Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Многу ми е мило кога ќе им се одбие од глава бранењето на вакви тимови. Одличен натпревар игравме, штета ќе беше да не победиме.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.896
Поени од реакции
1.341
Ептен ми е мило за дечкиве, озбилно се трудат и свака им част се гледа дека само за успех знаат и нишо друго.
Боби кога ке даде гол мислам дека сум посреќен од него. :icon_mrgr:
Џонс ептен се уклопи и денес изигра баш онака докторски на таа позција... ја мсм дека само една грешка направи, а на топка ептен е вешт и тешко да му ја одземе некој. Си го гради статусот во првиов тим.
Робо ми е дефинитвно секоја утакмица најдобар поединец... играл и прошливе години, ама годинава ми е некако екстра мотивиран, барем мене така ми изгледа.
Мане оваа година некако млако почна.
Се на се топ, браво, супер, одлично. (y)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Веројатно статистикава е за над 100 натпревари али да и таа на Бруно е одлична статистика.
Сиурно, ама сакав да спомнам for the record, пошто не беше потенцирано во текстот. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Очигледно не сме свесни што играчиште имаме во тим.

Не сфатија зашто пишав Салах дека е потценет и јадеа гомна. Апсолутно не сме свесни каков играч имаме, камоли другите.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.108
Поени од реакции
3.857
После бламовиве со ВБА и Њукасл треба да се истурат на Јунајтед со едно 5 гола. Тоа ли чекаат? :P

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако ако, мамичето нивно. Не треба да се има четири штопери, ќе стаиме везњаци да играат таму. Не требаше нели ни бек да се купува за Трент. У секоја нормална екипа ќе беше досега седнат неколку кола од клупа да гледа како треба да се игра. Скот ебате, од лани коа обезбедивме титулата нема изиграно 3 добри партии све на све. Ама нема везе, ќе му биде замена Нико шлапатарот, добро играл еднаш со Шрузбери и еднаш со Линколн, нема везе што коа ќе влезе на терен го шамараат ко што ти лупаат заушки ко мал коа ќе се шишаш кец.

На стерилен напад нема кој да влезе од клупа, Ориги со истечено време у клубот пред речиси две години, и самурајот купен за буџетот на ФСГ да се зголеми со дресови у Јапан. И ПАК ЈА ИЗВЕДОА КРАТКО НА КОРНЕР У ДОДАДЕНО ВРЕМЕ НА ДОДАДЕНОТО ЕЈ!

Не е крива ни короната, ни повредите што ќе јадеме ташак сезонава. Истата, ако не и поголема, грешка ко Сити лани. Топ е тимот, нема шо да се мења, ароганција до небо. Боље беше коа не беа најбољи и беа поприземни. Се виде дека курот им е дигнат коа се курчеа дека ќе ги пречекаме Атлетико на THIS IS ANFIELD, ебате глупите арогантни копилиња, уште тогаш требаше да се дејствува.

Kajgana Shop

На врв Bottom