Ако игра добро не го враќаме Имало немало калузула не го враќаме. Ќе го скриеме негде во некој плакар и не го давамеОпа ќе се следи уште една екипа во ПЛ најс. Да го средите и да го вратите, за догодина ќе ви шибнеме некој од кантерата за ефтино, чисто да се одржуваат добрите односи .
А зошто ни го дава Мурињо на позајмица??Не ме сфаќајте погрешно, добар беше момаков во Дортмунд, ама мислам дека ќе заврши како Аквилани.
Нема изиграно во година и нешто повеќе од две утакмици и тоа на тренинг. Вака наеднаш во најдобрата лига, каде што ќе се нема милост... право огнено крштевање.
Абе сега тоа ваше си е, ако сакате по завршувањето на сезоната врзете го и со синџири. Ако успее да помогне до дојдете во топ 4 на крај слободно киднапирајте го.Ако игра добро не го враќаме Имало немало калузула не го враќаме. Ќе го скриеме негде во некој плакар и не го даваме
Било да се 5 милиони со се пари за позајмица и плата вкупно, или пак вкупно 9 јас мислам дека е ова добар потег. Ионака платата ќе му ја дававме на некој копук (а се надевам Кол,Адам,Спиринг ќе си одат и ќе ослободат уште место за плати) а и тие 2-5 милиони за позајмицата ќе ги дадевме за некој шабан и в година ќе му го раскиневме договорот за да се отарасиме од него. Така да не смее да има плачење од нашивеИма официјални податоци за колку пари е позајмен? Ја читав дека 5м е позајмицата за една година плус голем дел од платата ќе му ја плати Ливерпул и исто така не знам дали ќе има клаузула за одкупувајне, некаде пишува да некаде не иако мислам дека нема.
Сигурно утре пред натпреварот.Ајде бе коа ќе биде претставен овој, едвај чекам да видам слика од него на Мелвуд...
1-3 сме го јаделе и тоа хет-трик на Агуеро ,а овој е повреден што значи наша ќе бидеСум се напалил за утре ко мрднат. Тиквава вика ќе го сркаме ама срцево вика 2-0 за нас никој не ја сањаше да ја искоби така?
Јас и S.L. ја местевме т.е ја зарековме да испадни баш 2-0.Сум се напалил за утре ко мрднат. Тиквава вика ќе го сркаме ама срцево вика 2-0 за нас никој не ја сањаше да ја искоби така?