Еве некои како Андре Ајеу завршија во Франција ама другите поима немам кај се изгубија. Нели светски прваци беа во некои од тие младинските првенства??
Дап, шампиони на светкото за младинци у 2009та. Браќата Ају камо да ги имавме у состав... Квадво Азамоа, да не збориме за Кевин Принц Боатенг...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
да но проблемот со тие ѓупци е што два месеци после ти ги нема у состав фактички си мањак кога е најгусто (јануари)

америка поточно јужна америка прати 20/ 30 типчиња и нека го преораат континентот.
има младинци во составот доста квалитетни можеби е прерано занив али подобра опција би биле него ли пензионери да носиме со плати огромни.

сакам јесил да го видам и асаиди во некој "полесен натпревар" макар и од клупа да влезат

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Дајте ми бе некои слики за насловна на фб :icon_lol: Ми се смени пред месец дена тајмлајнов и така ми седи празно ме мрзи да го сменам. Дајте некоја прејака слика со играчите и Роџерс

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Дајте ми бе некои слики за насловна на фб :icon_lol: Ми се смени пред месец дена тајмлајнов и така ми седи празно ме мрзи да го сменам. Дајте некоја прејака слика со играчите и Роџерс

сакаш овака кога се на пат за на утакмица или после утакмица (рацепени) :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom