Фалш мислам дека е оваа...ја имаше истата со амблемот на АрсеналЕве го пашата бе
Знам ама добро му стои еве го оригиналотФалш мислам дека е оваа...ја имаше истата со амблемот на Арсенал
Po asalno mesto za slikane nemase ?
Зарем уште ја отварате таа тема?Ги задоволив љубопитните перфекционисти како тебе, па да не се повторувам повели.
Јас не што е многу добар знак (минатиот пат сонував 0-1 за нас ама испадна 3-0 )Сум се напалил за утре ко мрднат. Тиквава вика ќе го сркаме ама срцево вика 2-0 за нас никој не ја сањаше да ја искоби така?
Само две засилувања засега. Ален и Шахин. За повеќе, ќе видиме.Еве го бе, дојде и четвртото засилување. Нели само со Борини ќе останевме а, шо викате?
Абе јес да се наоѓаат токмаци често, али мора да се дискутира и ремети малце со ривалски фанови, за мене и тоа е дел од забавата да се биде фанЗа мене како да не постои....се навраќав баш пред 2 дена за тој топџијата што го има нашиот ставен во подпис...па читав како вика нешто во стил...знам дека ја бојкторирате темава зошто сите тука ве ебеме. Тој со тоа си го покажува нивото, ако сакате да паднете и вие на нивно, продолжете да се објаснувате со неуки (чест на исклучоци и поздрав до истите)