Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе оди ...... :coffee: Претпоставував дека ќе биди вакво нешто. Епски тролови сте
Многу си напнат па морав да те олабавам малце :)
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:27 ---
Потврда од агентот на Аквилани дека оваа сезона ќе ја игра во дресот на Ливерпул ... фала богу ... ќе биде интересно , мислам дека ќе се покаже во право светло .
Ќе има голема борба за во средината . Адам , Аквилани , Хендерсон кој на таа слободна позиција ? ако ја рачунаме онаа на Лукас и Џеррард како зафатена .. ипак Лукас си царува и нема заемна освен Спиринг на клупа(ама колку да се рече дека е некаква замена - далеку од тоа ) ... Шелви ќе се даде на позајмица зашто 4 везни на клупа не верувам дека ќе има .
Секој со свој квалитет ... Аквилани сакам да го видам во стартниот состав од првата утакмица , мислам дека ќе брилира ...
Никако, никој не смее да си иде ни на позајмица. Глејте на крај на сезона колку утепана ни беше средината, едвај се снајдовме некако. Заради тоа може паднавме у лоша форма. Стиви една утакмица игра, една не. Лукас повреден од Ноември. Адам повреден у последните 5 кола. Све мораше да падне на рамењата на Хендо. А сега со уште едно плус натпреварување не смее никој да се прати на позајмица. Стварно ќе ни требаат сите играчи од средината следнава сезона. Со тројца по средина Џерард/Аква/Сусо, Хендо/Шелви/Адам, Лукас/Спиро/Коуди и ќе имаме топ ротација за сите натпреварувања. Вака ако остане не гледам потреба од засилување таму.

Туку нападот и крилата, тоа е најбитно. Ако ги зееме Рамирез, Демпси и Борини готово е, нема потреба веќе од трансфери. Секако и Керол да остане. Па колку одлично би било да ги ротираш Керол, Суарез и Борини во нападот; Рамирез, Белами, Стерлинг, Даунинг, Макси и Кол по крилата. Па и Демпси што би можел сегде да игра, полушпиц, шпиц, крило. Кол и Рамирез што можат да играат и крило и полушпиц. Белами што може крило и напаѓач. Мислам дека ова би било совршено. Само останува да се десат овие трансфери, или барем трансфери слични на нив...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Туку нападот и крилата, тоа е најбитно. Ако ги зееме Рамирез, Демпси и Борини готово е, нема потреба веќе од трансфери. Секако и Керол да остане. Па колку одлично би било да ги ротираш Керол, Суарез и Борини во нападот; Рамирез, Белами, Стерлинг, Даунинг, Макси и Кол по крилата. Па и Демпси што би можел сегде да игра, полушпиц, шпиц, крило. Кол и Рамирез што можат да играат и крило и полушпиц. Белами што може крило и напаѓач. Мислам дека ова би било совршено. Само останува да се десат овие трансфери, или барем трансфери слични на нив...
Maxi нема да биде со нас догодина мислам дека веќе сме во преговори со клуб од Аргентина каде што Maxi сакал да ја заврши својата кариера...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Според последните гласини шо ги читам, некој од поглавните личности шво клубот (не е Роџерс) не бил задоволен од ниту еден играч кој бил донесен од Кени и компанија.
Сеправеле напор да сите тие играчи бидат продадени односно позајмени.

Се во моментов освен што кружат гласините за заминувањето на Керол, сега се отворија муабетите и за Хендерсон и Даунинг.
Роџерс наводно не сакал ни да чуе за евентуално заминување на Адам.

Проблемот наводно бил во Англиските играчи.

