Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Таква беше изјавата, фалат клучните 2 збора на крајот. И вака се вадат приказните од типот, овој вака кажа а така напраи...
Далеку поголема лудост е продавањето на Керол од позајмица. Која евентуално би го „ресетирала“. И барем би се вратил во тимот, кога евентуално би го избркале велемајсторот. :ROFLMAO:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Далеку поголема лудост е продавањето на Керол од позајмица. Која евентуално би го „ресетирала“. И барем би се вратил во тимот, кога евентуално би го избркале велемајсторот. :ROFLMAO:
Ја само појаснив да не има после недоразбирања со некомплетната изјава, не завземав конкретна страна. Едноставно веќе сум у фаза што биде нека биде. Кој сака нека доаѓа или нека си иде, само нека ни зареди успеси со екипата која ќе ја имаме на располагање од 1ви септември нашиот велемајстор :P

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Хунтелар исти како Мориентес ке биде ако дојде, така да не треба.Керол е подобро да го имаме отколку Хунтелар. Волкот ич не го сакам , не ни требаат такви играчи. Афелај е многу добар играч според мене има добри предиспозиции , ,,школовано'' фудбалерче само да остане здраво. Се мислам дека на крајот само Демпси ке дојде
Ако Демпси дојде а ако дојде веројатно би играл на десната страна, тогаш во стартниот тим леви и десно крило редоследно ќе играат Борини и Демпси кои не се класични крила и не креираат многу шанси, повеќе важат за играчи со добра реализација, а да имаш две условно речено некреативни крила е лоша работа....нели? И затоа јас сум повеќе фан на Афелај....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Незнам зошто ама ич не сакам да си оди Керол. Може не изигра многу ама баш криво ќе ми биде ако си оди. Нека му даде шанса Бренди може ќе му тргне :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Незнам зошто ама ич не сакам да си оди Керол. Може не изигра многу ама баш криво ќе ми биде ако си оди. Нека му даде шанса Бренди може ќе му тргне :)
На повеќето ќе ни биди криво. Ама ајде не се вклопувал.....Хунтелар се вклопува :pos:
the_kop Демпси ако дојди треба да игра лево крило. Десно Суарез а шпиц Борини. Се друго е глупост
П.С сонвав дека Арсенал не тепале едно 4/5-0. Каравме мајки и шајки овде по утакмицата. А сношти пак сонвав дека сме го тепале Реал на гости 1-4 или 0-4 не знам точно. Шо можи ова да значи? Дека в година во групна фаза од ЛШ со Реал ќе играме?? :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе не сум сигурен за ова али мислам дека ја сум тој шо ги почна шпекулацииве за Хунтелар. Откако го спомнав у фан клубов како можна цел, сите почнаа да не поврзуваат со него :D

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Абе не сум сигурен за ова али мислам дека ја сум тој шо ги почна шпекулацииве за Хунтелар. Откако го спомнав у фан клубов како можна цел, сите почнаа да не поврзуваат со него :D
Еее кај ти беше умот, шо Меси не го спомна сеа ќе се радувавме :ROFLMAO:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Уште нецели два дена

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Адам у Стоук? o_O Наводно со парите од Спиро и Адам ќе го купиме Демпси. 7 милиони на последниот ден од трансфер прозорот за играч шо се поврзуваме од почеток на летото? Works for me eh...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

Хахаха, која легенда и позади му пишува "Don't buy the S*n", и тоа за време на потпишување на трансфер во Marseille...

Kajgana Shop

На врв Bottom