Доктор за цепеницата Мегваер.Najdobriot bek na Anglija.....
Не знам зашто си сфатил дека ти го прифатив "ако не ти се свиѓа не глеј" аргументот, пандан на вмро "ако не ти се свиѓа државава пресели се" муабетот.Мислев ја прескокнуваш сезонава....
Не е исто.Не знам зашто си сфатил дека ти го прифатив "ако не ти се свиѓа не глеј" аргументот, пандан на вмро "ако не ти се свиѓа државава пресели се" муабетот.
Моите зборови се дека си мастер на логични заклучоци. Ако не ти се свиѓа што пишувам не ме читај.Не е исто.
Твои зборови дека сезонава не е легитимна значи дека ништо поврзано со сезонава не треба да те интересира.
Не бе, никогаш никој не сум блокирал на форумов, неам намера. Јас само прашав дали уште глеаш и зошто се замараш кога сезонава ти е нелегитимна од минимум 5 причини. Ти не ми одговори, не знам што си одма дефанзивен...Моите зборови се дека си мастер на логични заклучоци. Ако не ти се свиѓа што пишувам не ме читај.
Пошто ми е битен статусот на клубот на кој сум го потрошил животот?Не бе, никогаш никој не сум блокирал на форумов, неам намера. Јас само прашав дали уште глеаш и зошто се замараш кога сезонава ти е нелегитимна од минимум 5 причини. Ти не ми одговори, не знам што си одма дефанзивен...
Ме прашуваш или ми кажуваш?Пошто ми е битен статусот на клубот на кој сум го потрошил животот?
Кажувам.Ме прашуваш или ми кажуваш?
Дека имаш прашалник, затоа ме збуни.Кажувам.