Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се поцрврсти шпекулации за Борини, спортскиот директор на Рома потврдил дека сме заинтересирани:

“There is real interest in Liverpool for Borini,” Sabatini said.
“We are evaluating things with Roma director general Franco Baldini and the club, if necessary, will act accordingly.”

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Таман ќе ги пофалиш и ќе почнат со глупостите :tapp: Керол на позајмица? Па во тој случај Роџерс треба да се преиспита себеси дали е со сите. Да платиш 35 милиони фунти за играч и после да го пратиш на позајмица.....:tapp: Наместо да купиме уште еден напаѓач ние и овој што го имаме ќе го даваме. До кога со вакви глупости? Купи го Аквилани за 20 милиони пушти го на позајмица. Сега Керол :tapp: Ако не и Џерард и Суарез нека ги пратат на позајмица
--- надополнето: 10 јули 2012 во 15:46 ---
Се поцрврсти шпекулации за Борини, спортскиот директор на Рома потврдил дека сме заинтересирани:

“There is real interest in Liverpool for Borini,” Sabatini said.
“We are evaluating things with Roma director general Franco Baldini and the club, if necessary, will act accordingly.”
И ова беше тајното работење? Оти не сакате да разберите дека за тајно да се работи потребно е сите страни да молчат!! Што дека го држеа во тајност Роберто Мартинез кога газдата на Виган не почека ни 5 минути и одма по медиуми почна да попува. Сепак ќе видиме како ќе оди ова со Борини. Подобро Борини неголи Демпси само ако Борини е замената за Керол Господ нека ни е напомош

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Лук Јонг Де иде у Менхенгладбах :pipi:
Уште еден интересантен момак од зимски преоден рок на Кени ,а сеа и на новинарите си иде на друго место ... :свиркам:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
нема да ви дозволам да го заборавите мојот претходен пост, од коа ќе се деси ќе се самоцитирам :)
Која е смислата да трошиме пари на 30 годишен играч а немаме ни крила ни бек ап напаѓач?
--- надополнето: 10 јули 2012 во 16:12 ---
А не знам дали беше ова ставено

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Добро бе што се запнале кој будала ке го дал КЕРОЛ на позајмица а платен е 35 милиони! па ако не игра и не се вклупова во играта болји на позајмица одколку да ја грее клупата!

Демпси ке го земеме за многу малце пари и само заради маркетински трик друго ништо!

Борони не го знам од клиповите е добар ама и тие не се веродостен извор! се распрашував помегу деца кој навиваат за некоја италјанска екипа и викаат дека бил солиден играч.

Ако АКВА оваа година остане ! бидите сигурно дека тој ке биде најдоброто засилување за нашиот тим ! супер ке се вклопи во играта на шефот.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Добар играч е Борини. Само во никој случај не смее тој да ни биди единствен напаѓач.
Демпси прифаќам само ако се отарасиме од Кол и Макси. Двајца 31 годишни играчи си одат а доаѓа 29 годишен. Така можи. Поинаку НЕ!!
Демпси и Борини и веројатно ќе се првите засилувања. Овие двајца и Рамирез а да си одат Кол,Макси па и Аквилани и јас сум колку толку задоволен

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Гастон Рамирез - 16
Демспи - 10
Борини - 8

Добро дадени 34 милиони за трансфери? Јас вака би бил презадоволен. Али ова е под услов од следната сезона и младинците да бидат повклучени. Со тоа што ќе останува Кол и Стерлинг ќе игра во првиот тим значително би го ојачале нападот. Керол, Суарез, Белами, Даунинг, Борини, Рамирез, Демпси, Кол, Стерлинг, па и Макси ако остане. Ова според мене би била фантастична офанзива, подобро амин!

По средината да ги имаме Стиви Џи, Лукас, Хендо, Адам, Спиро, Аквилани, Шелви, па и Сусо и Коуди.

