Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.667
- Поени од реакции
- 11.817
Тоа требаше одамна да го имаат средено. Уште од старт тие мораше да знаат колку ќе бара односно требаше да се дојдени до таа фаза да преговараат за платата. Ако тој барал 70 000 тоа ќе го побарал уште пред 2 недели па тогаш или ќе му дадеа или ќе го отераа упм и ќе купеа нов. Не можиш ти да чекаш еден месец да помини и на крајот да речиш абе овој 70 000 ми бара плата а цел месец си се маткал со него. Сакаш да ми кажиш дека завчера Гулфи им кажал дека бара 70 000 (ако е вистина) ? Дотогаш нашиве немале поима нели? Не биле до таа фаза стигнати. Си го ладеле па дуууууури сега стигнаа до фазата да преговараат за плата. Извини ама за мене тоа е бавност, влечкање и неспособностА еве кажи ми како Гулфи да го купат кога тој му бара 70.000 плата (ако е точно ова)? Факт оти сеуште немаат испратено салам понуди за играчите и оти сеуште ги разгледуваат најдобрите опции....Епа кога менуваме секоја година менаџери мора вака да си патиме сега. Па не можи Роџ дојден пред 3 недели и што сакаме ние да има досега купено 5 играчи? Има многу многу работи кога ќе дојде нов менаџер што треба да ги прави па после да купува играчи, како на пример составувањето на костурот на тимот....е на пример Кени да беше уште менаџер сигурен сум оти досега ќе имавме 2-3 играчи купено....
Не можи Роџерс да има купено 5 играчи точно.... ама не можи ни да нема купено никој а посебно не еден Гулфи Сигурдсон. Ќе почнат сега подготовките па играчите кога ќе ги купуваме ќе мора Роџерс од САД или од пичке си материне да се враќа на секое во Англија. Или уште полошо играчите ќе ги купиме во Август па првите свои средби ( пријателски или официјални) ќе ги имаат баш против Сити и Арсенал. Тогаш ќе свириме ама касно ќе биди. Па барем еден Сигурдсон да купеа досега помирен ќе бев. Цел еден месец ништо не се купи нити се продаде некој копук. Аурелио си замина како слободен а Кајт сам изрази желба. Кол и Аквилани нели како и кај секој менаџер така и кај Роџерс треба да добијат шанса и "да ги види" па после да одлучи. Од тоа видување матер си ебавме со нив. Нема што да се гледаат тие играчи - отерај ги упм и што подалеку од клубот. Досега Кол ништо не покажа сега Роџерс да го видел па можи и ќе покажел нешто. Ќе му го смени Роџерс можи гнасниот карактер или чип ќе му вгради за подобро да игра