Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
:( јелавич во евертон кинеше а на европсково некако слабо го гледам немора да значи дека ако на европсково играат топ дека и во премиер лига исто ќе се наметнат немора конкретно да биде ама ќе видиме со манџукич шо ќе биде летово во волзбург тешко дека ќе остане

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Нее....моментален блесок ништо посебно. Баш таков не ни треба го имаме Керолчо. Помислив дека некој ќе го побара Манџукич ама сепак ако подобро размислиме - не. Нити Манџукич нити пак Јелавич се некои класа напаѓачи. Инаку досега на европсково од така ако можам да кажам подостапните напаѓачи едино Левандовски ми изгледа ок. Мада и тој не е достапен за нас :D
Интро која ти е таа на аватар бе?? Да не ти е роднина што ја криеш? :icon_lol:
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 20:26 ---
Musker LFC
Gladbach head scout Balkestein on #LFC target: "I expect Luuk De Jong to join BVB, succeeding Lewandowski. He's their number one candidate.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 20:27 ---
Изгледа ќе му ја дувни де Јонг во Дортмунд ако замини Левандовски. А зошто да не го земиме Левандовски во тој случај? :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
левандовски во реал или јунајтед кајнас мало морген и нашиве ако почекаат не дејонг сите ќе ни избегаат нема никој да купиме :mad:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Значи еден Сигурдсон не можиме цел месец да го купиме. И тој на крајот во Свонси ќе замини. 4 менаџери сменивме за 2 години, управата 7 пати се смена па пак ми изгледаат како прилично неспособни да решат еден ебан проблем наречен трансфер период. Ако нема резултати до средина на Јули мислам дека треба да се собериме и со смрт да ги казниме одговорните. Како пример за другите. Им ебам тоа неспособните. Кај цела година лежат па и сега не можат работата да си ја завршат. Само некои шпекулации ќе читаме а и рака на срце не се далеку шпекулациите од реалноста барем според прикажаното во изминативе години. Пак глупости ќе се работат едно 90% сум сигурен во тоа. Ваква неспособност само и во Интер можи да има. На друго место не верувам

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
батето се нафура 500
ете хунтелар го вртат сега колку да небиде монотоно само со сигурдсон :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Хунтелар....одлично. 29 годишен потрошен играч па да го земиме за 20 милиони и в година нов напаѓач да бараме. Тоа би бил одличен трансфер онака во стилот на Ливерпул. Башка што го имаме Керол и не ни треба друг таков готован. Инаку де Јонг или во Бенфика или во Дортмунд или во Њукасл според последните информации мада не знам што би барал во Касл освен ако не си оди некој напаѓач. Па кога вакви тимови кои последниве години пронашле многу таленти и изградиле многу играчи го бараат на имбецил ќе му текни дека има нешто во детето што вреди. Затоа реков сакам побрзо да ги видам трансферите па после слободно да ги отерам у пичку материн сите до еден.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 00:30 ---
Во денешно време успех се прави со пари. Ќе купиш скап добар играч ќе го платиш и ќе игра. Ние пари немаме нити ќе имаме некогаш. Сите се за нас прескапи и останува да се тешиме со муабетот дека не играме ЛШ па затоа не иделе играчите кај нас. Инаку Сити,Анжи,ПСЖ итн играа ЛШ кога купуваа играчи секако, мај ес. Е па чим немаме пари останува онаа друга опција. Да направиме тим со помалку вложување но сепак со одлични таленти. Е арно ама нашиве мислат дека ако најдиш 22 годишен играч и го платиш трипати повеќе од реалната вредност тоа е талент. Е па ни така нема успех. Нити со купување на пропаднати фудбалери

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Го повредив прстот на десната рака, затоа ретко постирам (сега си велите ќути имало спас од овај :D) па вака понекогаш ќе профрчи некој мој пост.....лев бек- Стринич игра одлично за Хрватска а сигурно нема многу да не кошта....
Сигурсон- многу е извесно оти кај нас ќе дојди.....
Џагоев- нема шанса и Сигурдсон и Џагоев да го купиме двајцата играат иста позиција....
Сега засега толку од "трипрстиот" the_kop :D :D :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сигурдсон ќе потпиши на 1ви Јули пошто тогаш и почнува трансфер периодот за играчи надвор од Англија. Само да не проба Лаудруп ( веројатно нов менаџер на Свонси) да го убеди мада не верувам. Ептен неспособни ќе испаднат нашиве. Исто чекаат први Јули за Диаме да дојди. Е сега за лев бек освен шо со Рики си правиме муабет за Симон Поулсен нема некои шпекулации. За крила пак премногу. Од Тељо и Калу па преку Рамирез до Стариџ и Адам Џонсон

Диаме со сигурност нема да дојде, нашите открија дека Диаме е срцев болесник!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Свонси назначи нов менаџер, Лаудруп. Очекувајте Сигурдсон да се сретне со него во скоро време и кај и да е да потпише со нас.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/rodgers-on-cole-and-sigurdsson

- Еве интервју од Роџерс да ни појасни малце вака шо се дешава моментално. Мило ми е што кажа дека имаме скаути на Европсково шо ги следат сите натпревари. Него исто приметив дека многу го фали Кара. Нема да ме чуди асистент менаџер да го напраи :rolleyes:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
S

Stivie G

Гостин
Да не знае некој од вас кој е администратор на И јас сум Ливерпул YNWA на фејсглуп?
Повели, јас сум еден од нив т.е. со најдолг стаж сум:D . Бев дел од тимот до пред 3-4 дена а од вечер пак треба да станам, имав една кратка пауза.

S

Stivie G

Гостин
Сигурсон е сигурен 99 %.
Еве уште нешто

JohnBennettBBC:
My sources in Germany also believe Sigurdsson is on his way to #LFC. Rodgers is like a "father figure" to him.

Kajgana Shop

На врв Bottom