Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас мислам дека само Хендерсон игра, никој друг. Стартува, пасови, шутира...

R

red.devil

Гостин
Клоп ги прегоре, маме им еба, чудо ќе биде ако дадеме гол до крај на сезона што би се рекло, колку се мртви.[DOUBLEPOST=1486223966][/DOUBLEPOST]Како и да е, не заслужуваме топ4, ова е невидена брука, срамота.
Се сеќаваш на муабетов во Август месец кога игравте стварно мадафакерски фудбал? :D

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Јас мислам дека само Хендерсон игра, никој друг. Стартува, пасови, шутира...
Ништо не игра и тој, еден куп грешни пасој имаше.
Никој ништо не игра, буквално, мене Мињоле денес ми е најмал кривец. Одбраната ќорци, средина трупци. Издишани сите до еден се. 55та минута Мане, Лалана, Кутињо незнаеја кај се наоѓаат, јас ќе ги претрчав. Милнер, Клајн, Хендерсон и Џан не ја поврзаја играта никако, се некои идишани топки пуштаја напред, или лесна топка за одбраната/голманот или у курац негде аут/гол аут.
Клоп со измените, па и со почетниот состав како да е изгубен во свемирот.
Катастрофа, ја вративме играта од пред некое време, очоболот, да ти иди да се отепаш дури гледаш. Ако се толку уморни, поарно месец дена да одат на одмор, да играме со младите, барем последните 2 месеци да ги изиграме како првите неколку, оти вака нема да победат поќе сезонава!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако еден беше на ниво или приближно до ниво на премиерлигаш денес, тоа беше Хендерсон, никој друг.[DOUBLEPOST=1486255878][/DOUBLEPOST]
Се сеќаваш на муабетов во Август месец кога игравте стварно мадафакерски фудбал? :D
Мене уште не ми е јасно, ако ти, јас, рандом ликови кои пратат фудбал го предвидуваа ова, како можеше он да си дозволи ваков колапс, како е можно да е толку тврдоглав?

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Катастрофа е средниот ред...И одбраната е промаја, ама ако затвараат подобро на средина ќе биде друго.
Очигледно Чан не е оној талент како што го зборевме...

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Шо ве нема бе :D

Колку само е подобра средината без Чан, страшно нешто. Искинаа Хендерсон-Лалана-Џини. Посебно Џини, после асистенцијата го видовте така? ѕвер! :D
Кутињо уште го нема нигде, слабо..

Сеа дооооолга пауза ќе има.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.277
Поени од реакции
43.041
Шо ве нема бе :D

Колку само е подобра средината без Чан, страшно нешто. Искинаа Хендерсон-Лалана-Џини. Посебно Џини, после асистенцијата го видовте така? ѕвер! :D
Кутињо уште го нема нигде, слабо..

Сеа дооооолга пауза ќе има.
Таман додека се врати Чан :cool:

Член од
12 март 2012
Мислења
210
Поени од реакции
235
Кај Вајналдум освен шутот,се друго му е без грешка.Класи е пред Џан,овој ем нема шут ем прави многу грешк.Борбен е се тоа ОК ама... И не ми беше јасно по која логика Џан играше пред Џини против Хал. Ама ајде белким ќе му биде и последно.Има игра и во него ама мора малку да се спушти некако ми е многу самоуверен,а рано му е за такво нешто.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам дека никад нема да го купиме, пошто сме неспособни и Клоп се пали на неоткриени таленти од источноевропски првенства АМА, би сакал да го собереме Раџа, многу.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Знам дека никад нема да го купиме, пошто сме неспособни и Клоп се пали на неоткриени таленти од источноевропски првенства АМА, би сакал да го собереме Раџа, многу.
Бубрег би дал за типот да дојде во Пул.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бубрег би дал за типот да дојде во Пул.
Ќе откопа Клопопо некој од Таџикистан, што е новиот Раџа, па ќе видиш ти после како наместо давање бубрег, со даден исечен нокт од палец на нога ќе добиеме уште подобар играч.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.277
Поени од реакции
43.041
Клоп сигурно мерка некои надежни таленти од втора бундес

Kajgana Shop

На врв Bottom