Според мене гласините за Керол ке станат реалност во скоро време......впрочем како што и пишав пред некој ден поврзувајки ги интервјуата кои следеа.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Дефинитивно ќе имаме 3ца напаѓачи. Вгодина и ЛЕ играме па сигурно нема да го играме и таму Суарез ќе капни човекот, незнам колку би сакал Керол да биде во ротацијата да не игра прв тим (не оти и во Милан ако оди прв тим ќе игра). А инаку Борини не е баш Инзаги и далеку од тоа оти нема техника. Мајстор на слободни удари е, а фактот што лани во Рома играше и крилен напаѓач
од каде сега ова?o_O

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Утре кинисувам у ПП на пивофест, коа ке се вратам таму у сабота-недела сакам барем еден играч да потпишал. Капиш? :)
И јас утре ПП одам на пивофест, незнам од кај си ти ама мене ми е блиску, па сабајлето накај 5 кога ќе си дојдам дома можам да видам некое ново име во Ливерпул :)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 01:14 ---
од каде сега ова?o_O
http://www.youtube.com/watch?v=XSi9kr8g55I
Повели ;)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
И јас утре ПП одам на пивофест, незнам од кај си ти ама мене ми е блиску, па сабајлето накај 5 кога ќе си дојдам дома можам да видам некое ново име во Ливерпул :)

Повели ;)

убав гол, во Рома шутираше 2-3 пати слободен удар сите над гол отидоа :D

Г

Гучи

Гостин

Повели ;)
Ај може ке се сретнеме таму :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Во право си, но Керол против Челзи само може да сонува дека може да направи нешто, посебно не со одбрана која ги отсече Барселона и Баерн Минхен.
Керол е тапа, еден од најпреценетите напаѓачи, верувам дека во акадамијата имате подобар напаѓач од него што не добил шанса.
Колку шо јас читам , ти викаш дека Керол против одбраната на Челси неможе ништо ?
Добро имаш право и ти ама само на ТВОЈОТ ФАН КЛУБ таму да се тешите! ај погледнија последната утакмица 4-1 и види дали ТЕРИ и ИВАНОВИЧ добија еден воздушен дуел и како погаа покрај ЕНДИ! или погледниго финалето и разликата на играта на Ливерпоол по влегувањето на ЕНДИ и пред влегувањето.
НЕ зборовуам повеке , едноставно погледни ако неможеш да најдеш ликови пиши ке ти најдам јас!!!!

Инаку и јас не сум за Енди , ама не го пракам на позајмица ако го продаваат нека го продадат за некој си 20-25 милиони и да се донесе солиден напагач , а позајмица не не не .

И се согласувам со колега горе наше најголемо засилување оваа година е АКВИЛАНИ!!!!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И се согласувам со колега горе наше најголемо засилување оваа година е АКВИЛАНИ!!!!
Чекајте, не се залетувајте по Aquilani, ќе видиме што ќе се случи до крајот на овој трансфер период, зошто сепак тоа го кажа неговиот агент кој, колку што се сеќавам, и лани а и пред тоа го има кажано тоа. И јас би сакал да остане и се надевам дека ќе остане ама нема да се изненадам ако го продадеме или пак отиде на позајмица.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Агентот на Аква е најголемо педерче у фудбалскиов свет. Откако отиде на првата позајмица, од тогаш секој трансфер период шитка различни приказни. Смачено ми е да слушам "Агентот на Аква изјавил...", осеќам у стомакот ко да ми се враќа јадењето шо сум го јадел вчера.

Инаку од Newell's Old Boys изјавиле дека е постигнат договор меѓу нив и Ливерпул за Макси. Изгледа останува Макси да ги договори условите...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Првата утакмица која ке се игра со Торонто ке биде во живо на СпортКлуб + во 14:00.

