Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честито, супер играч земавте.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.184
Има официјални податоци за колку пари е позајмен? Ја читав дека 5м е позајмицата за една година плус голем дел од платата ќе му ја плати Ливерпул и исто така не знам дали ќе има клаузула за одкупувајне, некаде пишува да некаде не иако мислам дека нема.

В

Ваздух

Гостин
Не ме сфаќајте погрешно, добар беше момаков во Дортмунд, ама мислам дека ќе заврши како Аквилани.
Нема изиграно во година и нешто повеќе од две утакмици и тоа на тренинг. Вака наеднаш во најдобрата лига, каде што ќе се нема милост... право огнено крштевање.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајде конечно дојде и Шахин. Таман за мало енфилдско деби да има против Хартс у четврток и првиот старт да го добие против Арсенал :P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Опа ќе се следи уште една екипа во ПЛ најс. Да го средите и да го вратите, за догодина ќе ви шибнеме некој од кантерата за ефтино, чисто да се одржуваат добрите односи :D.
Ако игра добро не го враќаме :coffee: Имало немало калузула не го враќаме. Ќе го скриеме негде во некој плакар и не го даваме :sneaky:
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:54 ---
Не ме сфаќајте погрешно, добар беше момаков во Дортмунд, ама мислам дека ќе заврши како Аквилани.
Нема изиграно во година и нешто повеќе од две утакмици и тоа на тренинг. Вака наеднаш во најдобрата лига, каде што ќе се нема милост... право огнено крштевање.
А зошто ни го дава Мурињо на позајмица?? :icon_lol:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ако игра добро не го враќаме :coffee: Имало немало калузула не го враќаме. Ќе го скриеме негде во некој плакар и не го даваме :sneaky:
Абе сега тоа ваше си е, ако сакате по завршувањето на сезоната врзете го и со синџири. Ако успее да помогне до дојдете во топ 4 на крај слободно киднапирајте го.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Има официјални податоци за колку пари е позајмен? Ја читав дека 5м е позајмицата за една година плус голем дел од платата ќе му ја плати Ливерпул и исто така не знам дали ќе има клаузула за одкупувајне, некаде пишува да некаде не иако мислам дека нема.
Било да се 5 милиони со се пари за позајмица и плата вкупно, или пак вкупно 9 јас мислам дека е ова добар потег. Ионака платата ќе му ја дававме на некој копук (а се надевам Кол,Адам,Спиринг ќе си одат и ќе ослободат уште место за плати) а и тие 2-5 милиони за позајмицата ќе ги дадевме за некој шабан и в година ќе му го раскиневме договорот за да се отарасиме од него. Така да не смее да има плачење од нашиве

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајде бе коа ќе биде претставен овој, едвај чекам да видам слика од него на Мелвуд...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Медицинските прегледи биле закажани дури за во понеделник. (n)

И уште не можам да најдам дефинитивна информација за парите и клаузулата. Некаде вкупно 5, некаде 5 плус плати. Некаде тврдат дека имало опција за откуп, некаде не ....

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Сум се напалил за утре ко мрднат. Тиквава вика ќе го сркаме ама срцево вика 2-0 за нас:) никој не ја сањаше да ја искоби така?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Сум се напалил за утре ко мрднат. Тиквава вика ќе го сркаме ама срцево вика 2-0 за нас:) никој не ја сањаше да ја искоби така?
1-3 сме го јаделе и тоа хет-трик на Агуеро ,а овој е повреден што значи наша ќе биде :sneaky:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Јас и S.L. ја местевме т.е ја зарековме да испадни баш 2-0.
Со ВБА праевме чаре за 3-0 за нас ама обратно испадна. Да видиме сега дали ќе успееме

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја не поставувам никакви предвидувања за утре, пошто често се дешава клетник да сум. Само знам дека иам голема надеж за победа.

П.с: И пошто ете ја не предвидувам резултат, се замолува господинот од Биафрата да не ги предвидува утрешните стрелци. Чисто да си превземеме мерки за претпазливост :)

Kajgana Shop

На врв Bottom