Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Тоа се веќе глупости и иронично пишани работи. Со Сигурдсон е сериозно. Не можат да го донесат и тоа е .....
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 16:38 ---
Gylfi Sigurdsson on Twitter:
I have made my decision as to where I will be playing next season and will inform you all when everything is complete.

Го изјавил ова? И ако да кога го изјавил?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Тоа се веќе глупости и иронично пишани работи. Со Сигурдсон е сериозно. Не можат да го донесат и тоа е .....
I have made my decision as to where I will be playing next season and will inform you all when everything is complete.

Лажен twitter профил, нема Gylfi твитер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

ДЕЧКО....нема ништо сериозно во шпекулација, со тоа што било каква инфромација се заснова на ебана шпекулација треба да знаеш дека е крајно НЕ сериозно.

Нешто слично на твојот "твит"...додека не видам ОФИЦИЈАЛНО да излезе Роџерс, било кој играч или агент на било кој играч со конкретна ифнромација, не сфаќам за сериозно...уствари далеку од сериозно. Муабети во стилот на, добар другар на Гулфи и рекол на љубовницата негова, па оваа пренела на тој што и го чува кучето а него му требале пари па овој последниов пуштил вест, само неговиот идентитет сака да биде скриен.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Твити ... мити муабети , но како шо имаше по скај-мај спорт Ливерпул ќе се откаже од можен ангажман на Сигурдсон поради големата неделна плата шо ја барал .

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Твити ... мити муабети , но како шо имаше по скај-мај спорт Ливерпул ќе се откаже од можен ангажман на Сигурдсон поради големата неделна плата шо ја барал .
Се е тоа шпекулација, нагаѓања, матни информатори.....

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
На Сигурдсон му се имам дадено до 29 јуни да реши каде ќе ја продужи својата кариера ...

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Од пред некоја недела е информацијава ...
Беше наведено дека од Хофенхајм му даваат ултиматум да реши дали ќе потпише за Ливерпул или за некој друг клуб .
Дали беше 29 или 1 јули тука некаде ден-два беше , ама тука беше муабетот ... баш ме интересира шо ќе се деси.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од пред некоја недела е информацијава ...
Беше наведено дека од Хофенхајм му даваат ултиматум да реши дали ќе потпише за Ливерпул или за некој друг клуб .
Дали беше 29 или 1 јули тука некаде ден-два беше , ама тука беше муабетот ... баш ме интересира шо ќе се деси.
Најди ми линк, како ифицјално навел Маркус Бабел дека му дава до 1ви Јули...или евентуално газдата, кој и да е...ме разбираш ли што ти барам? Не ти барам информација пуштена на LFC Transfer Speculations или Macedonian Reds.....И Јас Сум Ливерпул....JFT96.....!!

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Detevo Sigurdsson nit krivo nit duzhno mediumive go napravija beter i od Kim Kardashian. :(
Ako dojde u Liverpool se nadevam deka nema da mu udrat parite u glava.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Розо полека смири се и размисли бистро....на твитер секој можи да пиши се и сешто или на ФБ можам јас да отворам група на пример Liverpool Transfer News и да пишам Гулфи Сигурдсон потпиша за Спарс за сума од 10м, а нема никаква врска.....АКО ГО ПАМЕТИШ ИНТЕРВЈУТО НА АЈРЕ КОГА ГО НАЗНАЧИА РОЏ РЕЧЕ ОТИ ПОЛИТИКАТА НА ЛИВЕРПУЛ Е ДА СКРИЈАТ КОЈ ИГРАЧ КОЈ БАРААТ, ДАЛИ Е ИСПРАТЕНА ПОНУДА ИТН ИТН. И затоа медиумите само пумпаат информации, на твитер исто така...едино можиш малку повеќе да веруваш на скај спортс тие се малку поофицијални не лупаат информации како другиве....има време полека тек е 27ми Јуни а сезоната почнува на 18ти, не дека јас неќам да купиме побрзо играчи ама никој се нема засилено освен некој трансфери кои од порано беа познати или пак засилени се некој послаби екипи со 2-3 играчи....поздрав и те молам и тебе а и сите други да се смирите и да не сваќате се сериозно.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Сега сите ќе ве цитирам :sneaky:
Лажен twitter профил, нема Gylfi твитер.
А жена има?
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 19:13 ---
ДЕЧКО....нема ништо сериозно во шпекулација, со тоа што било каква инфромација се заснова на ебана шпекулација треба да знаеш дека е крајно НЕ сериозно.