Едвај чекам!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Макси бил речиси спремен за заминување. Нека си оди и тоа побрзо.
Белами наводно во Кардиф. Нека го прашаат дали сака да остани а ако сака да оди во Кардиф да оди слободно. Продавање со сила никако. Доколку тој изрази желба да си оди добро.
Кол сакам во најкраток можен рок да си оди. Не чинеле Керол,Даунинг и Хендерсон ама чинел Кол. Ма немој да ме јебеш бре!! Под итно паразитов да го избркаат од клубот.
Аквилани и неговиот агент...............смачено ми е од двајцата. Или Аквилани нека го отпушти тој агентот пошто многу лајна јади или двајцата нека се носат упм.
Борини и Демпси ако идат нека идат оти време се нема. За една недела играме а тим немаме. Што ќе воигруваме кога или ги нема играчите или тие што се ќе си бегаат а нови нема. Пак ќе плачат после во Октомври не биле воиграни ама мамицата ќе им ја споебам на сите. Па и вас, ако пробате да се вадите со такви муабети!!
Керол,Даунинг,Хендерсон,Адам да останат. Ако некој господин не бил задоволен од нив нека оди нека се еби во газот со 5-6 црнци. Нели имаше слобода Роџерс???? Сега кој е тука незадоволниот? Роџерс или некој господин во костум што заслужува отказ на лице место?!! Ако па тоа е идеја на Роџерс, ќе го видам кога ќе ни постават бункер и тика така ќе стани само досадно пимплање околу гол. Тогаш ќе го видам дали не му требал Керол!!

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Макси бил речиси спремен за заминување. Нека си оди и тоа побрзо.
Белами наводно во Кардиф. Нека го прашаат дали сака да остани а ако сака да оди во Кардиф да оди слободно. Продавање со сила никако. Доколку тој изрази желба да си оди добро.
Кол сакам во најкраток можен рок да си оди. Не чинеле Керол,Даунинг и Хендерсон ама чинел Кол. Ма немој да ме јебеш бре!! Под итно паразитов да го избркаат од клубот.
Аквилани и неговиот агент...............смачено ми е од двајцата. Или Аквилани нека го отпушти тој агентот пошто многу лајна јади или двајцата нека се носат упм.
Борини и Демпси ако идат нека идат оти време се нема. За една недела играме а тим немаме. Што ќе воигруваме кога или ги нема играчите или тие што се ќе си бегаат а нови нема. Пак ќе плачат после во Октомври не биле воиграни ама мамицата ќе им ја споебам на сите. Па и вас, ако пробате да се вадите со такви муабети!!
Керол,Даунинг,Хендерсон,Адам да останат. Ако некој господин не бил задоволен од нив нека оди нека се еби во газот со 5-6 црнци. Нели имаше слобода Роџерс???? Сега кој е тука незадоволниот? Роџерс или некој господин во костум што заслужува отказ на лице место?!! Ако па тоа е идеја на Роџерс, ќе го видам кога ќе ни постават бункер и тика така ќе стани само досадно пимплање околу гол. Тогаш ќе го видам дали не му требал Керол!!
Осеќам од толкава нервоза постот за 20 секунди го имаш напишано ама во право си :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Макси ќе си остане :pipi: - ни треба некој страсен голгетер за Лондон утакмиците ... :)

Иначе ... Одбрана е средена работа , голманот си е океј ... -знае некогаш да глуми авион , ама у главном е добар .
Средина ... имаме Аква , Лукас , Стево, Адам , Хендо , Шелви , Спиро ... на некој начин сме пополнети на таа позиција .
Главна улога ќе игра Лукас ... ем добар деструктивец ,а не е лош у пас игра , Џеррард без сомнение ќе си игра прва постава ,а по она што го покажа на Европско беше во извондредна фрома , ако остане така ќе биде супер ... е сега главна битка ќе биде помеѓу Аква - Хендо - Адам .... ја сум ипак за Аква , ако не му удри нешто на она негово копиле од агент да го прати негде на позајмица ...
Напад - Борини повеќе од сигурно е наше ... само позирање , некоја сликица и претставување - и толку.
Доколку мисли Роџо да игра со еден класик , боља варијанта му е Борини , не дека го оспоруем Керол , ради висина ,а пас игра не би веруел дека најмногу би му приала ...
шо значи ќе му дојде добра позајмица кај Чеканите или Росоњерине ... кај и да иде ќе добие статус на првотимец .
Тука да си ги поти шорцевите на клупа не вреди не за друго 35 м . за клупа не ги фрливме ...

Kajgana Shop

На врв Bottom