Одбрана: Агер, Шкртел, Кара, Коатес, Вилсон, со Виздом како младинец во интеграција. Фул бекови Џонсон, Кели, Флано, Енрике и Робинзон.

Wow тек сеа кога го напишав ова сфаќам колку топ состав би можеле да имаме. Едино што би фалело е еден бекап лев бек. Се надевам дека не се надевам напразно само...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Таман ќе ги пофалиш и ќе почнат со глупостите :tapp: Керол на позајмица? Па во тој случај Роџерс треба да се преиспита себеси дали е со сите. Да платиш 35 милиони фунти за играч и после да го пратиш на позајмица.....:tapp: Наместо да купиме уште еден напаѓач ние и овој што го имаме ќе го даваме. До кога со вакви глупости? Купи го Аквилани за 20 милиони пушти го на позајмица. Сега Керол :tapp: Ако не и Џерард и Суарез нека ги пратат на позајмица
--- надополнето: 10 јули 2012 во 15:46 ---

И ова беше тајното работење? Оти не сакате да разберите дека за тајно да се работи потребно е сите страни да молчат!! Што дека го држеа во тајност Роберто Мартинез кога газдата на Виган не почека ни 5 минути и одма по медиуми почна да попува. Сепак ќе видиме како ќе оди ова со Борини. Подобро Борини неголи Демпси само ако Борини е замената за Керол Господ нека ни е напомош
Розо зошто не разбираш. Прво Бренди кажа оти ќе му дај шанса на Енди на подготовкиве ДАЛИ ЌЕ СЕ ВКЛОПИ ВО НЕГОВАТА ФИЛОЗОФИЈА.Незнам дали си го гледал Свонси лани ама претпоставувам знаеш каков стил на игра играат. Па во натпревар нема ни 3 пати да нафрлиме во шеснаесетникот, а баш таму е Керол најдобар. Втора работа е тој не го плати 35 милиони. Кени го плати и не е крив Бренди што е толку платен. Тој е добар играч ама ако не се вклопува во филозофијата на Бренди не можи да биди во тимот. Ама како што кажав има шанса Керол да покажи на подготовкиве. Јас му стискам палци се надевам оти ќе се покажи. Еве да го земам на пример Ван Перси. Феноменален напаѓач е, ама да речиме ако го купат во Стоук и да играат со долги топки цел натпревар а Ван Перси неможи ни да спушти топка ни да реализира со глава, тој неможи да игра во Стоук.....
--- надополнето: 10 јули 2012 во 19:36 ---
Шелви нов договор, што значи оти Бренди има верба во него(а и според мене ја заслужува) сеуште е млад а на неколку наврати ме има импресионирано. Многу трча, има добар пас,шут,техника, поарно тој да е бек ап во средината отколку да бараме некој на пазарот. И онака кај Роџерс нема класичен ball winning midfelder сето е deep luying playmaker и еден или двајца advanced playmaker....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Розо зошто не разбираш. Прво Бренди кажа оти ќе му дај шанса на Енди на подготовкиве ДАЛИ ЌЕ СЕ ВКЛОПИ ВО НЕГОВАТА ФИЛОЗОФИЈА.Незнам дали си го гледал Свонси лани ама претпоставувам знаеш каков стил на игра играат. Па во натпревар нема ни 3 пати да нафрлиме во шеснаесетникот, а баш таму е Керол најдобар. Втора работа е тој не го плати 35 милиони. Кени го плати и не е крив Бренди што е толку платен. Тој е добар играч ама ако не се вклопува во филозофијата на Бренди не можи да биди во тимот. Ама како што кажав има шанса Керол да покажи на подготовкиве. Јас му стискам палци се надевам оти ќе се покажи. Еве да го земам на пример Ван Перси. Феноменален напаѓач е, ама да речиме ако го купат во Стоук и да играат со долги топки цел натпревар а Ван Перси неможи ни да спушти топка ни да реализира со глава, тој неможи да игра во Стоук.....
--- надополнето: 10 јули 2012 во 19:36 ---
Шелви нов договор, што значи оти Бренди има верба во него(а и според мене ја заслужува) сеуште е млад а на неколку наврати ме има импресионирано. Многу трча, има добар пас,шут,техника, поарно тој да е бек ап во средината отколку да бараме некој на пазарот. И онака кај Роџерс нема класичен ball winning midfelder сето е deep luying playmaker и еден или двајца advanced playmaker....
Нема што да се вклопува.....Роџерс мисли Шпанија е ова па така ќе помини ?? Па има екипи што ќе играат бункер а знајме дека баш Барселона има мака со таквите бункери. Плус ова е Англија не можи да се изостави играњето со глава. Керол можи многу добро да се вклопи во неговата филозофија а и Роџерс треба да ја прилагоди малку на тимот. Не можи Керол да го брка да го зема Борини и да очекува успех. И Керол треба да остани и Борини да дојди за да имаме еден добар напад. Макси и Кол треба под итно да си одат пошто само за џабе земаат плата а и ги гушат младите. Подобро Стерлинг и Сусо да играат неголи Макси и Кол. Да речиме си одат овие а идат Рамирез,Борини и Демпси.
Ги имаме Суарез,Керол,Борини,Демпси,Рамирез,Белами,Даунинг,Стерлинг. Во средина ги имаме Џерард,Лукас,Хендо,Адам,Спиро,Шелви,Коуди,Сусо па и Аквилани ако остани. Премногу играчи така да некој мора да си оди за да се ослободи место и за плати и за помладите играчи