Нешто слично на твојот "твит"...додека не видам ОФИЦИЈАЛНО да излезе Роџерс, било кој играч или агент на било кој играч со конкретна ифнромација, не сфаќам за сериозно...уствари далеку од сериозно. Муабети во стилот на, добар другар на Гулфи и рекол на љубовницата негова, па оваа пренела на тој што и го чува кучето а него му требале пари па овој последниов пуштил вест, само неговиот идентитет сака да биде скриен.
Едно е безвезна шпекулација од некое детенце друго е ова со Сигурдсон. Спомена Роџерс неколку пати за Сигурдсон. Истото го кажа и Сигурдсон. Скај спортс ББЦ и остали се утепаа од објави за Сигурдсон . Повеќе од јасно е дека сме заинтересирани за него па ако сакаш на глава застани. Сега ако не успееме да го донесиме ќе излезат со изјава дека не биле заинтересирани за него колку да го скријат срамот и неспособноста
П.С Не знајш со каков ќејф би ве тепал овде повеќето
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 19:14 ---
Не мора да значи дека е точно.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 19:15 ---
Detevo Sigurdsson nit krivo nit duzhno mediumive go napravija beter i od Kim Kardashian. :(
Ako dojde u Liverpool se nadevam deka nema da mu udrat parite u glava.
Па не е тој крив. Јас да сум на негово место ќе ги дупчам секој ден имбециливе.
П.С што и фали на Ким? :icon_lol:
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 19:16 ---
Најди ми линк, како офицјално навел Маркус Бабел дека му дава до 1ви Јули...или евентуално газдата, кој и да е...ме разбираш ли што ти барам? Не ти барам информација пуштена на LFC Transfer Speculations или Macedonian Reds.....И Јас Сум Ливерпул....JFT96.....!!
Имаше изјава од Бабел. Сега немам намера да ја барам ама имаше. Колку е точно ќе видиме за некој ден

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Розо полека смири се и размисли бистро....на твитер секој можи да пиши се и сешто или на ФБ можам јас да отворам група на пример Liverpool Transfer News и да пишам Гулфи Сигурдсон потпиша за Спарс за сума од 10м, а нема никаква врска.....АКО ГО ПАМЕТИШ ИНТЕРВЈУТО НА АЈРЕ КОГА ГО НАЗНАЧИА РОЏ РЕЧЕ ОТИ ПОЛИТИКАТА НА ЛИВЕРПУЛ Е ДА СКРИЈАТ КОЈ ИГРАЧ КОЈ БАРААТ, ДАЛИ Е ИСПРАТЕНА ПОНУДА ИТН ИТН. И затоа медиумите само пумпаат информации, на твитер исто така...едино можиш малку повеќе да веруваш на скај спортс тие се малку поофицијални не лупаат информации како другиве....има време полека тек е 27ми Јуни а сезоната почнува на 18ти, не дека јас неќам да купиме побрзо играчи ама никој се нема засилено освен некој трансфери кои од порано беа познати или пак засилени се некој послаби екипи со 2-3 играчи....поздрав и те молам и тебе а и сите други да се смирите и да не сваќате се сериозно.....
Не се работи за тоа кој пишал на твитер итн итн. Заинтересирани сме за Сигурдсон а еден месец не можиме да го донесиме. Тоа е ФАКТ!!! Не мора некој да пиши за да знам дека не се способни да го донесат. Еве уште не е дојден. Тоа е мислам доволен доказ колку бавно работат. Ако не Сигурдсон тогаш Белханда или некој друг.....ама не можат цел месец да донесат играч а тоа не мора никој да го пиши на твитер за да знам дека не донесле. Очигледно нели? Ќе се случи како лани кога нели викав да го средат тимот пред да тргнат на турнеја. Арно ама тие тргнаа како што се собрале од улица па после Кени мораше од Кина или Индонезија или кај и да беше да се враќа назад за да среди за Даунинг или Адам кој и да беше. Само неколку дена од кога заминаа се враќаше назад и се маткаше по патиштата. Нели можеше поштено и фино да ги среди играчите па да зи замини со горе долу комплетиран тим? Ама не.....и тогаш тие знаеја што прават а ние сме биле само навивачи кои ништо не знаат. Затоа и ПЛ ја освоивме минатата сезона. Или не?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А еве кажи ми како Гулфи да го купат кога тој му бара 70.000 плата (ако е точно ова)? Факт оти сеуште немаат испратено салам понуди за играчите и оти сеуште ги разгледуваат најдобрите опции....Епа кога менуваме секоја година менаџери мора вака да си патиме сега. Па не можи Роџ дојден пред 3 недели и што сакаме ние да има досега купено 5 играчи? Има многу многу работи кога ќе дојде нов менаџер што треба да ги прави па после да купува играчи, како на пример составувањето на костурот на тимот....е на пример Кени да беше уште менаџер сигурен сум оти досега ќе имавме 2-3 играчи купено....

Kajgana Shop

На врв Bottom