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нема што да се вклопува.....Роџерс мисли Шпанија е ова па така ќе помини ?? Па има екипи што ќе играат бункер а знајме дека баш Барселона има мака со таквите бункери. Плус ова е Англија не можи да се изостави играњето со глава. Керол можи многу добро да се вклопи во неговата филозофија а и Роџерс треба да ја прилагоди малку на тимот. Не можи Керол да го брка да го зема Борини и да очекува успех. И Керол треба да остани и Борини да дојди за да имаме еден добар напад. Макси и Кол треба под итно да си одат пошто само за џабе земаат плата а и ги гушат младите. Подобро Стерлинг и Сусо да играат неголи Макси и Кол. Да речиме си одат овие а идат Рамирез,Борини и Демпси.
Ги имаме Суарез,Керол,Борини,Демпси,Рамирез,Белами,Даунинг,Стерлинг. Во средина ги имаме Џерард,Лукас,Хендо,Адам,Спиро,Шелви,Коуди,Сусо па и Аквилани ако остани. Премногу играчи така да некој мора да си оди за да се ослободи место и за плати и за помладите играчи
Се слагам, па и јас пишав оти му стискам палци да се покажи на подготовкиве, Роџ не рече оти го продавам, туку оти ќе види дали можи да се вклопи во филозофијата. И јас не ја сакам баш играта на Барса, како што кажа сепак ова е Англија, сакам да играме една мешавина од кратки пасови, ама кога нема да оди така понекогаш ќе треба и да се центрира, АМА ПАМЕТНО да се центрира а не како лани што беше, Торо од центар ми центрираше....се надевам оти Енди ќе остани

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Се слагам, па и јас пишав оти му стискам палци да се покажи на подготовкиве, Роџ не рече оти го продавам, туку оти ќе види дали можи да се вклопи во филозофијата. И јас не ја сакам баш играта на Барса, како што кажа сепак ова е Англија, сакам да играме една мешавина од кратки пасови, ама кога нема да оди така понекогаш ќе треба и да се центрира, АМА ПАМЕТНО да се центрира а не како лани што беше, Торо од центар ми центрираше....се надевам оти Енди ќе остани
Се вклопувал или не Керол мора да остани. Баш Барса страда од недостаток на таков играч. И ајде нека побрзаат малку со Борини или кој и да иди

Kajgana Shop

На врв Bottom